Thursday 22 March 2012

Prom Hairstyles

Je weet wanneer je je prins gevonden, omdat je niet alleen een glimlach op je gezicht, maar in je hart ook. ~ Auteur onbekend
De Prom Night is erg belangrijk voor alle tieners die zijn gekleed in hun uiterste best om een ​​aantrekkelijk personage over zichzelf te creëren. Dit is het moment waarop jonge meisjes dromen en hopen te ontmoeten een charmante prins en jonge jongens hopen dat het meisje van hun dromen te ontmoeten. Prom nachten leiden tot veel van winkelen voor velen in de uitoefening van die perfecte outfit en ook FAD dieet. Immers, iedereen wil naar mooi te kijken voor de prom night, zodat kapsels en make-up zijn ook gepland tot in de perfectie. Nou, voor de meeste, Reality Bites te elfder ure als je je realiseert dat je een geweldige jurk hebben, maar volledig vergeten om een ​​al even aantrekkelijke kapsel dat hoog op de glam factor te vinden! Tranen en gecombineerd angsten, je bent niet in staat om elke kapper die je haar vast te stellen in een mum van tijd te krijgen! Prom kapsel ideeën kunnen veel om op te merken en te pronken met een perfect een, je zou zeker nodig om het thuis te oefenen voor de Prom Night. Daarnaast moet u altijd rekening houden met de aard van de toga u van plan bent om te dragen en de textuur van je haar. Dit is de allerbelangrijkste factor om een ​​brutaal kapsel hebben. Lees verder voor een aantal belangrijke weten hoe over Prom kapsels en hoe u kunt gebruik maken van deze tips om een ​​mooie look voor de Prom Night maken.
Prom Hairstyles:
Glam paardenstaart:; Dit is geweldig voor meisjes met middellange tot lange haar. Eerst moet u uw haar omhoog te trekken in een hoge paardenstaart. Voor mensen met krullend van kroeshaar, moet je je moet rechtzetten uit je haar voordat je begint met deze prom kapsel. Met de hulp van de spray gel, je haar glad op de top. Kam het voorzichtig naar een plat effect te krijgen. Zorg ervoor dat uw haar is strak, glad, netjes en ingesteld voordat u begint met de volgende stap. Je hebt nu te verdelen de paardenstaart in 3 secties. Elke sectie van haar zal moeten worden uitgerold op de onderkant. Gebruik wat schuifspelden of haarspeldjes om deze plaats te houden. U kunt experimenteren met de aanwijzingen van de haarspeldjes. Jazz dit met een tiara of een strass speld.
The Chignon Stijl:; de jaren 40 look kan nooit echt uit te gaan van mode en schouderlang haar groot kan kijken in een Chignon voor een jurk die heeft een onthullende of chic terug. Das een lage paardenstaart aan de basis van de hals. U moet draai je haar om deze look te bekomen. Wikkel je lokken losjes in een circulaire manier naar de onderkant. Gebruik wat schuifspelden tot deze beveiligde strak, zodat het niet ongedaan te maken op zijn eigen. Voor een nette afwerking, gebruik een haarlak om je haar plaats te houden. Het is prima als een aantal lagen van je haar rond je gezicht vallen aan het frame. U kunt curl dit of strijk het glad als per uw keuze.
Sexy krullen:; Krullen zijn een goede optie voor een kort of halflang haar. Als u kort en steil haar, kunt u dit prom kapsel idee om een ​​nieuwe look te creëren. Met de hulp van krulspelden of rollers, kunt u uw haar krullen voor zachte en sexy krullen allemaal voorbij. Nadat de rollen zijn afgekoeld, verwijder ze en voorzichtig borstel je haar. Gebruik een ontwerper haarspeldjes of schuifspelden voor het voorste gedeelte van het haar. Gebruik wat haarspray op de achterkant van het haar. Krullen ziet er geweldig uit als ze iets zijn rommelig en niet op zijn plaats, dus je zou geen zorgen te maken over het kammen van je haar de hele nacht door! U kunt haarspeldjes met kleine versieringen die passen bij het ontwerp van de toga aan de look compleet.
Stijlvol opsteekkapsels:; Als u lang steil haar en heb altijd al draagt ​​opent, kunt u terecht voor een stijlvol opsteekkapsel voor de prom night. Dergelijke prom kapsels zijn geweldig om u een nieuwe look. Chic opsteekkapsels zijn ideaal voor diegenen die willen een tikkeltje groter voor de prom night look. Deze zien er het beste in combinatie met lange golvende gewaden. Voor het maken van je eigen stijlvolle opsteekkapsel, aparte je haar in twee secties. Laat een groter deel van haar op de onderste helft. Dit betekent dat u een gedeeltelijke opgestoken in de hand, dat is het bovenste gedeelte hebben.; Spuit een kleine hoeveelheid haarlak op de bovenste helft met de hulp van een boete toothcomb. Strijk de bovenkant voorzichtig om haar plaats te houden. Gebruik een stijlvolle clip om het haar plaats te houden. Het onderste gedeelte van je haar kan worden gekruld of gehouden rechte volgens de look die gewenst is.
U kunt ook kiezen voor de Franse twist als een prom kapsel. Dit is erg populair omdat het gemakkelijk is om stijl en pronken ook. Gebruik wat gel om je haar plat. Deel je haar aan de ene kant en draai het uit de nek van de hals. Trek de twist en zet hem vast met haarspelden. De uiteinden van het haar zal moeten worden gedraaid in de onderkant. U kunt gebruik maken van een kleine krultang aan de uiteinden omkrullen.
Wees creatief met je prom kapsel. Voeg wat een hoge kwaliteit glitter, voor een echte glam shine factor. Verkleed je haar met een aantal elegante en geraffineerde accessoires. U kunt kiezen voor hair extensions als je echt wilt om een ​​andere kijk op uw prom night hebben. Ongeacht welke Prom kapsel u ook kiest uiteindelijk moet je het wedstrijd met veel houding tegenover de look compleet. En ja! Vergeet niet om een ​​geweldige tijd hebben!

No comments:

Post a Comment