Friday, 23 March 2012

Open haard Mantels: ontwerpen en ideeën voor de rustieke open haard Mantels

Schoorsteenmantel is ook bekend als schoorsteenmantel of chimneypiece en is een kader of een plank dat de projecten van de wand van de open haard. De oorsprong van de open haard mantels gaat terug tot de Middeleeuwen. Eerder was het een prachtig ingericht in een ruimte, waarin de artistieke verfijning van de eigenaar. Tegenwoordig, met de opkomst van de moderne verwarming, heeft de grootte van de haard mantels aanzienlijk verminderd. Maar, nog steeds veel mensen de bouw ervan, een aura van grandeur en elegantie toe te voegen aan hun huizen. Een breed scala van modellen en patronen in schoorsteenmantel plannen zijn beschikbaar voor zowel de traditionele of de hedendaagse look te creëren. De gebruikte materialen voor het bouwen van open haard schouwen zijn steen, hout en keramiek. Hout heeft de voorkeur als materiaal, als het kan een vleugje van de oude en antieke charme te geven aan een rustieke schoorsteenmantel. Laten we een kijkje nemen op sommige ontwerpen en ideeën voor rustieke open haard mantels.
Rustieke open haard Mantels - ontwerpen en ideeën; Zoals de naam al suggereert, een rustieke schoorsteenmantel kan een rustieke of onervaren, maar toch prachtige look te geven aan een huis. Het kan het gevoel te geven van het leven op het platteland met een traditionele, rustieke touch, en zonder twijfel bossen zijn de beste optie om een ​​dergelijke mantel te bouwen. Tegenwoordig, rustieke houten ontwerpen en patronen kunnen ook worden gemaakt in cement en hars en zijn ze relatief goedkoper dan de houten Ones. Echter, de majestueuze uitstraling van hout niet worden geëvenaard door enig ander materiaal en dus is het beschouwd als een van de beste opties voor het bouwen van rustieke en antieke open haard mantels. Woods die het vaakst worden gebruikt voor het bouwen rustieke open haard schouwen zijn eiken, grenen, kersen en cederhout.
Terwijl het kiezen van een bepaald type schoorsteenmantel, of rustieke of moderne, moet in het ontwerp van uw huis in aanmerking worden genomen. Schoorsteenmantel ontwerpen die niet voldoen aan uw interieur zal misstaan. Dezelfde overwegingen zijn belangrijk, terwijl het selecteren van een bepaalde tint of kleur. De grootte van de schoorsteenmantel, moet ook in verhouding staan ​​tot de grootte van de kamer.
Na het selecteren van een geschikte open haard, hebt u een assortiment van schoorsteenmantel accessoires. Je mag niet gebruik maken van alle van hen, maar het is belangrijk om hen bij de hand hebben om een ​​goede selectie te maken. De populaire items voor het decoreren van een schoorsteenmantel zijn schilderijen, spiegel, vaas, kaarsen, een stuk kunst of beeldhouwkunst, fotolijsten en dierenhuiden. Het plaatsen van een dierenhuid of de huid boven de schoorsteenmantel kunt een rustiek tintje aan het gebied.
Firpelace mantel versieren kan worden gebruikt om de blik eromheen te verbeteren. Plaats de hoofd-en een beetje groter decoratief item in het centrum van de mantel, die zal helpen om de aandacht van de bezoekers naar de schoorsteenmantel. Een schilderij of een spiegel zijn enkele van de mooiste objecten worden geplaatst in het centrum van de schoorsteenmantel. Zorg ervoor dat de schilderstijl voldoet aan de schoorsteenmantel ontwerpen. Daarna, een goede mix van zowel grote als kleine decoratieve voorwerpen kan worden gebruikt om uniformiteit en flow te creëren. U kunt versieren beide zijden met soortgelijke objecten voor een uniforme stijl of andere objecten met vergelijkbare patronen en stijlen om een ​​asymmetrisch ontwerp te maken.
Plaats geen een groot aantal items, zoals het zou de schoorsteenmantel plank al te rommelig. Het zou ook niet aan de schoonheid van beide, de mantel en de decoratieve items te markeren. Het is erg belangrijk om een ​​evenwicht te vinden tussen de omvang van de mantel en de decoratieve accessoires te verzekeren. U kunt ook het ontwerp van uw schoorsteenmantel, afhankelijk van het seizoen. In de zomer, zou lichte schaduw accessoires meer geschikt zijn, terwijl in het voorjaar, de mantel kan worden versierd met helder en fris gekleurde objecten, waaronder bloemen en vers, groen gras.
Kaarsen zijn groot als schoorsteenmantel accessoires, vooral voor het versieren tijdens de kerstdagen, terwijl bloemen, natuurlijke of kunstmatige, zijn geschikt voor het hele jaar door. Fotolijsten, met name het hout fotolijsten, zijn ook een ideale decoratie voor rustieke schoorsteenmantel. Te vatten, gebruik een passende combinatie van verschillende items om de look die u wilt voor uw schoorsteenmantel te maken. Het is beter om de decoraties eenvoudige, maar effectieve en indrukwekkende, met behulp van uw eigen creativiteit. Nu dat je weg bent door het ontwerpen en ideeën voor rustieke open haard mantels, kunt u gebruik maken van de tips om uw schoorsteenmantel versieren!

No comments:

Post a Comment