Tuesday 29 November 2011

Bibliotheek Meubelen

Home bibliotheek meubelen; Mexicaanse Rustiek vier-deurs Boekenkast: Dit is geproduceerd door een combinatie van nieuwe, kunstmatig gedroogd ponderosapijnboom en echte alsem accent planken. De afwerking gebeurt met een rijke, honing-kleurige afwerking. Alle ijzer-en hardware is met de hand gesmeed en heeft een noodlijdende, roestkleurige afwerking. Elk stuk is 100% massief hout.
Carlton Manor Boekenkast: Deze is versierd met een ogief gevormde kroonlijst en klassieke gecanneleerde pilasters. Het ontwerp heeft glijdende en ingelijst glazen deuren. Het interieur heeft drie verstelbare legplanken en is verlicht. Twee diepe lades hebben panelen fronten en borgtocht handgrepen. De solide hout en berkenfineer constructie heeft een ebbenhout-kleuren afwerking.
Rolling aangepaste hout boekenplanken: Zij zijn in ahorn, eiken, natuurlijke of walnoot-gebeitst. Er zijn 3-inch zware kogelgelagerde zwenkwielen. Bovendien is er 60 inch van het continentaal plat opslag.
Vruchtenhout missie stijl boekenkast: Er wordt een gemiddelde dichtheid vezelplaat bouw en duurzame fruithout laminaat. Er zijn 3 verstelbare legplanken. De achterkant paneel heeft snoer toegang.
Bibliotheek stand: Het is gemaakt van de vinger gezamenlijke teak en voltooid in mahonie en beschikt over drie glazen schappen. Het heeft een verstelbare boek staan.
Kind ambachtelijke horizontale boekenkast in mat wit: Massief hout met een matte witte finish. Er zijn twee diepe schappen. De afmetingen zijn 30,25 hoogte, breedte en 50,25 13,25 diepte.
Bibliotheekboek Truck met twee 9 1 / 2 diepe planken, 2 schuine LX-MT2: Er is een zware stalen constructie met gebakken-on poedercoating lak. Het gewicht is 29 lbs. Dit zijn 28 breed, 13 diep en 27 hoog.
Jeugdbibliotheek meubelen; 4000-serie activiteit tafel met vaste poten:; Heavy gauge stalen poten met 1 1 / 4 nylon basis draaibare glijden. , Er is een houtskool zwarte strepen voor Grey middelgrote en eikenhouten tafels. ; Heavy gauge stalen poten met 1 1 / 4 nylon zwenk glijden. ; Standaard poten te verstellen 22 tot 30 in 1 LW. ; De afmetingen zijn 22 tot 30 hoogte, 24 breedte en 36-48 lengte. ; 6800 Series Multi-purpose tabel:; Geheel gelaste 17 stalen schort en 1 1 / 4 poten. ; Een 9 / 32 nylon gebaseerd glijdt. ; Hoge druk spaanplaat laminaat werkblad. ; Charcoal zwart frame met poedercoating. ; Onderzijde verzegeld met back-sheet om kromtrekken te voorkomen. ; 4000-serie Activiteit tafel met volledig verchroomde poten:; 1 1 / 8 dikke toppen met een duurzame hoge druk laminaat, Grey en Midden Eik tafels hebben houtskool zwart strepen; Charcoal zwart frame met volledig chromen poten; tafel randen opgevangen met beschermende T- schimmel banding; zwaar stalen poten met 1 1 / 4 nylon zwenk-glide; School bibliotheek meubelen; Schuine plank Trucks:; Alle gelaste stalen rollen boek karren met 400 pond capaciteit; 4 dual-wielen wielen met zacht loopvlak; Flat plat Trucks : Er zijn 4 dubbele wielen zwenkwielen en twee-of drie-shelf klaslokaal karren.
Gorilla boek vrachtwagens:; Er zijn 13 verschillende tinten om uit te kiezen. ; Het heeft een multi-functionaliteit en super sterkte. Het is mogelijk om deze vrachtwagens te laden met 600 pond van de boeken. ; De vaste middelste wielen wijzen de truck draaien op een as. ; Nomads: Flat-shelf heeft heeft beweegbare stellingen met laminaat toppen. De Browser bin is een ideale tool kar voor het verplaatsen oversized schoolmaterialen en grote hoeveelheden van de voorziening. Multi-shelf nomade is een veelzijdige klaslokaal kar en bibliotheek winkelwagen omdat het vervoer een grote hoeveelheid items.
Brodart bibliotheek meubelen; Dit in aanmerking komt voor LEED punten onder de materialen en middelen categorie. All the Brodart houtleveranciers oogst van de Forest Stewardship Council Lands. Bosgebieden dienen een essentiële functie in het verstrekken van hernieuwbare grondstoffen en energie. Timmerhout wordt gebruikt om Broadart meubelen construct wordt aangevuld door de aanplant van nieuwe boom. Brodart biedt meubels gemaakt van formaldehyde-vrij multiplex.
Texwood bibliotheek meubelen; Er zijn Rift gesneden fineer op de frontpanelen van alle uitleenbalie modules. Er is zware dag tafelpoot platen op de tafels. De tafelpoten zijn gevormd uit een massief stuk eikenhout. Deze zijn verbonden met tafelbladen met bouten het passeren van een 5 / 6 dikke X 6 "x 6" van massief staal in metaal schroefdraad openingen voor een meer stabiele verbinding.

No comments:

Post a Comment