Friday 9 March 2012

Relatie Counseling

Vergeet niet, we struikelen allemaal, ieder van ons. Daarom is het een troost hand in hand gaan. -Emily Kimbrough
Relaties zijn een integraal onderdeel van ons leven en het is genoeg om ons een geruststelling dat we iemand in ons leven, die kan tenminste luisteren naar onze problemen en sympathiseren met ons hebben. Counseling relatie lijkt een simpel woord met een eenvoudige betekenis en reikwijdte, maar het is niet zo eenvoudig. We hebben de neiging om het te onderschatten, omdat ieder van ons wel een beetje van de relatie counseling voor onze buurt en dierbaar zijn een keer in de zoveel tijd, nietwaar? Maar hier zouden we discussiëren over een aantal ernstige aspecten van de relatie counseling.
Wanneer is de relatie counseling nodig?
Relaties kunnen worden van welke aard ook die kunnen worden van welke aard ook, kan het de relatie tussen octrooien en kinderen, man en vrouw, broers of zussen. Er kunnen bloed relaties en niet-bloed relaties. Kortom een ​​relatie wordt aangegaan of een relatie counseling is alleen nodig wanneer een persoon komt in de buurt aan een andere persoon, maar niet naast elkaar bestaan ​​of zijn ze samen onder dwang en wil om zich te ontdoen van elkaar. Het gebeurt zo de meeste van de keren dat we verliefd met een persoon en als we dichtbij komen om hem of haar gaan we het vinden van fouten met dezelfde persoon, die al dan niet bestaan ​​en deze kunnen leiden tot verschillen. Soms zijn de verschillen zodanig zijn dat mensen zelfs stoppen met communiceren welke stations de relatie tot een point of no return en in tijden als deze mensen nodig hebben interactie en de hulp van een derde persoon die de relatie zonder vertekend beeld.
Dit is waar de relatie counseling komen in beeld, die probeert om de routes van open communicatie tussen twee mensen, zelfs als ze elkaar verwijten en ruzie, dat wordt geteld als een middel van communicatie en weg naar de verbetering van de relatie. Het is infunderen leven in een dode deel, dat kan pijn voor een tijdje, maar zal zeker verbeteren.
Methoden die in relatie Counseling
De meeste van de tijd de sleutel tot het oplossen van een probleem is discussie en dat is precies wat er gebeurt in geval van relatie counseling ook. Begeleiders bespreken met de betrokken mensen en proberen hun rancunes uit die anders zouden zijn geweest verdrongen en echt bittere nemen. Een counselor leert beide partijen om verantwoordelijkheid te nemen van wat er is of fout gaat in de relatie. Dit is de eerste stap van het overbruggen van de kloof tussen beide partijen, want zodra ze beginnen met verantwoordelijkheden, ze zou stoppen met de schuld te geven elkaar voor de fouten. Dus zodra ze stoppen met de schuld te geven elkaar zowel zou meer open staan ​​voor kritiek en zou niet defensief te handelen bij de eerste gelegenheid. Hoewel een sessie werkt niet voor het merendeel van de koppels omdat ze de neiging om terug te keren naar hun vorige houding zeer binnenkort. Toch maakt een verschil in hoe zij hun partner houding als ze de neiging boven veel meer begrip en minder veroordelend.
Het is het meest gezien van de tijd dat mensen die breken hun huwelijken en ga door de hele procedure van echtscheiding op het einde het gevoel dat ze moeten gaan door middel van een beetje introspectie is dan de schuld te geven van de andere persoon omdat de meeste tomes het probleem ligt in ons en dus ligt de oplossing. Dus voordat u besluit om het ophoudt is het belangrijk voor u om te praten en waarschijnlijk met de hulp van een relatietherapeut, die zou de reden zijn dat uw houding te leren kennen en een oplossing kan vinden om erover te praten.

No comments:

Post a Comment