Tuesday 8 November 2011

Zelfgemaakte vijverbeluchter - Hoe maak je een vijverbeluchter Make

Vijverbeluchting verhoogt het zuurstofgehalte van het water door het inbrengen van lucht in de bodem van de vijver aan giftige gassen. Het beluchten van de vijver zal helpen te ontdoen van vervuilende stoffen die vaak te verzamelen op de bodem van de vijver. Een vijver beluchter pompen samengeperste lucht in de bodem van een vijver een diffuser te gebruiken, waardoor luchtbellen stijgen, resulterend in de oppervlakte van de bodem water aan de top. Wanneer de bodem wateroppervlakten, niet alleen giftige gassen vrijkomen, maar ook pikt zuurstof uit de atmosfeer. Opgeloste zuurstof water verbetert de kwaliteit van het water, en zorgt een gezonde voorwaarde voor alle aquatische dieren gedijen inch Naast deze, aërobe bacteriën die goed gedijen op zuurstof, helpen bij de ontbinding van organisch materiaal. Dit verklaart wat vijver beluchters doen. Als u geïnteresseerd bent in het installeren van een zelfgemaakte vijverbeluchter (om wat geld te besparen), een kijkje nemen op deze tips over hoe je een vijver beluchter te maken.
Hoe maak je een vijverbeluchter te bouwen
Methode I: Bodem vijverbeluchter
Materialen die nodig zijn voor vijverfilter; Groot formaat emmer met een deksel; Driller; Stukjes rode lavasteen; Routebeschrijving
Neem de emmer, het moet groter zijn dan de vijverpomp men gebruik wenst te maken, en boor ongeveer acht gaten in de buurt van de top. Vul de emmer een paar centimeter rode lava rotsen en de vijverpomp in de bak plaats. Voeg meer rode lava rotsen rond de pomp, het vullen van de emmer. Boor een gat in de emmer deksel om de vijver pomp uitlaat leidingen doorheen gaan. Boor wat meer extra gaten in het deksel, zodat het water in te voeren. De vijver filter is klaar.
Materialen die voor vijverbeluchter; Een standaard vijverpomp; Een kleine fontein voorjaar; een PVC-pijp; Stijve slangen; Meten-eenheid; PVC-cutter; Routebeschrijving
Gebruik een standaard formaat vijverpomp, in overeenstemming met de grootte van de vijver en de liter water in zijn bezit. Meet de diepte van de vijver met de tape, en aftrekken van de gemeten hoogte van de vijver te filteren. Snijd een stukje van stijve slang aan de meting got, na het afleiden van de vijver filter de hoogte. Bevestig stijve slang naar de vijver uitlaat van de pomp slang. Zorg ervoor dat het beslag is goed vast en de schroeven aangedraaid zijn. Bevestig de fontein het hoofd op de stijve buizen, en plaats de beluchter in de vijver. Het verdient de voorkeur te plaatsen in het centrum. Test run door het starten van de pomp, je moet een 360 graden waterstraal hebben.
Methode II: Waterval vijverbeluchter
benodigde materialen; Een standaard vijverpomp; Rocks; PVC-buizen, beton, routebeschrijvingen
Bepaal de hoogte van de waterval, en gebruik de vijverpomp (capaciteit) dienovereenkomstig. Start de waterval vorming van het plaatsen van de rotsen op de bodem van de vijver met behulp van het beton, en werk je weg omhoog. Plaats de rotsen op een zodanige wijze, dat hij de stap eruit. Het water moet vallen en splash over de bodem richel. Hoe meer de stappen, hoe meer turbulentie gegenereerd worden door hen, het versterken van zuurstof draagkracht door de plons van het water. Zorg ervoor dat er geen gaten naar links, terwijl het plaatsen van de rotsen. PVC-buizen aan te brengen, om het water te dragen en voeg het bij de vijver pomp. Test de waterval, door het pompen van het water door middel van hen.
Een vijver beluchter helpt verhoging van de oxygenatie niveaus in de lagere delen van de vijver, het houden van Koi en andere vissen levend en gezond. While zelfgemaakte versies zijn makkelijk te maken en beluchter installatie vijverwater is niet te omslachtig. Probeer het om veel vissen spetteren in het water hebben!

2 comments:

  1. Grote Je hebt een heel mooi webdesign hier op je pagina ik vind het erg leuk en hebben voeg uw blog aan mijn favorieten.

    http://www.dinodierensuper.nl/vijverfilters.html

    ReplyDelete
  2. Vijverpomp

    Veel vijverpompen hier beschikbaar, zoals aqua meester drijvende fontein, AquaForte prestaties pomp, enz. Gemaakt met goede technieken, beschikbaar op goedkope prijs en met een lange garantieperiode.

    ReplyDelete