Monday 5 March 2012

Dure auto's

Spreken van dure auto's is relatief met betrekking tot het begrip en de toepassing van de 'dure'. De lijst van dure auto's wordt steeds bijgewerkt met de dag, met zo veel nieuwe items herdefiniëren stijl en luxe. Het pluche interieur en flexibel lichaam componenten toe te voegen aan de prijs van deze prachtige schoonheden. De lijst van duurste auto's ter wereld zou idealiter onder meer de Ferrari, Rolls-Royce en Bentley. Deze en een paar andere merken rang als hoogste-dollar auto's en elk bedrijf concurreert, met echte waarde voor de kinkhoest investering. Deze auto's zijn stijl verklaringen van zichzelf en de ultieme luxe. Ze pronken met de zeer persona van de eigenaar.
De Luxe Ferrari Enzo Coupe is aan koninklijke en geprijsd op een astronomische 643.330 dollar! Dit model van 2003 is een state of the art vertegenwoordiging van de passie van de eigenaar voor het instellen van de weg in brand. De Saleen is geprijsd op 395.000 dollar. De S7-serie is een prachtige weergave van de zoektocht van de mens naar perfectie. De Saleen is strak en herdefinieert comfort. De Rolls Royce Corniche Convertible, op 363.990 dollar is een droom op de weg. De kwaliteitsborging die verder gaat met de Rolls Royce is ongeëvenaard en de Corniche Convertible is niets minder dan het beste. Deze auto's zijn niet alleen duur, maar exclusief investeringen die blijven groeien met de leeftijd!
De Bentley Azure Convertible Mulliner is een andere grote cabriolet wonder. De auto is geprijsd op 376,485 en biedt de eigenaar en line interieur en een exterieur gewaxt. Het lichaam is een passie en de goede manoeuvreren mogelijk met de Bentley Azure Convertible Mulliner is als geen ander. De Lamborghini Murcielago is een andere baby dat is een echte scène steler. De auto is geprijsd op 273 duizend dollar en is royalty's op wielen. De Aston Martin Vanquish is geprijsd op 228.000 dollar en iedereen die is een expert op het gebied van auto's zal instaan ​​voor de kwaliteit en integriteit van de 'Aston-Martin'.
De Porsche is geprijsd op 180.665 dollar. De prestaties en het comfort niveau van de Porsche wedstrijden inzet van het bedrijf naar perfectie. De GT2-model is een waarde aankoop. De BMW, met de Z8-serie geïmproviseerde, is direct uit de celluloid. Deze droom auto's zijn geprijsd op 130.645 dollar en de aankoop package deal komt langs met een levenslange ondersteuning van kwaliteit en luxe. De Mercedes Benz CL 600 is geprijsd op 119.595 dollar en is synoniem met het comfort en de geloofwaardigheid in verband met Mercedes voor decennia. Een baby het rippen van de wegen is de Jaguar XKR 100 Coupe en Convertible, geprijsd op 99.330 dollar.
Deze auto's zijn duur op grond van vele factoren. Ze zijn allemaal pronken met de kwaliteit lederen zetels en dure bekleding, de beste auto-stereo-apparatuur, afwerking en inrichting, die exclusief voor het interieur en een verscheidenheid aan speciaal ontwikkelde veiligheids-maatregelen. Deze laatste omvat zijdelingse en hoofdairbags die automatisch geactiveerd worden in geval van een botsing. Ze zijn allemaal pronken met grote anti slippen en parkeersensoren dat de eigenaar in staat te stellen de stress tijdens het rijden, wetende dat hij of zij is gehuld in de beste geld kunt kopen. De prijzige modellen zijn uitgerust met exclusieve state of the art 6-12 cilinderinhoud en een minimum van 300 pk!
De motoren zijn ontworpen om gas en andere quzzle dan de initiële prijs - zij maken weinig of geen ander onderhoud. De kosten van deze auto's maakt het noodzakelijk voor de eigenaren om te zoeken naar grote waarde verzekering aanbiedingen. De dure autoverzekering deal is waarschijnlijk derde in de 'lijn van belang ", na verzekering voor het leven van de eigenaar en thuis. De verzekering aanbiedingen beschikbaar zijn binnen specifieke verzekeringen en pakketten en dekking van de kostbare voertuig in geval van eventuele schade. De kosten terug te vorderen is afhankelijk van verzekerde som. De dure auto's letterlijk herdefiniëren uw levensstijl. Ze geven je status-quo met de crème de la crème en onbetwistbare celebrity-status.
De dure automodellen verlaten benchmarks op service en lange levensduur en rip de wegen met grote weg-aanwezigheid! De one-time enorme investeringen zijn bedoeld om een ​​leven lang meegaan!

No comments:

Post a Comment