Tuesday, 20 March 2012

Indoor en outdoor draadloze luidsprekers

Wat is een Wireless Speaker?
Sprekers zijn geluidsapparaten en vooral richten we ons op de kwaliteit van het geluid dat ze produceren. De draadloze luidspreker is een multifunctionele gadget waarmee u genieten van muziek, zowel binnen als buiten zonder de hulp van kabels of draden.
De spreker in dit geval is opgeladen en geeft een back-up van acht uur, wat genoeg moet zijn op een moment. Als de luidspreker wordt gebruikt binnenshuis kunnen ze worden aangesloten rechtstreeks op het lichtnet en de toegevoegde voordeel is dat u ook deze luidsprekers kosteloos te gebruiken. De bron van energie zou 5 AA batterijen. Het merendeel van de draadloze luidsprekers zijn verkrijgbaar in twee bases, zodat het kan worden geplaatst op elke ondergrond. Als er een vlakke stand kan worden gebruikt voor harde oppervlakken, maar als het wordt gelegd op gras, de verrijkte stand kan worden gebruikt. Draadloze luidsprekers kunnen ook worden gebruikt met MP3-speler die een oortelefoon aansluiting en twee transmissiekanalen voor een betere geluidskwaliteit heeft. Extra luidsprekers kunnen worden toegevoegd en dat kan ook audio ontvangen van deze transmissie kanalen.
Draadloze luidsprekersysteem
Draadloze luidsprekers zijn de mogelijkheid voor mensen die willen om zich te ontdoen van de overbodige rommel van draden war raken hier en daar. Zoals hierboven aangegeven zijn ze handige optie voor gebruik buitenshuis ook. Bovendien installeert een draad loos systeem is zo eenvoudig als de bespreking over hen. Wat de eis is om gewoon af te stemmen op de systemen aan de ontvangende luidsprekers en dan je eigenlijk te ontsnappen al het gedoe van een lange, moeizame proces van het installeren van een bekabeld systeem. Aangezien de home theater-systeem wordt steeds op zijn populariteit, is het gebruik van draadloze luidsprekers steeds meer en meer duidelijk en de reden is heel zichtbaar dat niemand wil nemen de pijn van de bedrading van het systeem en vervolgens navigeren ze door de kamer. Er zijn twee soorten van draadloze luidsprekers die zijn:; Infrarood-In dit geval is er signaal dat naar de luidsprekers en alles komt tussen de bron van het signaal en de spreker belemmert het pad en dat leidt tot het geluid breken. ; Radio Frequency-In dit geval radiogolven worden gebruikt om signalen te verzenden en aangezien het signaal kan doorgeven door middel van voorwerpen op de weg, enkele statische kunnen interfereren met het geluid, voor een voorbeeld het geluid van een telefoon.; Dit is wanneer deze luidsprekers worden gebruikt in het huis, maar wanneer ze worden gebruikt buiten de belangrijkste belemmering kan het bereik, aangezien het merendeel van de woonkamers zijn niet groter dan dertig of veertig voeten, maar dan over een afstand van 90 meter tot 100 voeten is een hele uitdaging. Er zijn gespecialiseerde sprekers die varieert meer dan dat, maar dan niet geloven dat de fabrikant van het woord. Het is altijd beter om eerst te testen, aangezien er vele factoren die een rol spelen wanneer komt de geluidskwaliteit productie zoals geografische locatie, een andere elektronische apparaten die invloed zou kunnen zijn, bouwmateriaal en het huis. Wanneer instellingen tot draadloze speaker buiten een paar andere dingen te beschouwen als en alsof het systeem waterdicht is of niet maar het niet wenselijk is om uw systeem te buiten te houden de hele tijd. Als je een gedempt geluid maak je geen zorgen, het is vanwege de weersbestendigheid. Naarmate de technologie vordert draadloze luidsprekers worden ook verbeterd en worden steeds meer en meer goedkopere alsmede toegankelijk. Tegenwoordig is de radiofrequentie-systemen beter te gebruiken zenders en receptoren om de storing te verminderen terwijl de infrarood systemen hebben meer dan een zender aan het breken verlagen ten belope van het geluid. De kwaliteit van het geluid is ook steeds beter. De geluidskwaliteit zou niet voldoen aan een audiofiel, maar dan is veelzijdig apparatuur.

No comments:

Post a Comment