Saturday 19 November 2011

Aromatherapie kaarsen

De kamer was op zoek naar mooi, dat 's avonds; Fiona heeft gezorgd voor elk klein detail. Ze had gebruikt eenvoudige satijn materiaal op de bank samen met brokaat kussenhoezen, de lichten waren gedimd, en de eettafel set met een mooi kanten tafelkleed. Ze had gekeken naar de kleinste detail door het afstemmen van de servetringen en serviesgoed om de kleur van de kamer ook. Ze had benut om de hoek door het plaatsen van kaarsen van alle kleuren en vormen. Om de kaarsen tot een bepaalde hoogte, had ze kocht zelfs lange bamboe en smeedijzeren kaars staat. Ze had gedragen een mooie eenvoudige katoenen jurk en had haar haar geprikt met een bijpassende haarspeld. De kamer zag prachtig, ze zag er prachtig uit en de geur was versterkend. Ik had niet gedacht dat ik zou voorstellen om haar deze avond of ooit. Eenmaal in de kamer, het inademen van die mooie lucht en het nemen van in de sfeer, realiseerde ik me hoe mooi het leven met haar zou zijn!
Aromatherapie kaarsen zijn geparfumeerd met olie gewonnen uit bloemen, kruiden, vruchten, andere planten en zelfs bomen. Deze kaarsen bevatten antivirale, antibiotica en andere therapeutische eigenschappen. Het inhaleren van de geur van deze essentiële oliën zullen u helpen de ervaring van de voordelen van aromatherapie kaarsen.
Als ze verlicht zijn, aromatherapie kaarsen release een kleine, maar bewuste stroom van bloemen en kruiden etherische oliën in de lucht. Deze essentiële oliën voer je lichaam als je inademt en reizen door het hele lichaam, inclusief de hersenen en de bloedsomloop. Omdat de chemicaliën interageren met uw lichaam ontvangt u subtiele voordelen. Elke keer je brandt aromatherapy kaarsen u niet alleen verbeteren en verbeter uw gemoedstoestand, je ook uw omgeving leuke geur.
Afgezien van de nuttig voor decoratie en giften. Aromatherapie kaarsen te helpen het lichaam te ontspannen na een moeilijke dag op het werk. Elke essentiële olie die wordt gebruikt in een aromatherapie kaars helpt het lichaam op verschillende manieren.
Soorten aromatherapie kaarsen
Meer dan 90 essentiële oliën worden gebruikt om parfum aromatherapie kaarsen. Elke essentiële olie heeft een andere kwaliteit die helpt om bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid.
Mandarijn: De mandarijn aromatherapie kaars zorgt voor een kalmerend effect en is bekend om angst te verlichten.; Tea Tree: kaarsen die tea tree olie bevatten zijn bekend om de symptomen van koude te bestrijden.; Sandalwood: Deze olie helpt te gemakkelijk gevoelens van stress en angst. ; Lavendel: Deze olie is populair vanwege zijn ontspannende eigenschappen. Eenmaal toegevoegd aan een pot kaars, het kan gebruikt worden om een ​​vreedzame en rustgevende sfeer te creëren. ; Eucalyptus: De eucalyptus aromatherapie kaars versterkt het immuunsysteem en helpt met ademhalingsproblemen.; Peppermint: deze olie helpt herbeleven hoofdpijn, spierpijn en spijsverteringsstoornissen. ; Sage: Deze essentiële olie is een tijd-geteste antidotum voor slapeloosheid en een zeer goede relaxant ook.; Rosemary: kaarsen die bevatten rozemarijnolie helpen stimuleren mentale stimulatie. ; Ylang Ylang: Kaarsen dat dit populaire olie fungeren als een antidepressivum bevatten.
Wat je op moet letten bij het kopen van aromatherapie kaarsen
Terwijl we naar aromatherapie kaarsen kopen, vergeet dan niet het etiket van het kaars controleren het woord essentiële oliën. Terwijl op dit moet u ook controleren voor de kwaliteit van de wax, zwavelkaarsen, kleurstoffen en geur.
Een zuivere aromatherapie kaars zal altijd properly verpakt. Dit komt omdat etherische oliën zijn zeer vluchtig en verspreiden snel. Voor maximale voordelen, kopen kaarsen gemaakt uit de natuur gebaseerde ingrediënten. Sojakaarsen die zijn gemaakt van soja wax is een populaire optie, omdat het bevat geen dierlijke producten of synthetische ingrediënten. Een ander alternatief om petroleum is bijenwas.

No comments:

Post a Comment