Thursday, 15 March 2012

Dank U Opmerking Ideeën

Niet wat we geven,, Maar wat we delen,; voor de gave, zonder de gever; is kaal.- James Russell Lowell
Dank u wel - een woord dat we geleerd hebben als kinderen, om er iets goed gedaan of voor ons waarderen. Het is een magisch woord, kan een glimlach op zelfs de meest niet-gelovige iemands gezicht. Dus waarom alleen stoppen bij een woord van dank? Neem het een stap verder, geef ze een bedankbriefje. Geschreven woorden langer duren dan de gesproken, toch?
Hoe te schrijven Dank U merkt; Een ding om te onthouden is, dat een bedankbriefje moet worden geschreven en verstuurd zo spoedig mogelijk, bij voorkeur binnen 24 uur. Het maakt de ontvanger van de kaart zich speciaal voelen en als ze een toegevoegde waarde hebben in je leven. Dus laten we beginnen met te zien hoe het schrijven van een bedankje.
Er zijn twee soorten van dank u merkt:; Formele of Business Bedankt Opmerking - Dit is geschreven in een formele sfeer en heeft formele taal. Bijvoorbeeld, het schrijven van een bedankbriefje naar je baas voor een promotie of beoordeling. Schrijver moet houden met de hiërarchie en de leeftijd van de ontvanger in het achterhoofd. ; Persoonlijke Bedankt Opmerking - Dit is een minder formeel, casual stijl bedankbriefje. Meestal gebruikt in persoonlijke correspondentie en heeft geen taal specificatie. De schrijver moet zich bewust zijn van de ontvangers leeftijd en de relatie die zij delen. ; Dank u notities zijn normaal,, een korte en bondige. Ze zijn geschreven om een ​​bepaalde emotie, dan dat, ik dank u nota's kan niet worden gebruikt om stak alle andere punten uit te drukken. In het geval van formele bedankje, je kon een korte van de toekomst POA toe te voegen in verband met het bedankje. Dit moet echter heel kort worden gedaan. In het geval van persoonlijke bedankjes, je kon stak de vreugde dat je ervaren of het feit dat de de ontvanger werkelijk waarde toevoegt aan je leven.
Bedankt Opmerking Ideeën; Er zijn verschillende manieren waarop je zou kunnen gaan over het schrijven van uw bedankje. ; Plain and Simple: Je zou kunnen geven van een eenvoudige Dank u er rekening mee dat er Dank u voor ....... op geschreven. Dit wordt gedaan wanneer de verzender is het versturen van de bedankbriefje voor veel mensen. Net als een bedankje voor een persoon bijwonen van een huwelijk kan worden, Dank u voor het daar op uit speciale dag!. ; Foto-perfect: In geval van een bedankbriefje naar een heel speciale vriend, je zou kunnen schrijven Dank U aan de achterkant van een foto van jullie twee. Dit maakt de notitie zeer speciale en de emotie heel duidelijk. Meer ja, is het persoonlijke en dus maakt de ontvanger het gevoel op de top van de wereld. ; Poetic effect: Gedichten en sonnetten zijn een groot en goed - bekende manier om een ​​emotie uit te drukken. Je zou kunnen proberen het schrijven van een gedicht dat geschikt is voor de gelegenheid. Alsof je te bedanken een persoon voor een helpende u uit behoefte aan uur, kan je ook een gedicht over hoe een vriend in nood is een echte vriend. Het is een leuk en zeer ontroerende manier om dank je, zeggen; Quote unquote: Dank u aanhalingstekens zijn ruimschoots voorhanden (er is een bij het begin van het artikel). Een woord van dank in de vorm van een offerte kan echt versterken de manier waarop je emotie gaat door naar de tegenoverliggende persoon. Meer nog, je komt dan ook uit-gelezen en langdradig. ; Dus, zie je, je nooit dacht dat er kon worden zo veel creatieve manieren om te zeggen dank u wel. Je kon zo extravagant als je wilt, wanneer een woord van dank. Het zal alleen voel je je beter en anderen zoals jij meer. Ja, dit is waar ik aftekenen! Dank je wel!

No comments:

Post a Comment