Wednesday 7 March 2012

Soorten van tropische bloemen

Tropische bloemen zijn bloemen die in de bloeiende en vruchtbare grond groeien op aarde in warme weersomstandigheden. De tropische bloemen zijn genoemd exotische bloemen omdat zij behoren tot de verleidelijke groene plekken. Tropische bloemen hebben felle kleuren die je stemming uplifts. Tropische bloemen vereisen niet veel zorg nodig, maar veel zonlicht en water. Vele tropische bloemen kunnen bijna overal groeien. Laten we enkele van de soorten van tropische bloemen te bespreken in dit artikel.
Exotic Tropical Flower Namen; De namen van tropische bloemen zijn als volgt:, Anthurium, Bromelia, Bird of Paradise, Bromelia, Bougainvillea, Hibiscus, Red Ginger, Protea, orchideeën; Heliconia, Gloriosa Lily, Plumeria, soorten van tropische bloemen; Sommige van de soorten van tropische bloemen zijn als volgt:
Anthurium, Anthurium heeft een hart-vormige glossy schutblad (bloemblaadje-achtige structuur) en in het midden van de bloem is er een rechtopstaande kolf. Er zijn bijna 800 soorten Anthurium en zijn te vinden in het gebied dat zich uitstrekt van Mexico tot Noord-Argentinië naar Uruguay. Anthurium is een native geslacht van West-Indië al is het vaak verward worden native naar Hawaii. Anthuriums hebben een helder rode schutblad en crèmekleurige kolf. Tulip Anthuriums zijn te vinden in verschillende kleuren, zoals wit, rood, paars, groen en lavendel.; Bird of Paradise; Bird of Paradise, ook wel kraan bloem, is een oranje en blauw gekleurde bloem. Deze tropische bloem is afkomstig uit de zuidelijke en oostelijke regio van de Kaap provincie. Bird of Paradise bloem is gemaakt van drie oranje bloemblaadjes rechtop en drie blauw gekleurde bloemblaadjes. ; Bromelia, Bromelia is een tropische bloem die een ananas lijkt en is opgebouwd uit fel gekleurde schutbladeren. De bladeren van deze plant zijn ook de spikes van ananas. Bromelia bloem komt in de kleuren rood, purper en paars.; Bougainvillea, Bougainvillea is een van de mooiste wijngaarden met kleurrijke bloemen in bijna alle kleuren. Deze tropische bloem heeft drie papierachtige schutbladen en is een van de meest populaire sierbloemen. De sierbloemen zijn die worden geteeld in de tuinen om de schoonheid van de bloemen weer te geven.; Hibiscus, Hibiscus is een trompetvormige bloemen, die vijf of meer dan vijf bloemblaadjes heeft. Deze tropische bloem komt in talloze kleuren en is een van de opzichtige bloemen ook wel bekend als Jamaica. Hibiscus heeft een aantal geneeskrachtige eigenschappen en dit maakt het een ingrediënt van veel kruidenthee. ; Red Ginger, Red Ginger is een native Maleisische bloem met lange rode schutbladeren en andere populaire sier bloem. Red Ginger heeft een wasachtige bloem met een dikke stam aan de onderkant.; Protea, Protea heeft behaarde roosjes omgeven met ovale roze of rood gekleurde bladeren. Protea is inheems in Zuid-Afrika en heeft ongeveer 2000 soorten. Deze tropische bloem is een uitstekende keuze voor het maken van bloemstukken.; Orchideeën; Orchideeën zijn zeldzame soorten van de mooiste en meest fascinerende bloemen op aarde. Er zijn veel verschillende soorten orchideeën. Sommigen van hen zijn als volgt:; Phalaenopsis orchideeën; Phalaenopsis orchideeën lijken de vlinders 'vleugel bewegingen en zijn prachtige toevoegingen aan uw interieur. Deze soorten orchideeën nodig een minimum aan verzorging in vergelijking met de andere soorten orchideeën.; Dendrobium orchideeën; Dendrobium orchideeën hebben rond 1600 soorten die groeien in de zomer en duren tot het winterseizoen. Deze soorten orchideeën vergen veel zorg en onderhoud. Dendrobium Orchideeën zijn geurige orchideeën met elke kleur combinatie.
Tropische bloemen worden vaak gebruikt in bruiloft decoraties vanwege hun levendige en mooie kleuren. Veel soorten van tropische bloemen bloeien het hele jaar door, zodat ze kunnen worden gebruikt voor decoraties in elk seizoen en wanneer u dat wenst.

No comments:

Post a Comment