Wednesday 14 March 2012

Zout Scrubs

Ieder van ons op een bepaald punt in ons leven moet hebben gewenst natuurlijk gezonde en stralende huid. Sommige zijn gezegend met van nature een mooie huid waar, zoals anderen moeten hard werken om dit doel te bereiken. Schoonheidsbehandelingen hoeft niet altijd te betekenen haasten om de schoonheidssalon of ga voor operaties! U kunt een zelfgemaakte beauty routine gebruiken, zelfs voor gezonde en stralende huid. Reiniging, toning, hydraterende en exfoliërende zijn de basis voor een mooie huid. Vandaag de dag zijn luxe merken geven elkaar stevige concurrentie zoveel schoonheid producten betreft. De zonnige kant over schoonheidsbehandelingen is dat je niet altijd hoeft te rijkelijk te besteden aan producten die uiteindelijk bevatten een hele lading van chemicaliën. Zelfgemaakte schoonheidsbehandelingen kan wonderen doen voor uw huid ook. Een trefzekere manier om uw huid scrubben is het gebruik van zout scrubs. Nou, er zijn veel voordelen aan het gebruik van zout scrubs en deze kunnen de natuurlijke glans van uw huid echt te herstellen binnen een paar weken.
Voordelen van het gebruik Salt Scrubs:; Scrubs zijn in principe gebruikt om de dode huid, die wordt bereikt als gevolg van de zachte peeling die wordt veroorzaakt door de gebruikte ingrediënten in de struiken te verwijderen. Het is hun ruwe textuur die helpt om de dode huidcellen te verwijderen en te vernieuwen, waardoor hij er meer jeugdig. ; Met behulp van een zout scrub helpt bij het verwijderen van de toxines dat blok de poriën van de huid. ; Homemade zout scrubs zijn zeer gunstig ten opzichte van producten over de toonbank te wijten aan het ontbreken van bepaalde chemische stoffen. ; Sea Salt scrubs zelfs helpen om de doorbloeding te bevorderen. Dit veroorzaakt een natuurlijke glans. ; De exfoliërende proces veroorzaakt door het zout scrubs helpt ook de huid vrij ademen. ; Dat is gunstig voor alle huidtypes. ; Homemade Salt Scrubs Voorbereiding:; Methode 1:; Ingrediënten; Epsom zout (2 kopjes); olie (1 kopje); glycerinezeep (1 / 4 oz.); Rozemarijn etherische olie (10 druppels); Pepermunt essentiële olie (10 druppels)
Bereiding:; gewoon smelt de olie samen met de zeep, samen. Roer er vervolgens in het zout en licht de essentiële oliën toe te voegen aan deze voorbereiding.
Methode 2:; Ingrediënten; Zeezout (1 beker); olijfolie (1 beker); Etherische olie van uw keuze (3-5 druppels)
Bereiding:; Om dit zout scrub je nodig hebt om de olie en het zout in een kom samen voor te bereiden. Meng dit goed. Vervolgens voegt u een aantal essentiële olie aan en dus zal roer dat het combineert en gemakkelijk mengt. Toe te passen, gebruiken een aantal van deze op de vochtige huid. Van toepassing met zachte lijnen.
Methode 3; Ingrediënten; Zeezout (2 kopjes); Vitamine E capsules (8); Honing (2 eetlepels); Aloë vera babyolie / soja-olie (1 1 / 3 kopjes)
Bereiding:; Neem een ​​luchtdichte container en combineer alle ingrediënten in deze. Dan moet je open te breken de vitamine E capsules in dit mengsel. Zorg ervoor dat u squeeze alles uit de vitamine E in deze voorbereiding. Samen Meng alle ingrediënten. Breng dit voorzichtig en langzaam over je lichaam. Goed uitspoelen.
Methode 4:; Ingrediënten; Zeezout (2 kopjes); Zoete amandelolie (1 / 2 kopje); lichte olijfolie (1 / 2 kopje); Vitamine E olie (1 theelepel); gedroogde lavendel (2 eetlepels); Lavendel essentiële olie (2 druppels)
Bereiding: ten eerste, moet je de lavendel in een vijzel fijn. Dit dient te gebeuren met de hulp van een stamper. Meng dit goed met wat zout en olie. Bij toepassing van deze op de huid, zodat u goed wrijf het in de huid. Was het schrobben met gewoon water.
Methode 5:; Ingrediënten, zout, water; Goblet / kom; baby-olie, Rose water of vanille-extract
Bereiding:; Giet de buurt van een kopje zout van de zee in een container. Nu, voeg de helft kopje baby olie bij. Meng goed. Voeg wat water tot de juiste textuur te behouden. Voeg een druppel vanille-extract volledig genieten van uw zoutscrub routine!
Gebruik deze ideeën voor zout scrubs om je lichaam te reinigen en om een ​​gevoel van verjonging voor uw huid. Vergeet niet om deze optie te gebruiken in de buurt of twee keer per week, dit komt omdat je huid scrubben op een dagelijkse basis kan je huid te pellen en geef het een ruwe textuur veroorzaken. Experimenteren en te zien welke ingrediënten het beste werken voor u om een ​​gezonde en stralende huid voor altijd!

No comments:

Post a Comment