Thursday, 29 March 2012

Teak meubelen

Decoreren of inrichting van uw huis is een taak die gedetailleerde aandacht moet elk aspect van het interieur - zij het de duurzaamheid, het esthetische of de juiste prijsklasse. Hoewel de keuze van meubilair mensen over het algemeen kiezen voor meubels die duurzaam is, vereist een minimum aan onderhoud en heeft een redelijke prijs. Teak meubelen is de keuze van vele mensen sinds eeuwen. Hier bespreken we alle elementen die je nodig hebt om in gedachten te houden alvorens te kopen teak meubelen en voor de nazorg of het onderhoud van teak meubelen.
Teak Hout: Over de Bomen
De teak bomen die behoort tot het genus Tectona zijn tropisch hardhout bomen die ongeveer 30-40 meter gegroeid in de hoogte. Teak is in wezen een bladverliezende boom die in het zuiden van Azië. Wordt hard, duurzaam en bestand tegen extreme weersomstandigheden, teak is een van de meest populaire materialen voor het vervaardigen van meubels. Teakhout is in principe honing echter gekleurd met de tijd en de blootstelling aan de zon, de kleur van het hout veranderingen en verandert in een zilvergrijs.
Teak meubelen: Kwaliteit van Teak
Hoewel de keuze teak meubelen is het zeer belangrijk om te overwegen de kwaliteit van het teakhout. In principe bestaan ​​er drie belangrijke soorten van teakhout, dat u kunt kiezen. Deze drie soorten zijn Tectona grandis, Tectona hamiltona en Tectona philippinesis. Tectona grandis is te vinden in regio's van India en China, Tectona hamiltona is een soort aangetroffen in Birma overwegende dat Tectona philippinesis behoort tot Filippijnen. Echter een belangrijk feit is dat de soort in Birma en de Filippijnen in gevaar worden gebracht. Hoewel teak meubelen kunnen worden duurder, de kwaliteit en de duurzaamheid van het hout zodat het lijkt alsof een goede investering, die voordelig zal zijn voor een lange tijd.
Teak meubelen: soorten meubels
De soorten meubels die u kunt genereren uit teak zijn uitgebreid. Alle soorten tafels kan worden gemaakt van teakhout. Teak eettafel of een studie tafel in je studeerkamer gesneden uit teakhout kan niet alleen toe te voegen aan de esthetische waarde, maar geven je ook gegarandeerde duurzaamheid. Veel mensen gebruiken teak hout voor tuinmeubilair ook, net als terrasmeubilair of dek teak meubels sinds hout kan de hete zon, is lichter dan ijzer te overleven en toch stevig genoeg is. De prachtige bankjes in de parken zijn meestal ook gemaakt van teakhout. Teakhout ligstoelen zijn een andere populaire teak meubelen item dat wordt gezien langs de stranden of zelfs prive-tuinen. Als jij het soort persoon die graag buiten te ontspannen en in de zon genieten op een heldere zomeravond, dan is een teakhouten ligstoel perfect zal zijn voor jou. Teak Adirondacks zijn ook een must-have als je van plan bent om teakhouten meubelen te kopen. Deze stoelen kunt u leunen op de stoel en ook brede armleuningen die voldoende ruimte bieden voor eten en drinken. Naast deze reguliere teakhouten meubels, kan teak accessoires ook een geweldige aanvulling op uw huis. Dienbladen, voetsteunen, of zelfs ruiten gemaakt van teakhout hout kan accentueren de schoonheid van uw huis. Teak houten vloeren is ook helemaal in de mode.
Onderhoud en reiniging van Teak Meubelen
Behoud van teak meubelen is niet zo moeilijk als eventueel het behoud van ander hout, sinds teak is bestand tegen de extreme weersomstandigheden en eventuele andere schade. Hoewel de honingkleurige teak meubelen verliest zijn kleur en verandert in een zilvergrijze kleur met de tijd, de meeste mensen graag hun teak meubelen te houden in zijn natuurlijke staat. Als u een van die mensen die graag hun teak behoeden vervagen, is er een optie waar je kunt vacht uw teak meubelen met een speciale oplossing 'teak sealer' die uw teak meubelen voorkomt verliest zijn kleur. Het reinigen van de teak meubelen is gemakkelijk, maar men heeft een zeer milde zeep en warm water te gebruiken tijdens het reinigen van de teak meubelen. Naast de teak sealer behandeling kan uw teak meubelen daadwerkelijk te beschermen tegen meeldauw aanval. In het geval u wilt uw teakhouten meubels schoon te ontdoen van de vergrijzing of ontdoen van een aantal vlekken krijgen, bestaat er een effectief proces om het hout te herstellen naar de normale toestand. Dit houdt in toepassing van de 'teak cleaners', enkele zacht schrobben en reinigen met warm water, waardoor de kleur van het teak hout herstelt.
Als je dit artikel, zou u ook graag wat informatie over lederen meubels.

No comments:

Post a Comment