Tuesday, 20 March 2012

Zelfgemaakte Deer Repellent

Het bezitten van een huis in de buurt van de bossen zou geven u het plezier van het leven in een serene en rustige omgeving. U krijgt ook een zeldzaam beeld van mooie herten roaming vrij in uw tuin, dat voel je je verheven over het leven zo dicht bij de natuur. Echter, de dag dat u de schade die deze mooie wezens kunnen doen om uw tuin te realiseren, zou je wanhopig op zoek naar manieren om ze weg te houden van uw prachtige tuin. Hun invasie zal intenser worden tijdens de winter wanneer de meeste van de planten droog en grijs. Op zo'n moment kan de groene heesters en struiken van uw tuin, dat de herten tot nu toe hebben vermeden, plotseling heel verleidelijke blik aan hen.
Herten afweermiddelen; Er zijn verschillende methoden om herten weg te houden van uw tuin, hoewel de effectiviteit van hen kan sterk verschillen tussen verschillende regio's. Gebruik van insectenwerende middelen herten zijn ook aanzienlijk gestegen in de afgelopen tijd. Veel van deze chemische stoffen bevatten die kunnen uitvoeren een aantal gezondheidsrisico's voor uw huisdieren en kinderen. Zo veel mensen de voorkeur aan het gebruik van zelfgemaakte herten middelen, zoals ze bevatten geen schadelijke stoffen als zodanig. Deze herten insectenwerende middelen kunnen weren herten door hun weerzinwekkende geur en smaak.
Hoe maak je Homemade Deer afweermiddelen; Maken zelfgemaakte diepe insectenwerende middelen is vrij eenvoudig en heeft gewerkt voor vele tuiniers. De belangrijkste ingrediënten voor de herten afweermiddel recept worden de eitjes en warm water, maar veel andere stoffen kunnen worden toegevoegd aan deze basisingrediënten voor verschillende soorten zelfgemaakte herten insectenwerende middelen te maken. Eerste, de stam van de witte gedeelte van het ei en vervolgens de juiste mix het ei met ongeveer 1/4e van een gallon van warm water. Dan giet het in een spray fles en toe te passen op de bladeren van uw tuin planten. U kunt ook peper naar dit mengsel.
Veel mensen hebben goede resultaten behaald in overeenstemming herten uit de buurt van hun tuin door toepassing van een mengsel van melk, water, ei, knoflook, knoflook en cayennepeper. Allereerst moet u gelijke delen van melk en water nemen en dan op de juiste mix van de eieren. Zodra al deze ingrediënten zijn gemengd geheel, voeg cayennepeper en geplette teentjes knoflook en om het en volledig meng ze. Laat het mengsel enkele uren en dan spray op uw tuin. Om het mengsel meer warm of pikant naar smaak, kunt u peper en hete saus ook.
Een andere effectieve zelfgemaakte herten afweermiddel kan worden gemaakt met behulp van een afwasmiddel. Voor deze, mix een ei in ongeveer 1 / 2 kopje melk en voeg bakolie en afwasmiddel. U kunt ook gebruik maken van afwasmiddel in plaats van zeep. Voeg vervolgens bijna 1 liter water bij. Als u hot chili olie, voeg dan ongeveer 1 theelepel om haar effectiviteit te vergroten. Nu kunt u spuiten dit mengsel op uw tuin planten of twee keer per week. Regelmatige toepassing van zelfgemaakte herten insectenwerende middelen is erg belangrijk. Hoewel ze niet volledig weggespoeld door de regen, kan de intensiteit van de geur of smaak te vervagen in een mate. Dus is het beter om ze opnieuw na een zware regen om te compenseren voor een dergelijk verlies.
Zoals reeds vermeld, kan de werkzaamheid van de verschillende methoden voor de herten middelen, waaronder zelfgemaakte herten middelen, aanzienlijk verschillen van de ene regio naar de andere. In sommige regio's, waar de bevolking van herten is niet erg groot is, kan een eenvoudige zelfgemaakte afweermiddel als een mengsel van ei en water doeltreffend te zijn, terwijl in andere plaatsen die u kan nodig zijn om meer ingrediënten zoals peper, knoflook, hete saus, vloeibare afwasmiddel toe te voegen , enz.
In aanvulling op de toepassing van deze zelfgemaakte herten insectenwerende middelen, moet u wellicht de hulp van herten hekken om uw tuin te beschermen. Meestal een 7-meter hoge schutting is voldoende, hoewel in sommige regio's hekken tot 10 meter kan worden verlangd. Dubbele hekwerk kan effectiever zijn dan enkele schermen te wijten aan het feit dat de herten niet tegelijkertijd springen hoog en breed. Zo kan het plaatsen van een tweede hek ongeveer 4 à 5 meter in de eerste nuttig zijn bij het voorkomen van de binnenkomst van herten. Te vatten, moet je een goede combinatie van verschillende methoden om de invasie van herten controle plaats van te vertrouwen op een enkele methode.

No comments:

Post a Comment