Saturday 12 November 2011

Flagstone Patio Installatie

Flagstone terras installatie is altijd een goede manier van modelleren. Tegels komen in een grote verscheidenheid van kleuren, vormen en maten. Ze goed mengen met een buitenhuis architectuur. Flagstone terras installatie is een klus en de apparatuur die u zal nodig hebben om het verharde terras bouwen zijn hieronder gegeven:; Flagstone, Hammer, Compactor, rubberen hamer; Handschoenen; zag; Level; zand; Oogbescherming; Flagstone Patio Installatie - Bepalen van de Patio gebied; Voordat begonnen wordt met de taak van de tegel terras installatie, is het nodig om erachter te komen het gebied dat wordt geïnstalleerd met plavuizen. Beslissen over de vorm en grootte van uw flagstone terras. Dit is vereist om het aantal tegels, zand en de andere aanverwant materiaal dat tijdens de installatie vast te stellen. Zodra u een duidelijk beeld van het gebied, een overzicht van de zone gemarkeerd voor de flagstone terras. Er zijn twee manieren om flagstone terras, dwz droge en natte bouw te installeren. Beslis dat u wilt kiezen voor. Voor een doe-het-patio plavuizen installatie is het aanbevolen dat u droge methode te kiezen. Zo bespreken we droge methode flagstone terras installatie.
Flagstone Patio Installatie - Rand; Voordat u het graven van de ruimte voor terras, bereiden de rand van uw terras. De rand moet boven het maaiveld. Voor het houden van de randen goed gebruik van kunststof of metaal landschap. Voor kunststof rand, alles wat u hoeft te doen is spijkers die in de grond stak.
Flagstone Patio Installatie - Het voorbereiden van de Stichting; Dig het gebied binnen het gemarkeerde gebied 5-6 centimeter onder de grond. Na het graven van het gemarkeerde gebied, niveau. Alvorens over te gaan naar de volgende stap van flagstone terras installatie, ervoor te zorgen dat de dug gebied is uniform niveau. Natte de dug gebied en het vaststellen van zand en grind tot 3 centimeter. Na het neerleggen van het zand, compacte het gebied goed met behulp van een stamper. Vervolgens voegt u zand en grind tot 2 cm. Plavuizen zijn niet uniform dus, en je moet sand goed te houden zijn.
Flagstone Patio Installation - Het leggen van de tegels; Installing tegels is nogal een laborious job en je zult hebt iemand nodig om u te helpen. Start het leggen van de tegels uit een hoek. Leg de tegels om een ​​patroon die je leuk te maken. Markeer de delen die je wilt maken in de stenen. Zodra u hebt gemarkeerd de bezuinigingen en het vereiste patroon, verwijdert u de tegels en dienovereenkomstig snijd ze. Voor het snijden van de tegels hebt u een gemetselde of cirkelzaag.
Flagstone Patio Installatie - Final Step, nu, de tegels staan ​​klaar om geïnstalleerd te worden, zodra ze zijn gesneden. Plaats de tegels in het gewenste patroon. Met behulp van een rubber hamer, raak je de stenen goed past ze in het zand. Je zult toevoegen of zand tussen de tegels goed niveau zijn. Zorg ervoor dat de stenen zijn niet helemaal waterpas. Er moet een zekere helling, zodat het water kan weglopen. Tot slot, gebruik de compactor ervoor te zorgen dat de assemblage van tegels en zand correct is geïnstalleerd.
Tijdens het bestellen van de tegels, is het aanbevolen dat je een professional te raadplegen voor het aantal tegels nodig. Voor natte methode flagstone terras installatie, zal u een professionele ondersteuning. Natte methode houdt het gebruik van beton in plaats van zand. Droge methode is eenvoudig, als je wilt de DIY manier van installeren flagstone terras te gebruiken. Echter, de geplaveide binnenplaats installatie gedaan met behulp van de droge methode, meer onderhoud vergt in vergelijking met een installatie die is gedaan met behulp van de natte methode.

No comments:

Post a Comment