Wednesday 1 February 2012

Disposable Contact Lenses

Veel mensen kiezen ervoor om besteedbaar contactlenzen te dragen gewoon omdat ze een hekel dragen van een bril. Ze vinden ze niet alleen handig, maar ook meer esthetische. Als ze passen rechts, u bent nauwelijks bewust dat u een pair hebben op. Handhaven ze gemakkelijk is, en soms ze kunnen zelfs goedkoper dan sommige van de hogere eind, goede kwaliteit bril.
Besteedbaar contactlenzen zijn bedoeld om te worden gedragen voor een korte periode van tijd en vervolgens worden weggegooid. Dit maakt ze erg handig, want er is zeer weinig desinfectie en reiniging die betrokken zijn bij om ze te behouden. De vervanging schema voor disposable contactlenzen kan worden van een enkele dag tot maximaal 3 maanden, waarbij afhankelijk van aspecten als hoe goed ze zijn als de betrokken milieu-factoren gehandhaafd. Het gebruikelijke schema voor de vervanging van hen is ongeveer 14 dagen of 2 weken te dragen.
Besteedbaar contactlenzen zijn bedoeld voor dagelijks gebruik moet worden verwijderd en gereinigd dagelijks tot het moment dat ze geacht worden te worden weggegooid. Hoewel besteedbaar contactlenzen die zijn bedoeld voor extended wear kan worden gehouden op girale, maar ze moeten worden schoongemaakt en ontsmet als een preventieve maatregel tegen problemen van de ogen als wazig zien, roodheid en irritatie, infecties van de ogen, reuze papillaire conjunctivitis, -en andere algemene ongemak.
Volgens schattingen is gebleken dat ongeveer 1,8 miljoen Amerikanen contactlenzen droeg om hun visie in 1960 te corrigeren. Nu is dat cijfer om tot 19,5 miljoen gegroeid. Het is conjectured derhalve dat in een paar decennia bijna de helft van de Amerikanen die vereisen steunmaatregelen om hun visie zullen kiezen voor contactlenzen corrigeren.
Besteedbaar contactlenzen gekomen als een grote zegen voor mensen die gebruik contactlenzen. Vóór hun komst, contactlenzen, die waren gemaakt van glas, waren niet alleen duur, maar werden tegelijkertijd ook als delicaat. Bijvoorbeeld, zodra de contacten werden bekrast, was er geen andere optie voor de drager, maar om hen te vervangen. Een ander belangrijk nadeel van glas contactlenzen is dat ze niet toestaan ​​dat de gezonde en natuurlijke uitwisseling van zuurstof en het water plaatsvinden via hen aan het oog, die soms resulteerde in irritatie van het oog zelfs beschadigd raken.
Een van de grootste voordelen van het besteedbaar contactlenzen is dat er een minimale accumulatie van deposito's ten opzichte van conventionele contactlenzen gedragen voor langere perioden. Afgezien van het feit meer comfortabel om te dragen, zijn er ook minder kans op het ontwikkelen van infectieuze keratitis en gigantische papillaire conjunctivitis met lenzen die zijn verstoken van deposito's.
Een andere voordelige factor van wegwerp contactlenzen is dat ze geen dure nodig desinfecteren en reinigen van oplossingen die nodig zijn voor conventionele contactlenzen. Zo kan de toxische en allergische reacties en oculaire irritatie die deze oplossingen meestal veroorzaakt worden vermeden, plus, is er ook de eliminatie van het risico van de oplossing krijgt besmet.
Volgens een onderzoek op 700 patiënten die besteedbaar contactlenzen droegen voor maximaal 8 maanden, bleek dat patiënt tevredenheid, gezichtsscherpte, en patiënt comfort hoog werden vergeleken met conventionele extended wear contactlenzen. Er was ook geen bewijs van complicaties van het hoornvlies, zoals infectieuze keratitis.
Deze dagen, het besteedbaar contactlenzen die beschikbaar zijn van hoge kwaliteit, relatief goedkoop, en zijn zeer betrouwbaar. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten en stijlen. Echter voordat kopen van een paar, moet u de advies van een oogzorg arts nemen om het type wegwerplenzen voor u meest geschikte, bepalen en ook om jezelf vertrouwd op niet alleen hoe ze te gebruiken maar ook hoe ze moeten worden genomen verzorging van.
Zoals hierboven vermeld, kunnen sommige van deze wegwerplenzen alleen gedragen worden voor een enkele dag, terwijl anderen ze kunnen gedragen worden voor een veel langere periode. Door het vinden de eisen van de lenzen dat u kiest voor, zal het JavaScript u correct gebruik ze volgens hun bijzondere ontwerp, terwijl in beurt de lenzen zal geven u de soort visuele steun dat u vereisen.
Een van de vragen vaak gevraagd is indien disposable contactlenzen herbruikbare zijn als zij worden gereinigd en routinematig ontsmet. In feite is het vrij een controversiële kwestie onder oogartsen. Artsen kunnen zichzelf op een medico-legale risico als zij het goedkeuren van de voortzetting van het gebruik van lenzen die zijn gemarkeerd als wegwerpartikelen. Toch hebben disposable contactlenzen niet significant verschillen van de andere zachte lenzen, en worden regelmatig hergebruikt zonder bijwerkingen. Sommige fabrikanten label hun lenzen als 'wegwerp-cum-frequente vervanging', waarbij het aan de arts te beslissen of zij kunnen worden hergebruikt.
Altijd Onthoud dat besteedbaar contactlenzen zeer gesofisticeerd stukjes apparatuur. Vandaar dat, met behulp van hen de manier waarop ze zijn bedoeld om te worden voorzien u van geweldige resultaten. Is het altijd raadzaam niet compromis met de verzorging van uw ogen, want na alle zij zijn de enige paar je hebt, en ze nooit gaat worden misbaar of wegwerp.

No comments:

Post a Comment