Saturday 10 March 2012

Vinyl Siding Kleuren en prijzen

In het verleden, het bezitten van een huis betekende een nieuwe verflaag van toepassing zijn om de paar jaar. Zelfs met aluminium gevelbeplating, die werd ingevoerd een paar decennia geleden, een geschilderde fineer was de enige keuze mensen moesten aan de buitenkant van hun huis een makeover te geven.
Toch heeft dat nu allemaal veranderd met de komst van een nieuw type van afwerking - vinyl gevelbeplating. Hoewel het geven van uw huis een grote make-over, zal vinyl siding beschermen tegen beschadiging door water en andere milieu-elementen. Plus, is het zeer gemakkelijk schoon te maken, is er slechts een hogedrukreiniger. Sterk, duurzaam, en nette, vinyl gevelbekleding is verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren en prijzen.
Je kunt ze in rood, bruin, crème, groen en blauw. Elke kleur voegt een onderscheidende touch aan uw huis. In het algemeen zal een kleinere en helderdere vinyl gevelbeplating kleur warmte toe te voegen aan uw huis, terwijl ook waardoor het lijkt groter, terwijl een donkerder tint zal de neiging om de grootte van het huis te verminderen, hoewel het kan een uniek tintje aan toe te voegen. Echter, crèmes en licht bruin zijn enkele van de meest populaire in vinyl gevelbeplating kleuren.
Voorheen, met de keuzes beperkt tot pastel of blanken tinten verf, het vroeger heel makkelijk om te beslissen over een kleur. Maar nu, met zulk een brede waaier van kleuren om uit te kiezen in vinyl gevelbeplating, kan dit vaak een lastige taak om te beslissen welke zou het meest geschikt voor uw huis. Dus hier zijn een paar tips die u kunt rekening houden tijdens het kiezen van een vinyl gevelbeplating kleur voor uw huis.
Hoe maak je een Vinyl Siding Color Kies
Laat je niet je huis te onderscheiden van de andere woningen in uw buurt. Ook al wilt u misschien uw huis te geven een unieke look, is het raadzaam niet te overboord over te gaan door te kiezen voor kleuren zoals neon geel of roze. Integendeel, op zoek naar vinyl siding kleuren die in harmonie met de andere huizen van uw blok.
Kies een tint die behoort tot een verwante categorie. Bijvoorbeeld als de huizen die aan weerszijden een neutrale tint van verf of gevelbekleding hebben, is het beter te kiezen voor een soortgelijke toon in uw vinyl gevelbeplating, misschien af ​​te wijken door slechts een paar tinten donkerder of lichter. Terwijl die verder gaan dan die we kunnen maken uw huis opvalt, kan het niet doen op een positieve manier.
Gebruik complementaire kleuren te coördineren. Dus, als je een grijs gekleurd vinyl siding gekozen, is het raadzaam om gebruik diep rood of zwart voor uw rolluiken in plaats van een lichtere kleur, die uw huis een vervaagde look. Of als u een crème gekleurd vinyl siding gecombineerd met Cerulean-blauwe luiken te gebruiken, misschien kunt u gebruik maken van een diepere blauwe tint op je raam doos.
Uw dek of veranda moet overeenkomen met uw huis. Het is een goed idee om neutrale tinten van de verf op het dek of veranda's te gebruiken, hetzij om het contrast of in combinatie met de kleur van uw vinyl gevelbeplating. Vermijd echter tinten die het contrast te scherp, want dat zal een schokkend effect hebben. Een natuurlijke houten afwerking is erg populair ook, dus dat uit te checken.
Coördineren van de kleur van uw vinyl gevelbeplating met de perifere structuren. Om te komen tot een coördinerende effect, is het raadzaam om dezelfde kleur van vinyl gevelbeplating gebruiken voor de andere bijgebouwen op uw woning zoals je hondenhok, schuur, loods of vrijstaande garage. Natuurlijk kan worden of dit mogelijk is zal grotendeels afhangen van de stijl van deze structuren alsook uw budget.
Accentueer behoren. In het geval u kiest voor een neutrale tint van vinyl gevelbeplating aan de buitenkant van uw huis te dekken, het toevoegen van felgekleurde meubels of naamplaatjes in het voorhuis zou een interessante touch te creëren. Als het vinyl gevelbeplating is licht van kleur, gebruik meer subtiele accentueren kleuren. In het algemeen, vermijd te veel mengen van de verschillende tinten die u gebruikt bij wijze van uw vinyl gevelbeplating, veranda accessoires, accentueren kleuren, en bijgebouwen.
De bepaling van Vinyl Siding Kosten
Afgezien van de kleur, heb je ook rekening te houden met de vinyl gevelbeplating prijzen, die kan variëren naar gelang de kleur, stijl, en merk. De nieuwe verticale vinyl gevelbeplating, dat is gekomen in de markt is recentelijk een van de duurste soorten. Ze zijn precies hetzelfde als de gebruikelijke horizontale vinyl gevelbeplating, behalve dat ze zijn gemakkelijker te reinigen. Dit waarom het is een beetje duurder.
Bij het winkelen voor vinyl gevelbeplating, is het een goed idee om de kosten te vergelijken voordat het kiezen van de stijl en de kleur. Er zijn verschillende websites op het internet waar je kunt eigenlijk berekenen hoeveel het zal kosten om een ​​vinyl siding volgens de vierkante voet gebied dat moet ook goed worden afgedekt als de prijzen van de verschillende merken die beschikbaar zijn te installeren.
De verfraaiing van de buitenkant van uw huis met een vinyl siding is een geweldige kans te geven een compleet nieuwe make-over. Check out de kleurkaarten en praten over de uitstraling die u in gedachten hebben met de verkoop assistent in de winkel u van plan bent om het te kopen uit voor meer ideeën over het gebruik van vinyl gevelbeplating om uw huis mee te versieren.

No comments:

Post a Comment