Thursday, 2 February 2012

Getextureerde Plafond Designs

De gestructureerde plafond wordt vaak gemeden door veel mensen omdat ze denken dat het te duur is en onhandig. Echter, getextureerde plafonds zijn eenvoudig te installeren en een van de voordelen van het hebben van een getextureerde plafond is dat het helpt te verbergen de scheuren en gaten in het plafond. Ook het installeren van een verlaagd plafond is een goed idee om de lekkages en scheuren verbergen in het plafond.Het materiaal die nodig is voor getextureerde plafond is gemakkelijk beschikbaar zijn. Getextureerde plafond is een van de betere ideeën van de moderne verbeteringen aan het huis. Innovatieve ideeën en het gebruik van verschillende vormen en maten is een geweldige manier om een ​​plafond te versieren.
Getextureerde Plafond Designs; Diverse uitvoeringen kunnen worden gebruikt om uw plafond te versieren en een driedimensionale blik door de textuur plafond te creëren. Sommige van de getextureerde plafond ontwerpen zijn als volgt.
Roller Sheetrock Design: Sheetrock is een soort van modder gebruikt om een ​​textuur geven aan uw plafond. The Sheetrock modder vermengd met wat water om de consistentie van een milkshake. Deze modder wordt aangebracht op het plafond met de hulp van de rol handgrepen. In deze structuur plafond ontwerp, kunt u innovatief zijn bij het toepassen van slagen het gebruik van de roller.; Knockdown Sheetrock opzet: In knockdown ontwerp, is Sheetrock modder gebruikte de zelfde rol als in Sheetrock ontwerp, maar de consistentie van de modder is dunner in dit ontwerp ten opzichte van het eerdere ontwerp. In deze structuur plafondontwerp, plaats een rol, is een kraai de voet stamp penseel gebruikt om de modder aan het plafond toe te passen.; Houten Design: Het houten meubilair in uw woonkamer is goed aangevuld met houten balken aan het plafond. Houten balken zijn eenvoudig te installeren en een stijlvolle look te geven aan de kamer., Gekamd bekeken: de Sheetrock modder is toegepast op het plafond met een troffel hebben driehoekige tanden geven het een gekamd look. These gekamd ontwerpen zijn meestal gemaakt in de buurt het gebied waar het licht armaturen zijn voorzien. Het plafond is gekamd in concentrische cirkels tot een spiraal patroon in de buurt van het licht armaturen hebben, waardoor het een esthetisch visueel effect. ; Troffel-on ontwerp: De textuur materiaal wordt aangebracht, met behulp van een standaard troffel te geven een pleister eruit. Deze pleister-uitzien verschilt per de consistentie van de textuur materiaal.
Toepassingen van getextureerde plafond; Afgezien van woon decoratie, getextureerde plafond ontwerpen is te zien in de volgende plaatsen:
Conferentiezalen, Office hutten, hotels en restaurants, showrooms; voordelen van getextureerde plafond; Een plafond kan worden geweven in vele verschillende vormen en maten. Textureren het plafond kan eigenlijk waterdichte uw plafond. Veel getextureerde plafonds geïnstalleerd in de kantoren en werkplaatsen fungeren als membranen die ongewenste geluiden te absorberen en helpt bij het geluiddichte het kantoor. Getextureerde plafonds zijn zeer duurzaam en langdurig. Met getextureerde plafonds, kunt u zich te ontdoen van schilferig en bladderende verf aan het plafond. Ten slotte kan getextureerde plafonds tegen veranderingen in het weer en de temperatuur.
Verf wordt gebruikt voor de structuur plafond is volledig afhankelijk van uw interieur. De gestructureerde plafond kan worden gezien de verschillende afwerkingen, zoals, mat, glanzend en glanzend. De kleur en de afwerking worden sterk beïnvloed door de home decor. Getextureerde metaal is een betere manier om de schilfers en deuken te verbergen in het plafond. Getextureerde metaal wordt gebruikt om de gebieden nabij de backsplash en open haarden te versieren. Anders, in kantoren en winkels, textuur metaal is een zeer duurzame optie als het gemakkelijk kan worden gereinigd en onderhouden.
Getextureerde plafonds worden niet alleen gebruikt voor het decoreren woonkamers en slaapkamers, maar ze kunnen ook het uiterlijk van uw badkamer. Een unieke textuur plafond voor uw badkamer, met pasteltinten kunt toevoegen aan de schoonheid van uw badkamer inrichting.
Dit zijn enkele van de getextureerde plafond ontwerpen om een ​​ongewone touch te geven aan een kamer. Getextureerde plafond ontwerpen kan zo vernieuwend als je verbeelding. Happy versieren!

No comments:

Post a Comment