Tuesday, 27 March 2012

Home Interiors en verbeteringen: Porselein Vloer Tegels

Het ontwerpen en de planning voor uw interieur hoeft niet altijd zo moeilijk als je zou denken dat het is. De belangrijkste factor is het plannen en voorbereiden op voorhand voor de woningverbetering, die uw huis kan veranderen in een prachtige plek.
Als het gaat om de vloer van zijn huis, mensen houden van te gaan voor verschillende looks kan verbeteren van de woning. Men kan kiezen voor de bekleding met stenen of keramische tegels te animeren de hele look van de plaats. Er is ook een duidelijke verwarring tussen porseleinen tegels en keramische tegels voor veel mensen zelfs vandaag de dag.
De meeste soorten tegels die vandaag beschikbaar zijn over het algemeen gemaakt van klei. Deze kunnen ook bestaan ​​uit andere materialen. Later zijn ze kunstmatig ontslagen. Tegels zijn over het algemeen ingedeeld in twee groepen, die de porseleinen tegels en de niet-porseleinen tegels (keramische tegels).
Porselein Vloer Tegels
Deze zijn verder onderverdeeld in drie categorieën-natuurlijke porseleinen tegel, gepolijst porselein tegel en geglazuurd porselein tegel. Porseleinen tegels zijn over het algemeen gemaakt door met de stof geperst methode van porselein klei. Dit geeft ons een fijnkorrelige, gladde en dichte tegel. Deze tegels hebben een absorptiesnelheid van 0,5% of zelfs minder. Dit is wat maakt ze resistent vorst. Porseleinen tegels zijn ook beschikbaar in een ongeglazuurde, matte of een zeer hoog gepolijste afwerking.
Wat is een natuurlijke porseleinen tegel?
Dit is een soort tegel dat is ongeglazuurd en ongepolijst. Bestaande uit alleen natuurlijke porselein, ze hebben een absorptie van minder dan 1%. De absorptiesnelheid heeft geen verbinding met het oppervlak van de tegel. Deze zijn ook bekend als 'door het lichaam van' porselein. Ze worden soms behandeld met oplosbare zouten of ze kunnen zelfs bestaan ​​uit een ander gezicht of een ander lichaam. Dit staat bekend als een dubbele geladen. Dit betekent dat de bovenste helft van de tegel in termen van design en textuur varieert van de onderste helft van de tegel.
Wat is een geglazuurd porselein tegel?
Deze kunnen geheel of gedeeltelijk te worden geglazuurd. Dit kan worden veranderd in het productieproces. Het merendeel van de geglazuurd porselein tegels hebben een absorptiesnelheid van 0,5%. Maar de absorptie kan worden onder 0,1% indien de klei van de tegel wordt gebruikt op het gezicht van de tegel. Het interessante factor over porseleinen tegels is dat, het kan zelfs worden gepolijst.
Wat is een gepolijst porseleinen tegel?
In dit geval, wanneer u een gepolijste porseleinen tegel noemen, betekent dit dat het komt dicht bij de graniet afwerking. Het oppervlak van de tegel is eigenlijk niet glazuur. Deze daadwerkelijk bestaan ​​van natuurlijke porselein dat een gepolijst uiterlijk hebben. Men moet in dienst bepaalde methoden om de weerstand van dergelijke tegels te verhogen. Het proces van polijsten de neiging om te openen de poriën van de tegel. Daarom, terwijl het voegen van de tegels, moet men ervoor zorgen dat een bepaalde sealer wordt toegepast op de gepolijste tegel. Dit zou de weerstand tegen vlekken.
Voordelen van Porselein Tegels
Porseleinen tegels kunnen hebben bepaalde voordelen wanneer het wordt gebruikt in de woning van verbeteringen. Een paar zijn hieronder opgesomd-, porselein tegels zijn zeer resistent tegen enorme slijtage. Dit is omdat het heeft een harde, duurzame oppervlak en de duurzaamheid van de porseleinen tegel kan worden gezien in de meeste winkelcentra en plaatsen die een high traffic van de shoppers hebben te allen tijde. ; Porselein tegels zijn ideaal voor de keuken, die veel van het schoonmaken te allen tijde behoeften. Deze kan weerstaan ​​sterke chemicaliën en zuren en zijn daarom makkelijker schoon te maken. ; Natuurlijke porseleinen tegels zijn chip resistent. Bovendien, als de situatie niet ontstaan ​​dat de tegel chip doet, hoeft u niet ongerust. De afgestoken gedeelte kan nooit te gemakkelijk worden gezien als het is van dezelfde kleur van de tegel. ; Porselein tegels hebben gezien een steile opgang in de tegel industrie en ook als het gaat om uw interieur. De afgelopen jaren hebben meegemaakt veel technieken en methoden die zijn bedacht om nieuwe patronen, texturen en dergelijke aanvullende elementen voor deze tegels te creëren. Geglazuurd porselein tegels bieden een de optie om onbeperkte designs en kleuren. Soms kunnen deze glazuur effecten veroorzaken een paar veranderingen in het kiesdistrict van de tegel. Hij kan de tegel zijn weerstand verliest aan bepaalde chemische stoffen.
De bijzondere kenmerken van de tegel dicteren de vorm van grondgebruik zou houden voor de ontwerper die van plan is om het gebruik van zijn / haar interieur ontwerpen. Men moet weten wat de prestaties, het onderhoud, de esthetiek en de begroting voor het juiste gebruik van de tegel.

No comments:

Post a Comment