Wednesday 28 March 2012

Lawn Chair Webbing: Reparatie en vervanging

Als je praat gazon stoelen, alles wat je visualiseren is een mooie, zonnige dag voldoende en je lazying rond in het gazon stoel. Gazon stoelen zijn fantastisch terrasmeubelen om te ontspannen, en speciaal als je wilt om een ​​goede dutje in uw terras te nemen. Stel je voor wat er zal gebeuren als je op een dag dat uw gazon stoel singels (het materiaal dat op gespannen op het frame van het gazon stoel over de dunne metalen staven) is in een staat van ontreddering te realiseren? Nou, hier zijn een paar tips en trucs om uw gazon stoel singels te herstellen.
Repareren van een Lawn Chair banden; gazonstoelen doen veel moeite niet geven, behalve voor hun singels, die weg kan geven als gevolg van aanhoudende en lange duur van gebruik. De duurzaamheid van de gordel is ook afhankelijk van het materiaal van de singels. Toch zal na een aantal van de trucs helpen u om reparatie van uw gazon stoel gordel gemakkelijk.
Stap 1: Als de stoel is een slachtoffer van langdurig gebruik of een storm kan worden, de mogelijkheid is dat het kan worden gerepareerd thuis. Alles wat je nodig hebt is een beetje doorzettingsvermogen en de rente aan de singels te herstellen.
Stap 2: Om te beginnen, ter vervanging van de banden is geen big deal. Een gebroken stuk van de gordel betekent niet dat de stoel waardeloos. In dat geval kunt u de aanschaf van een nieuwe vinyl of nylon, die voldoen aan uw stoel.
Stap 3: de opvolger van de aankoop van uw gazon stoel riem door het verwijderen van de gebroken riem. Meestal worden de banden, aangebracht door een plastic bak of een schroef en moer. Dus je zou moeten nemen ze af voor het verwijderen van de gebroken riem.
Stap 4: Knip een stuk van de gordel aan de verwijderde stukje weefsel wedstrijd. Het moet lang genoeg zijn, afhankelijk van de vereiste metingen, zodat het een marge voor zijn gevouwen heeft. Dan trek je de riem over de voet van de stoel stevig vast. Als u wilt dat het is beter beveiligd, voeg ongeveer 3 ½ cm voor het vouwen van het einde in een driehoek.
Stap 5: Volg de stap nummer 4 door overeenkomende laatste plooi. Stoelen meeste van de tijd folden eind over eind of vouwen in een driehoekige vorm. Toen ze vouwen in een driehoekige vorm, het gaat om een ​​'V', door het vouwen de zijkanten in en dan is het vouwen over. Zie het patroon van de stoel en imiteren. Gaatjes in dikke gebieden, gevolgd door de vervanging van schroeven of kunststof push-pins.
Stap 6: Als u wilt vervangen en het gazon stoel singels gelijktijdig reparatie, dan is de hele riem vervangen, maar het oorspronkelijke ontwerp te houden als referentie punten.
Nou, die willen gewoon hun banden vervangen op grond van welke reden dan ook, hoeven ze niet rack hun hersenen over de reparatie van hun zwemvliezen gazon stoel. Dus hier zijn een paar snelle tips om uw gazon stoel riem te vervangen. Dit is natuurlijk, in samenhang met een horizontale nylon.
Begin met re-wikkeling van de schroeven en metalen clips, die de riem te beveiligen. Als er alleen gebroken 2 of 3 bandjes, kun je overwegen om de anderen intact en het vervangen van alleen de beschadigde. Als dat niet het geval en er zijn veel versleten riemen die leidt tot een droopy stoel, dan ben ik bang dat je zou hebben om de banden volledig te vervangen. Volg deze met de meting van de bandjes in verband met hun sleuven en gaten. Neem afzonderlijke metingen voor de rug en de zitting van de stoel. De situatie waar je naartoe gaat om horizontale banden met de schroeven, overweeg dan 2 cm extra aan de oorspronkelijke meting en snijd de rol in stroken van dezelfde lengte. Voor degenen die zouden kunnen gebruiken clips, het meten van een extra 1 ½ cm.
Stoelen met schroeven moeten worden neergeklapt de hoeken op een uiteinde van de riem voor het vormen van een punt. Vanaf de punt van het punt te meten 12 mm en maak een gat met een priem of een schroef. Dan, de dingen gemakkelijker geworden. Schroef in een van de band, terwijl u het rond strak en dan passen in de andere kant. Evenzo, als je gaat om clips te gebruiken, laat er een 3 of 4 inch van de band rond de clip. Dan kunt u deze in de sleuf.
Voor verticale singels, maken gebruik van dezelfde methode, alleen jij zou hebben om de verticale banden weven in en uit de horizontale regels. Controleer of de verticale banden lopen achter de bar, de spil tussen de rug en de zitting.
Uiteindelijk kan tuinstoel singels blijken te zijn een belangrijk onderdeel van gazon zorg in totaliteit worden.

No comments:

Post a Comment