Monday 14 November 2011

Kapsels voor Brides

De trouwdag is de meest verwachte en soms gevreesde, door de meeste bruiden. Het is meest verwachte want dit is de belangrijkste dag in het leven van een vrouw en waarschijnlijk de meeste meisjes hebben gedroomd over wandelen door het gangpad sinds hun tienerjaren dagen. Maar wacht een minuut; dingen kunnen heel hectisch als het gaat om planning van alle details; rechts van de bruidsjurk naar de locatie. Dit is de tijd, wanneer beslissingen worden genomen en de gemoederen zijn bekend om te vliegen!
Nou, als het gaat om het vinden van de juiste bruidsjurk, zijn de meeste vrouwen verplicht worden verward met het aantal opties beschikbaar. En als je eenmaal de juiste bruidsjurk, je opeens beseft dat je misschien niet het juiste kapsel voor het sportieve! Wat moet je doen in dergelijke gevallen? Er zijn tal van do's en don'ts als het gaat om kapsels voor bruiden. Ten eerste, de bruids kapsel moet passen bij de structuur van je haar als de bruidsjurk die u kiest. Hier zijn een paar dingen te overwegen voordat je in voor bruids kapsels. ; Heeft u een overleg met uw kapper ten minste 6 maanden voor de bruiloft. Als u hebben afgerond uw bruiloft jurk, neem het mee, of neem een ​​monster van de schets, zodat de kapster van het basisidee van de snede van de nek en andere kenmerken van de jurk krijgt. Voeren ook een schets van het hoofddeksel ook. Dit zou bijdragen aan de kapper om te weten wat voor soort een kijkje bij jou zou passen het beste. ; Proberen te analyseren of u een eenvoudige kapsel of een ingewikkelde is. Altijd testen bruids-kapsel voordat u van plan het voor de trouwdag. Je moet om te zien hoe je voelt met de bruids kapsel zoals sommige kapsels can de neiging om sleepboot uw haar te strak waar, zoals sommigen, het gebruik van pinnen, dat kan de neiging om pijn en grote pijn veroorzaken de hele dag nodig. ; De tijd van de bruiloft is ook belangrijk als het gaat om kapsels voor bruiden. Ben jij verbaasd te lezen, goed, dit is vooral omdat losse en lange golvende haren best uit te zien gedurende de dag, waar even strak en opgebonden haar waardoor een look formeel en elegant, kijken super 's nachts. ; Kapsels voor bruiden hoeft niet altijd gebruik van kleur. Chemische behandelingen moeten worden vermeden paar dagen voor de bruiloft als je niet gewend bent om het te doen op een regelmatige basis. ; Haute Ideeën voor Kapsels voor Brides:; Maak een romantische look met deze tip. Deze look goed zou gaan voor degenen die hebben lange wapperende gewaden en de noodzaak om een ​​aantal drama voor de avond toe te voegen. Deze bruiloft kapsel werkt prima voor halflang haar, die dik om fijn in textuur en krullend ook. Trek de haren in een hoge paardenstaart of een strakke knot en een haarstukje om dat veilig te gebruiken. U kunt gebruik maken van een zijscheiding of een scheiding in het midden voor dit als goed. Gebruik een middelgrote krultang aan de randen van het haar. Zodra u bent erin geslaagd de krullen, zacht pin ze in een knot. Weet nog wel dat de voorkant van het haar niet te strak. Een nette en ontspannen look werkt het beste met this kapsel. Gebruik wat ingewikkeld ontworpen haarspeldjes langs de kant. De sluier wordt nu gemakkelijk te bevestigen. Als u wilt dat een iets groter uit, voeg het boven de knot.
Deze is voor bruiden met een natuurlijke rechte haren of voor degenen die houden van steil haar. This kapsel is geweldig voor het dragen van een tiara en op zoek naar echt als een elegante prinses rechtstreeks uit het sprookje land. Het werkt voor halflang haar, of nog langer haar. Terug te trekken haar in een hoge paardenstaart en rol het haar onder. Gebruik de pinnen hieronder om het haar vast te stellen. Laat een klein deel van de paardenstaart te wikkelen rond het broodje. Dit zou bedekken alle spelden hieronder gebruikte en geef het een nette uitstraling. Als je niet genoeg volume voor uw haar, kunt u haar pads onder de paardenstaart. Plaats een tiara bij de kruin en voeg wat sexy Danglers.
Deze look past bij haar, dat net onder de kin niveau. U moet uw haar recht te maken en föhnen. Dit is een vrij eenvoudige stijl en kan worden geprobeerd op thuis. Je moet het haar deel aan de zijkant en het haar bij de kruin, Tuck de haren achter de oren glad. Deze werkt goed voor accessoires. Hier krijg je een bezaaid haarspeldbocht en leg het gewoon achter een oor houdt. Een ideale kijken als u op zoek bent om het zacht en subtiel. Voeg een pony om definitie te geven aan je gezicht.
If krullen aan de orde van de dag kunnen zachte krullen nooit verkeerd gaan tot drama's toevoegen aan de gehele uitstraling. Deze look is chic zonder al te dramatisch in haar beroep. Gebruik medium en groot strijken krullen. Je zou kunnen hebben voor het spuiten van elke sectie van het haar met haarspray, zodat de krullen op hun plaats blijven. Als u haar is kort, kan het nog steeds ziet er fantastisch uit zo kort haar heeft de neiging om het een flirterige look. Voeg enkele hoogtepunten paar weken voor, zodat krullen zijn gemarkeerd. Use delicaat ontworpen haarspeldjes achter het oor en match met kroonluchter oorbellen.
Voor kort haar, te gebruiken krullen volheid van de kruin. Dit kan ook worden geprikt terug te kijken als een knotje en indien nodig kunt u gebruik maken extensions ook. Hair clips om kort haar accessoires. If krullen zijn niet jouw soort, gebruik gel voor een geraffineerde look. Voeg wat opzichtige oorbellen met make-up om de blik te voltooien.
Moet u ook nadenken over de manier waarop u uw sluier dragen. Het kan worden geplaatst aan de achterkant van het hoofd of soms het hoofddeksel wordt gedragen op de kruin, waar de sluier kan worden verbonden. Dit kan betrekking hebben op uw mooie kapsel, maar het kan ook later worden verwijderd om uw prachtige bruids-kapsel weer te geven.
Dus laat je niet gestrest over je lokken! Plan vooruit en bereid je voor alle complimenten die op je weg zal komen, op je trouwdag.
Lees meer over bruids-haaraccessoires

No comments:

Post a Comment