Thursday, 22 March 2012

Open haard Inserts: gas-en elektrische haard Inserts

Praat over open haarden en ik ben herinnerde van die suggestieve nummer uit de film 'My Fair Lady' -
Alles wat ik wil is een kamer ergens, ver weg van de koude avondlucht,; Met een enorme stoel.; Oh, zou het niet loverly zijn?
Veel chocolade voor mij om te eten.; Veel van 'veel' kolen Makin eten.; Warm gezicht, warme 'ands, warme voeten.; Oh, zou het niet loverly zijn?
Ja, is het niet alleen mooie krullen omhoog gezellig voor een warme open haard? Deze dagen, echter, heb je veel meer keuzes in open haarden, afgezien van de kolen-haarden die Eliza Doolittle hunkerden voor, waaruit u kunt kiezen om te installeren op basis van uw voorkeuren in het ontwerp, uw verwarming eisen, en de stijl van uw huis. Als je van conventionele open haard gemaakt van metselwerk en toch wil je niet de hoge kosten van energie die ze betrekken, zou u kunnen overwegen de aanschaf van een inzet haard.
Dus, wat is precies een inzet haard?
Een inzet haard is in wezen een kachel, die kan worden ingepast in een gewone open haard. Net als bij andere houtkachels, een nieuwe inzet haard moet worden EPA gecertificeerd, waardoor ze zeer efficiënte en schone verbranding.
Haard inserts zijn over het algemeen gemaakt van gietijzer of plaatstaal met glazen deuren, zodat de vlammen te zien zijn. Deze inserts, hetzij jut op de haard of past precies in de open haard. De oude functie wordt beschouwd als meer energie-efficiënt, omdat de onderkant, bovenkant en zijkanten uitstralen extra warmte. Haard inserts komen meestal met blazers, die aanzienlijk kunnen verbeteren efficiency. Deze blowers zijn over het algemeen, hetzij gemonteerd op de zijkanten of in de open haard insert. Terwijl sommige blowers worden handmatig gecontroleerd, anderen komen met een thermostaat om de warmte te reguleren.
Gashaard Inserts
Een gas open haard insert kan worden gebruikt om een ​​regelmatige open haard, zowel metselwerk als pre-fab, in een gastoestel dat is afgesloten met glas aan de voorkant zetten. De meeste van deze gashaard inserts zijn uitgerust met ventilatoren om de warmte te verspreiden, en hebben ook de muur of wand thermostaten schakelaars en afstandsbedieningen.
Gashaard Voegt veel efficiënter zijn in vergelijking met Condens Gas Logs, en het glas kit aan de voorkant maakt dat ze veel veiliger. Een hoge kwaliteit gascassette eenheid kan produceren BTU uitgangen die kan variëren van 10,000-40,000 BTU, en heeft de mogelijkheid om te branden met snelheden tot 80 procent efficiëntie.
Het merendeel van de gashaard Inserts beschikbaar deze dagen zijn directe vent, wat betekent dat ze een twee-pijps ventilatiesysteem hebben - een, die is ontworpen om de verbrandingslucht te brengen binnen de steek, en de tweede via welke de uitlaat wordt geventileerd. Het is een verplichte eis om de schoorsteen lijn tot aan de bovenkant volledig met twee flexibele roestvrij staal of aluminium buizen. Dit zorgt ervoor dat er een juiste balans tussen de inname en de uitlaat, dus zorgen voor de veiligheid tijdens het gebruik van het apparaat.
Sommige van de gashaard Voegt komen met een B-Vent, wat betekent dat ze een enkele pijp. Deze zijn een beetje minder efficiënt in vergelijking met de directe ontluchting type omdat ze de lucht te gebruiken in het huis voor de verbranding. De B ​​geventileerde gashaard inserts moet ook het recht maximaal gevoerd naar de top van de schoorsteen, met dien verstande dat slechts een enkele pijp wordt gebruikt in deze.
Ook zijn er drie soorten van boomstammen die kunnen worden gebruikt in Gas haard inserts:; Geventileerde Logs: Hoewel deze geven minder warmte, ze hebben een meer realistische look van brandend hout. ; Ventless Logs: Ze creëren een gele vlam en zijn zeer efficiënt. ; Gedeeltelijk Geventileerde Logs: Voor zover efficiëntie, kijkt en warmte betreft, zijn deze ergens in het midden van de twee bovengenoemde. ; Als het omzetten van uw conventionele open haard met een open haard op gas Plaats klinkt als een goed idee kon je op het internet te controleren voor de verschillende ontwerpen en prijzen die zij beschikbaar zijn inch
Elektrische haard inserts
Veel mensen vinden elektrische sfeerhaard voegt u een beter alternatief voor Vent-minder gas, propaan of hout-brandende open haarden. Niet vereist is een soort van structuur voor permanente ventilatie, zoals een schoorsteen of een schoorsteen, kan de elektrische haard inserts opstelling worden in een conventionele open haard mantels of zelfs worden verplaatst naar een ruimte om te worden gebruikt wanneer nodig.
De nieuwe modellen van elektrische open haard Inserts die beschikbaar zijn voor deze dagen zijn er in verschillende aantrekkelijke ontwerpen met chroom, messing, of zwarte accenten, sommige met zelfs meer eigentijdse materialen en looks. De meeste van hen hebben het flakkerende vlam effect dat ziet er heel realistisch, en velen van hen komen ook met een kachel. Vandaar dat in de chill weer, de kachel kan worden ingeschakeld om de kamer te warm, en wanneer er geen noodzaak voor het opwarmen, kan alleen de 'vlammen' instelling worden ingeschakeld om een ​​rustgevende en gezellige gloed geven. Veel modellen van elektrische open haard Voegt warmte produceren in de range van 4200-5000 BTU. Plus, er is geen noodzaak voor een speciale voorbereiding nodig voor het installeren van elektrische haard Inserts, want ze kunnen gewoon worden aangesloten op een gewone stopcontact.
Veel mensen vinden dat elektrische open haard Voegt goed scoren zoveel gemak, draagbaarheid, een lage initiële kosten, evenals esthetiek betreft. Echter, in vergelijking met gas open haard Inserts, elektrische open haard Voegt opbrengst veel lager is warmte-energie dollar voor dollar. Daarom, als u op zoek bent naar een systeem om primaire verwarming leveren of als een bron van back-up verwarming, dan is een elektrische open haard Plaats misschien niet de beste keuze.

No comments:

Post a Comment