Tuesday 1 November 2011

Huishoudelijke Hints en tips

Zoals het spreekwoord zegt - Het huis is waar je hart ligt. Hier zijn een paar handige tips huishouden dat je nuttig vindt, of gewoon interessant, dat je weg kunt slaan in uw comp, of maak een print uit en plak het op ergens in je keuken of een andere hoek in het huis, een blik te werpen op wanneer u een tip nodig hebt om een ​​glitch rond het huis vast te stellen.
Gebruik rubber banden voor uw eieren; geen eieren hebben een gewoonte van rollen de toonbank en splotching op de vloer? Nou, gewoon een dikke rubberen band te nestelen ze op de toonbank.
Hazelnoot Peeling Made Easy; U kunt hazelnoot peeling een minder vervelend karwei by roosteren ze in een oven verwarmd tot 350 graden, gedurende 10 minuten of zo. Dan, na koelen, zet ze in een netje, het type dat u koopt uw ​​sinaasappelen of uien inch Dan, het veiligstellen van de tas, alleen de noten wrijf met je handen, zorg ervoor om het te doen over de prullenbak, of je eindigen met een puinhoop zult u schoon te maken.
Ijsblokjes maken in een wip; Als plotselinge gasten komen voorbij en je merkt dat je met geen ijsblokjes, hier is een echte handige wat je kunt doen. Vul het ijs lade met warm water, en niet koud, en u zult uw ijs te krijgen in een wip.
UNSTICK Stuck Foto; Zijn die foto's van de cruise in het buitenland hebt gemaakt een paar jaar weer bij elkaar zitten? Nou, probeer niet uit elkaar te rukken ze, je zult net losrukken het oppervlak. Gebruik een föhn om ze warmte voor een paar seconden of zo en ze krijgt unstuck lekker makkelijk.
Zijn Uw Eieren nog vers?; Om dat uit, alles wat je hoeft te doen is dompel ze in een kom met gezouten, koud water. Als de eieren naar de oppervlakte, ze zijn niet vers, als ze zinken, ga je gang en de duivel hen op.
Maak je Veggies gaan langer mee; Als u wilt dat uw groente en fruit in de groentela lade in uw koelkast langer mee, alles wat je hoeft te doen is het gebruik papieren zakdoekjes om de lade lijn. Het absorbeert het vocht.
Uw heeft Brown Sugar Gotten Hard Rock?; It overkomt ons allemaal, soms per ongeluk open te laten de zak van bruine suiker, alleen te vinden is het veranderd in een bruine stuk rots. Om terug te verzachten het weer, net een boterham in.
Snellere manieren om te rijpen vruchten; Als u wilt vruchten zoals bananen, avocado's en tomaten rijpen, ze gewoon in een bruine papieren zak, samen met een appel voor twee of drie dagen. Het rijpingsproces wordt versneld door de stikstofgas dat is off gegeven door de appel.
Gooi geen oud brood; Heb je een brood van overgebleven brood? Gooi het niet weg. In plaats daarvan, bewaar ze dan in de vriezer. Je later kunt gebruiken in soepen of andere recepten die nodig paneren. Het is een goed idee om slice it up voordat opslaan zodat u kunt gewoon het bedrag u nodig hebt zonder hoeft te het hele brood ontdooiing nemen.
For sappiger Citroenen; Om de meest sap uit uw verse citroenen halen, ze gewoon rollen op het aanrecht met je hand voor je knijpen. Je zou ook kunnen invoegen van een vork in de citroen en draai terwijl knijpen.
Knoflook pellen Made Easy; Er gaat niets boven verse knoflook aan het aroma van voedsel te verbeteren. zo lang als je kunt eerst schillen, natuurlijk. Net zap de teentjes knoflook in de magnetron gedurende vijftien seconden - de huid zal gewoon glijden.
Ei Pellen Made Easy; Als je haat eten van die zanderige stukjes eierschalen, slechts een kleine prik in om de eieren voordat je hard-kook ze. Ook in de schelpen kraken te voorkomen bij het koken, voeg er een snufje zout in het water.
Heeft Uw Meringue Gone Soft On You?; Nou, alles wat je hoeft te doen is het goed terug in de oven, op laag vuur, en het zal uit mooi en krokant komen.
Links aanhouden over ijs, vers; Als u ijs over, vóór het afsluiten van de container, drukt u op een plastic wrap stevig op het ijs. Is het niet mogelijk de lucht in contact komen met het ijs, dat is wat de oorzaak van het ijs kristallen en gommen.
Oeps. Te veel zout in de soep?; Ja, het gebeurt zo vaak, vergeet dat je al had zout in je soep of stoofpot, de invoering van een extra streepje, en eindigend met een onverteerbaar schotel ook dat is zout. Nou, wees maar niet bang. Voeg gewoon in een rauwe, geschilde aardappel gesneden helften, en het zal alle extra zout absorberen.

No comments:

Post a Comment