Wednesday 30 November 2011

Keuken Werkbladen: installatie en reparatie van een Corian Countertop

Keuken werkbladen zijn een zeer belangrijk onderdeel van uw keuken. Dit is de plaats waar je de meeste van uw keuken activiteiten en houd uw spullen. Natuurlijk, dit aanrecht moet solide, stevig en tegelijkertijd de decoratieve en goed uitziende, zodat het ook bijdraagt ​​aan de schoonheid van uw keuken.
Geen twijfel, het is daarom van essentieel belang om te zoeken naar materialen die de bovengenoemde categorieën passen, terwijl ook toe te voegen aan het decor, de stijl en het verstrekken van functionaliteit naar de keuken.
Er zijn diverse materialen die worden beschouwd en worden gebruikt voor de keuken werkbladen. Sommigen van hen zijn: Marmer, Quartz, Laminaat, graniet, hout en vaste oppervlakken.
Corian is een merknaam van massief oppervlaktemateriaal die kan worden geïnstalleerd als een keuken aanrecht. Het heeft verschillende functies, zoals resistent tegen vlekken, krassen, hitte, schimmel en meeldauw, en brandwonden. Het is niet poreus en heeft een naadloze uitstraling. En het is ook hernieuwbaar en herstelbaar. Corian keuken werkbladen komen in een verscheidenheid van tinten en kleuren om uw keuken interieur stijl aan te passen.
Corian is een gedeponeerd handelsmerk van de Du Pont Co en is heel populair geworden sinds de jaren 1970. Het wordt verkocht alleen via erkende verdelers en verkopers en is meestal beschikbaar voor $ 60 tot 80 per vierkante voet en is vrij duur om te kopen.
Installeren van een Corian aanrecht
Most countertops moeten professioneel worden geïnstalleerd. Echter, er zijn meerdere mensen die graag zulke taken zelf. Deze specifieke markt is gevangen genomen door mensen die verschillende 'Do-It-Yourself Kits'. Corian keuken werkbladen zijn geen uitzondering.
Een verscheidenheid van kits zijn beschikbaar in de markt. Daarom, om een ​​van deze Do-It-Yourself kit te kopen, moet men het plan tekeningen en kast afmetingen en de kleur en patronen voorkeuren te leggen aan de fabrikanten van deze kits. Dan krijg je een kit die vellen van materialen die zijn om een ​​benaderende maat gesneden met uitsparingen voor gootstenen, enz. en bijpassende backsplash strips bevat. In de gebieden rond de putten zijn ook versterkt. De kit bevat ook een getinte twee-componenten epoxy en een aangepaste kit pistool voor naaien en een installatie video.
Het wordt aanbevolen dat men werkt met deze materialen buiten, en een deeltje masker te dragen. Ook wordt aanbevolen dat men gebruik stofafzuiging te zorgen voor de stof en de krullen die voortvloeien uit het snijproces te nemen.
Als de eerste stap naar de Corian keuken aanrecht te installeren, zorg ervoor dat de oudere installatie van het werkblad is verwijderd. Niet beginnen werk op uw nieuwe aanrecht tot je het verwijderen van de oude, anders kunt krijgen nogal rommelig.
Stel het niveau van de kabinetten die onder het aanrecht, zodat ze plat op hetzelfde niveau. Verschillende materialen hebben verschillende dragende capaciteiten. Zorg ervoor dat de boxmaterialen die u hebt gebruikt, kan de belasting van de Corian solid surface materiaal dragen.
Als de kast lay-outs een eiland of een schiereiland met enkele centimeters van de contrarevolutie overhang zijn, voeg dan een 3/4th inch dik multiplex in de kast toppen.
Het multiplex moet zodanig zijn dat de voorkant netjes past over de rand van het triplex, terwijl de onderste gezicht van de multiplex should vlak liggen met de onderkant van het aanrecht rand. U kunt koppelen kraagstenen aan de kast frames voor extra versteviging.
Beginnen met een sectie die de naad te ondersteunen strip aan de ene kant bevat. Leg de eerste plaat in positie en monteer deze tegen de muur. Scribe en contour de achterkant met een bandschuurmachine en markeer een snijlijn aan de ene kant voor het snoeien doeleinden. U kunt een masking tape en trek lijnen op de tape en snijd het blad om de nauwkeurigheid te waarborgen tijdens het snijden.
Maak nu uitsparingen voor de spoelbak na het snijden de sectie lengte en schrijvende de back-end. De kit bevat meestal een sjabloon voor de spoelbak uitsparing. Klem de sjabloon naar de toonbank sectie dus dat het in lijn is met de locatie van de gootsteen locatie. Knip het blad met behulp van een router en een rechte beetje.
Als je eenmaal al uw secties uitgesneden op maat, moet je naad ze met de epoxy-en obligatie ze naar de kast toppen silicone. Terwijl het samenvoegen van twee vlakken naast elkaar, verwijder eerst de oppervlakken van de toetreding randen met spiritus en vervolgens een laag van gekleurde epoxy van toepassing op de strip.
Niet verwijderen de uitgeperste epoxy uit, omdat dit het bedrag van de uithardingstijd te verminderen en zal het obligatie verzwakken. Integendeel, je kunt schuren uit na het droogt.
Gebruik power sanders soepel sand de naden na de epoxy lijm droogt uit.
Nadat alle onderdelen op hun plaats, installeert u de backsplash, de gootsteen en de kraan en haak van het assortiment. Zet de backsplash strips aan de muur met silicone-kalefateren lijm.
Houden de overige stukken van het materiaal voor het geval u met reparaties uitvoeren in de toekomst.
Zorg voor en repareren Corian werkbladen
Corian werkbladen niet behoeven te worden afgesloten wanneer zij niet in gebruikt vanwege hun weerstand tegen schimmel en meeldauw. Normaal gesproken, wanneer ze moeten schoonmaken, water en zeep of een regelmatige huishoudelijke schoonmaakmiddelen zal het lukken.Indien op de off kans dat je krassen op het oppervlak van het werkblad, kunt u gewoon buff ze uit door licht schuren het oppervlak.
Dus ga je gang en installeer je eigen Corian keuken aanrecht en het maximaliseren van het plezier van uw keuken ervaring.

No comments:

Post a Comment