Tuesday 29 November 2011

Advies op intimiteit in het Huwelijk

Intimiteit is een cruciaal element in het huwelijk. Er zijn veel dingen die kunnen helpen of pijn de fragiele intimiteit in een relatie. Te ontwikkelen intimiteit, beide partners moeten een actieve rol te spelen in om ervoor te zorgen dat de liefde is geïnspireerd, geef je elkaar te respecteren, en je bent eerlijk en open met elkaar. Neem een ​​kijkje op deze intimiteit leven gevers en intimiteit moordenaars om uw huwelijk relatie te verbeteren.
Het leven gever: respect voor elkaar als volwassenen. Behandel elkaar met liefde en zorg. Dat betekent niet spreken op een neerbuigende wijze naar elkaar, doe respectloos taal niet gebruiken ten opzichte van elkaar, en niet fysiek kwaad van elkaar.
Killer: Op zoek naar beneden op je partner vernietigt zelfbeeld en vertrouwen. Dit zorgt ervoor dat uw partner om weg te trekken. Het snijden van elk ander woorden uit of schreeuwen naar elkaar en is respectloos. Het is moeilijk om open en dicht bij iemand die niet zorgvuldig luisteren en heeft geen controle over hun woede te krijgen.
Het leven gever: Genieten van seks als een viering van de liefde, een einde van een periode van goede kwaliteit, of omwille van het gevoel dicht emotionele. Geniet van de tijd en geef je hele zelf in. Focus op je partner en wees niet bang om diep in hun ogen. Geniet niet alleen de fysiek band, maar de emotionele en spirituele band.
Killer: Seks als een verplichting, als gevolg van stimulus anders dan je partner, of opzettelijk negeren om seks te hebben als een vorm van straf voor overtreding, of losgeld voor een vraag. Seks moet worden geïnspireerd en niet gedwongen of smeekte om. Seks is beter als alles wat je nodig hebt is het opwinden. Elimineren van buiten seksuele stimulus kan verbeteren van de seks met je partner fysiek. Sex mag niet worden gebruikt als een middel om onderhandelingen of plagen uw partner. Geschillen moet worden uitgewerkt voordat zij zich in seks, maar de ontkenning van geslacht mag geen bedreiging.
Het leven gever: Resultaat je partner dat je van ze houdt op verschillende manieren. A simpele knuffel, een klein geschenk, een 'I love you' tekst, of een daad van dienst zijn allemaal verschillende manieren om hen te laten weten dat je hen denken. Mensen kunnen ontvangen, de liefde op vele verschillende manieren, en meestal is er een favoriete manier dat je partner wil je liefde laat zien. Zoek erop dat favoriete manier je partner graag liefde getoond en tegemoet te komen aan het. Zorg ervoor dat ze weten wat uw favoriete manier om bemind te worden.
Killer: showing love slechts op een manier. Het niet betalen van de aandacht als je partner uitdrukt dat ze een zekere vorm van uiting van liefde nodig heeft of zich verwaarloosd voelt. Niet toestaan ​​trots om u te vertellen, ik doe een goede baan van hen te houden. Je partner kan je vertellen beter als u voldoet aan hun behoeften.
Het leven gever: Inspirerende liefde.
Killer: Demanding liefde.
Het leven gever: Vergeven strafbare feiten en dingen laten gaan is de belangrijkste sleutel tot het houden van een relatie gezond te houden. Indien u zich gekrenkt voelen, denken over de vraag of u echt denkt dat je partner pijn doen van het doel. Als er een groot probleem, praten erover met ze, anders gewoon laten gaan.
Killer: Holding rancunes, verwacht je partner om je gedachten lezen, en eisen een verontschuldiging. Als je wrok koestert zul je meer kans om weg te trekken van intimiteit, start argumenten, en onnodig defensief te worden.
Het gebruik van deze intimiteit leven gevers en het vermijden van de intimiteit killers kunt uw huwelijksrelatie veel gezonder en gelukkiger.

No comments:

Post a Comment