Tuesday 8 November 2011

Warmtepomp Problemen: Problemen Warmtepompen

Warmtepompen zijn de mechanische apparaten die zijn geconfigureerd voor het overdragen van warmte van de ene locatie (bron) naar een andere (wastafel). In de meeste gevallen, warmtepompen onttrek-ken warmte, hetzij van de atmosferische lucht of vanaf de onderkant van het aardoppervlak. Het eerste type heet lucht warmtepomp, terwijl de laatste machine is bedoeld als geothermische warmtepomp. Warmtepompen dienen voor zowel koelen en verwarmen van de woning in extreme omstandigheden.
De technologie van de warmtepomp wordt gebruikt in sommige huishoudelijke apparaten, zoals verwarming, diepvriezers en airconditioners. Een warmtepomp werkt door verbruiken een kleine hoeveelheid energie voor inbrengende warmte uit een gebied met lage temperatuur om andere met een hogere temperatuur. Het is meer energie-efficiënte in vergelijking met voor verwarming en koeling apparaten zoals ovens en ACS. Toch net als andere machines, zijn er bepaalde warmtepomp problemen die zich kunnen voordoen over een periode van tijd. Laten we in detail te bespreken over het oplossen van warmtepompen.
Het oplossen van problemen Warmtepomp Problemen
Een korte kennis over de onderdelen van een warmtepomp zal helpen op een eenvoudige diagnose van de warmtepomp problemen. De basis componenten zijn onder meer een verdamper (circulerende ventilatoren), omkeerklep, condensor (koelkast spoel) en een compressor. Voorafgaand aan te beginnen met het oplossen van problemen warmtepomp, het uitschakelen van de voeding op de hoofdschakelaar. Na zijn enkele van de gemeenschappelijke warmtepomp problemen en manieren om ze op te lossen:
Geen warmteontwikkeling: Als er geen warmte productie, dan is het probleem kan worden veroorzaakt door storing in de belangrijkste voeding of overbelasting van de motor. Om deze storing oplossen, controleer dan de voeding en de thermostaat en bevestig hen (indien nodig). In het geval er is stroom, reset de motor door het indrukken van de reset-knop. Controleer ook de ontsteking van de warmtepomp voor eventuele gebreken. Indien geen van die tips werken, dan kunt u het huren van een professionele voor een goede bevestiging.
Onvoldoende warmteproductie: Onvoldoende productie van warmte is een van de grootste warmtepomp problemen. In de meeste gevallen is het veroorzaakt als gevolg van obstakels in de luchtkanalen. Andere redenen voor dit gebrek kan een lage stand van de thermostaat en de aanwezigheid van vuil in de lucht filters. U kunt deze systemen of ze goed of niet functioneert.
Low en High Pressure Head: Een warmtepomp probleem met lage hoofd druk kan worden veroorzaakt door een gebrek aan koudemiddel, beschadiging van de compressor en vuile verdamper. Integendeel, hoog hoofd druk vaak het gevolg van overvoeding van het koelmiddel en vuile condensor. Monitor deze systemen en controleer of de warmtepompen beginnen met werken of niet normaal.
Bevriezing van de warmtepomp: Bevriezing van de warmtepomp apparaat kan worden veroorzaakt door een defecte lucht-blazer of ophoping van stof en vuil in de filters en verdampers. TER BEPALING VAN DEZE probleem, controleer voor het ontdooien optie in uw warmtepomp. Als er is, kunt u het ontdooit en controleer de compressor voor eventuele gebreken. Vergeet niet om de ijking van de thermostaat te controleren.
Noisy Warmtepomp: Noisy functioneren van de warmtepompen is veroorzaakt door het redenen, zoals losse schroeven, onjuiste bevestiging van de gordels en geluid van de luchtkanalen. Te repareren en het oplossen van deze storing kunt u de schroeven, controleer de riemen en de invoering van een kunststof isolatie aan de binnenkant de metalen luchtkanalen.
Sommige van de effectieve onderhoud tips voor het minimaliseren van de warmtepomp problemen zijn regelmatig vegen van de ventilatorbladen, vastdraaien van schroeven en bouten en het controleren op losse draad verbindingen. Tijdens het spreken over de warmtepomp voor-en nadelen, ze zijn energiebesparende voorzieningen die worden uitgevoerd met een kleine hoeveelheid elektriciteit. Een groot nadeel van dit systeem is de beperking om te werken bij een zeer lage temperatuur.

No comments:

Post a Comment