Tuesday, 27 March 2012

Snoeien rubberboom Plant

Snoeien; Snoeien is een procedure van het verwijderen van ongewenste elementen van een boom om haar groei en schoonheid te verbeteren. Landscaping behelst doorgaans snoeien van bomen, waaronder het verwijderen van dode bladeren en de onproductieve en ongewenste delen van een boom. De redenen voor het snoeien van een boom zijn - onderhoud, verbetering van de boom (fruit, bloemen, bladeren) en het beperken van de hoogte / groei van de boom. Snoeien van een boom kan worden gedaan op elk moment, maar goede resultaten van het snoeien kan worden gezien als snoeien gebeurt in specifieke seizoen. Elke plant heeft een andere snoeien periode. Snoeien leidt niet tot schade aan de boom, maar verkeerd snoeien kan de plant schade aan de gezondheid. Winter of het voorjaar worden meestal beschouwd als geschikt snoeien tijd. Snoeien is gedaan met behulp van speciale gereedschappen die worden gebruikt, afhankelijk van de grootte van de boom. Deze worden genoemd als snoeiers.
Rubber boom te planten; Wetenschappelijke naam van rubber boom te planten is Ficus elastica en het is ook wel bekend als India Rubber Plant. De boom behoort tot de vijgenboom familie. De plant heeft zijn oorsprong in tropische landen, zoals India, Maleisië en Indonesië. De plant kan groeien zeer hoog, op ongeveer 50 meter met brede spreiding. Deze planten vereisen zeer minder zorg en groeien erg snel en daarom zijn populaire kamerplanten. Zij zijn een zeer goede keuze om wat schaduwrijke plekken in je kamer. Deze bomen groeien heel hoog en dus moeten worden gesnoeid, wanneer geplaatst in huis. Laten we een kijkje nemen op het snoeien van rubber boom te planten.
Rubber boom te planten snoeien; Zoals eerder besproken, rubber boom planten groeien erg lang en dus moeten worden gesnoeid te passen in binnenshuis. Snoeien zal helpen om de hoogte van de rubber boom te planten controle en de plant mooier te maken. Rubberboom planten zijn sterk en dus snoeien kan worden gedaan in elk seizoen. Echter de late lente of de eerste zomer worden geacht te zijn beste seizoenen voor het snoeien van rubber boom te planten.
Voordat u begint met snoeien rubber boom te planten, neem een ​​blik op de boom zoals u hebt tot 1 / 3 van de boom te snoeien. Zorg ervoor dat u schone, scherpe en goede snoeiers gebruiken. Draag handschoenen voordat u begint met snoeien, want de boom heeft witte melkachtige sap dat kan lekken tijdens het snoeien. Niet uitgesneden te veel bladeren van de rubberboom plant. Terwijl het snoeien van een rubber boom te planten, zie dat je snijdt boven de plant knooppunten te maken. De plant knooppunten zijn degenen waar de bladeren zijn gekoppeld aan stam of waar nieuwe takken groeien. Rubber boom moet worden gesnoeid op een hoogte van een voet uit de bodem oppervlak. Nieuwe groei zal worden gezien direct onder de cut je hebt gemaakt.
Rubberboom Plant Care Tips; Leg ze in een gebied met zowel voldoende zonlicht en schaduw. ; Rubber boom plant moet worden bemest om de 15 dagen. ; Deze bomen vereist nauwkeurige water en hebben een bodem nodig dat water afvoeren goed. ; De luchtvochtigheid niveau dat is vereist voor deze plant is minimaal 50%. ; Maak de bladeren regelmatig met de hulp van een vochtige doek. ; Snoeien rubber boom te planten geen schade aan de plant, maar veeleer versterkt zijn groei en verbetert de kwaliteit van de boom. U kunt de plant geven een gewenste vorm door het verwijderen van ongewenste bladeren, takken, enz. en het bevorderen van de interne groei van de rubber boom te planten. Zorg ervoor dat u een deskundige te raadplegen om u te begeleiden met de juiste technieken snoeien.

No comments:

Post a Comment