Saturday 19 November 2011

Trouwkaart tekst: Hoe kan ik een trouwkaart Schrijf

Wanneer heeft u Stuur huwelijksaankondigingen
Huwelijksaankondigingen kunnen worden verstuurd naar mensen die niet in staat om uw bruiloft te wijten aan welke reden dan ook te wonen. De mensen die aanwezig zijn op de bruiloft zijn verstuurd huwelijksuitnodigingen. Soms, bruiloften zijn intieme zaken en niet veel gasten verwacht of uitgenodigd. Daarom kan huwelijksaankondigingen ook worden verstuurd naar de mensen die geen uitgenodigd voor de bruiloft. Een bruiloft aankondiging wordt gebruikt om het nieuws van uw bruiloft met alle andere mensen en kennissen te delen.
Huwelijksaankondigingen moeten worden beschouwd als een integraal onderdeel van huwelijk planning. Trouwkaart formuleringen kunnen worden formele, informele of casual, afhankelijk van de afzender en ook de ontvanger. Huwelijken Etiquette vorderingen waarin bepaalde posten, zoals de naam (volledige naam), bruiloft datum en locatie zijn verplicht in het huwelijk aankondigingen. U moet ook uw nieuwe adres. U kunt zelfs ook andere dingen van uw keuze die geschikt zijn voor de gelegenheid. Laten we nu kijken naar wat ik moet zeggen op een bruiloft aankondiging kaart.
Hoe te om een ​​trouwkaart Schrijf
U kunt DIY huwelijksaankondigingen kaarten die je maakt, schrijven en versieren jezelf. De volgende zijn een paar voorbeelden van traditionele trouwkaart formuleringen die universeel worden gebruikt. ; (Bruid) en (Bruidegom) zijn zeer verheugd dat hun huwelijk op (huwelijksdatum) aankondigen (trouwlocatie). , Wij (Bride) en (bruidegom), kondigen ons huwelijk op (huwelijksdatum) om (trouwlocatie). Ons nieuwe adres is (nieuw-adres). ; (Bride's ouders) aan te kondigen het huwelijk van hun dochter (Bruid) tot (Bruidegom) op (huwelijksdatum) op (trouwlocatie). ; (Groom's ouders) zijn blij met het huwelijk van hun zoon (bruidegom) aan te kondigen (Bruid) op (huwelijksdatum) op (trouwlocatie). ; (Bride) en (Bruidegom) zijn blij te kunnen aankondigen dat ze nu heer en mevrouw (achternaam), nadat ze elkaar het jawoord op (huwelijksdatum) op (trouwlocatie). ; U kunt gebruik maken van een bruiloft gedicht of een couplet van dat u het vinden van geschikte en passende. Probeer om uw en uw partner de naam erin op te nemen. ; Tijdens het schrijven van kaarten voor schaking huwelijksaankondigingen, maakt hij duidelijk te vermelden dat het een schaking bruiloft. Wij, (bruid) en (bruidegom), besloten om elope en bond de knoop in (huwelijks datum) om (trouwlocatie). ; U kunt gebruik maken van gekleurd papier als u het maken van uw eigen bruiloft aankondiging. U kunt zelfs kant-en-klare sjablonen kaart en stel uw eigen bruiloft aankondiging formuleringen. Maat gedrukte kaarten zijn eveneens beschikbaar dat kan je tijd besparen. U kunt een trouwkaart gemaakt door middel van kranten en bepaalde kranten hebben zelfs specifieke formaten voor huwelijksaankondigingen. Huwelijksaankondigingen in kranten bevatten meestal een trouwfoto. De foto van alleen de bruid werd opgenomen volgens bruiloft tradities, in het verleden. Deze dagen kan de foto alleen van de bruid of zelfs de bruid en bruidegom samen.
Tijdens het tekenen van de lijst van gasten en kennissen, een duidelijke lijst van mensen die niet kunnen deelnemen aan de bruiloft en moeten worden gestuurd huwelijksaankondiging kaarten. Het is ook algemeen bekend dat een trouwkaart kaart wordt verstuurd nadat het paar terug van huwelijksreis. Sommige mensen kunnen een huwelijksgeschenk ook sturen op het ontvangen van een bruiloft aankondiging kaart. Het is echter niet verplicht om dit te doen.
Deze huwelijksdoosjes aankondiging formuleringen zal u helpen om een ​​andere trouwkaart kaart die het nieuws van uw bruiloft aan de mensen zal brengen hebben. Wedding planners ook de huwelijksaankondigingen als een deel van hun diensten. Echter is het raadzaam om uw eigen trouwkaart formuleringen schrijven als dit zal een persoonlijke touch geven.

No comments:

Post a Comment