Thursday 15 March 2012

Open haard Design Ideas - Ontwerp een open haard

Iedereen wil naast een warme gezellige vuur zitten op koude winter nights.playing een bordspel, zoals Pictionary of het lezen van de nieuwste paperback beste verkoper. Het zou perfect zijn als er een gezellige open haard in elk van onze huizen. Dus als je al een open haard of niet. Dit artikel moet helpen met een aantal open haard ontwerp ideeën.
Aan de slag met open haard ontwerpen
Als je niet al een open haard, u nodig heeft om one.and als het idee al is die in je hoofd, lees dan verder. Voordat u begint met uw haard ontwerp ideeën, je moet weten wat voor soort open haard die u wilt. De meest voorkomende type van open haard is de traditionele baksteen open haard, die warmte en comfort toevoegt aan elk huis. Maar geen zorgen, er zijn andere opties ook. Stel jezelf de volgende vragen voordat u besluit over een bepaalde open haard te ontwerpen. ; Volgens de stijl van uw huis, wat voor soort open haard ontwerp zal complimenteren met uw huis? Als u een modern huis, dan een baksteen open haard gaat misstaan. Op hetzelfde moment als uw huis is een schilderachtig men dan een eigentijds design open haard gaat niet erg vleiend. ; Wilt u een open haard of een open haard GAR volstaan? Deze beslissing hangt af van veel factoren. Als u huisdieren of kleine kinderen in het huis, dan is een open haard kan gevaarlijk zijn, op hetzelfde moment moet u de voor-of nadelen van een open haard gar overwegen. ; Wilt u een elektrische haard? Dit is afhankelijk van de aard van de elektrische verbruik je hebt en wat voor soort open haard zou het meest geschikt om uw huis. ; Zodra u deze vragen beantwoorden, zal je het juiste idee te krijgen over wat voor soort open haard ontwerp je wilt en wat voor soort zal uw huis past.
Sommige dingen om te weten voor de planning open haard ontwerp ideeën
Voordat je gaat over het zetten van al uw open haard ontwerp ideeën in realiteit, moet u een aantal fundamentele dingen over open haard ontwerpen. Er zijn drie integrale onderdelen van een open haard te ontwerpen. We zullen dus bespreken elk van deze componenten die uw haard ontwerp kan worden glashelder. ; Haarden - er zijn verschillende stijlen in haarden, kunnen ze worden samengevoegd met de vloer, verhoogde of verzonken in de vloer lager. Dit zijn de verschillende stijlen voor haarden, maar er kan open haard ontwerpen zonder haarden, dit is wanneer de haard moet worden geplaatst een paar centimeter boven de vloer om de vloer te beschermen tegen de hitte. U kunt ook het ontwerp van uw haard op een manier waar er haard zitplaatsen, die er heel eenvoudig worden gezet, zitten blokken aan weerszijden van de haard. Deze stijl is perfect voor degenen familie nachten of dat ene speciale moment met uw dierbaren door de vlammen. ; Haarden - er zijn verschillende stijlen van haarden zo goed en deze variëren naar gelang van hun hoogte tot de vloer en haard. Er zijn flush haarden en haarden gedaald. ; Open haard openingen - dit is de rechthoekige opening van de haard is het meest zichtbare deel van de open haard. Er zijn verschillende vormen boog naar de open haard openingen. Vind je platte boog boven de openingen en zelfs volledige boog open haard openingen. Men kan ook kiezen voor hoekhaard openen of de U-vormige open haard openingen afhankelijk weer op de stijl van uw huis. ; Rekening houden met alle deze dingen voordat je het ontwerp van uw eigen open haard. Je moet in gedachten houden wat je wilt, wat geschikt is voor uw woning en ook wat zoek je - nut of stijl.

No comments:

Post a Comment