Wednesday 16 November 2011

Afrikaanse viooltjes: Teelt Tips en Zorg

Over Afrikaanse Viooltjes
De Afrikaanse Viooltjes zijn oorsprong in Afrika. Deze lage groeiende plant is niet alleen beschikbaar in de kleuren violet, maar ook in licht blauw en wit. Afrikaanse viooltjes staan ​​ook bekend om goed aan te passen aan typische teeltomstandigheden in veel huizen. Hun kleine gestalte maakt hen een favoriet onder mensen die beperkte ruimte voor tuinieren voort te zetten. De Afrikaanse Viooltjes zijn ook bekend als de Saintpaulia. Deze naam gaat terug naar de tijd wanneer Baron Walter von Saint Paul ontdekt ze en bracht de planten terug naar Europa in 1863. Deze plant werd ontdekt in Tanzania. De Afrikaanse viooltjes zijn ook verkrijgbaar in multi-gekleurde vormen. De bloemvorm kan worden enkele, stervormige, tweepersoons-of semi-verdubbeld of zelfs franje op keer. De bladeren zijn ook te zien in een verscheidenheid van vormen, zoals ovaal en ruches. Er zijn vele factoren moet men overwegen wanneer het gaat om het groeiende Afrikaanse viooltjes. Laten we een kijkje nemen op een aantal tips om te onthouden, terwijl er steeds en het onderhoud van de Afrikaanse viooltjes.
Afrikaanse viooltjes: Teelt Tips en Zorg
Afrikaanse viooltjes een zeer goed de bron van licht voor het naar bloei. U kunt ze op een venster dat wordt geconfronteerd noorden of het oosten, vooral tijdens het zomerseizoen. Hier moet u rekening houden met de intensiteit van het licht. Bij het kweken Afrikaanse viooltjes, kan een teveel aan zonlicht zelfs leiden tot de bladeren te verbranden. Als het bladeren dun en donker, zou dit betekenen dat het niet genoeg licht hebben. Het winterseizoen kan zien van de temperatuur drop-down. In dergelijke gevallen moet de Afrikaanse viooltjes worden verplaatst weg van het raam in de nacht. De juiste manier om een ​​soort van een geschikte groeiende condition voor de Afrikaanse Viooltjes te maken zou kunnen zijn het in een diepe pan op een laag van kiezelstenen inch, gevuld met water, net onder pan.
Het besproeien van de Afrikaanse viooltjes speelt ook een belangrijke rol in hun groei. Dit zou ook afhangen van de bodem mengsel en de grootte van de pot. De juiste manier om het water deze Afrikaanse Viooltjes zou worden gegoten van beneden of van boven, met een gieter dat heeft een lange tuit. Deze methode geeft je de juiste hoeveelheid vocht in de bodem. U kunt zelfs gebruik de lont methode van het besproeien van de Afrikaanse viooltjes.
Groeiende Afrikaanse viooltjes zou ook heb je nodig om de textuur en kiesdistrict van de bodem voor de plant te overwegen. Deze planten verlangen een rijke grond met speciale grond mixen. Deze moeten worden ontworpen en soms wetenschappelijk bereid om de exacte specificaties. Als het aankomt op de bodem, ook in gedachten houden dat de bodem niet te stevig aangedrukt. Dit komt omdat de Afrikaanse Viooltjes behoefte aan een goed beluchte bodem voor hun groei.
Afrikaanse viooltjes zijn bekend om beter in een omgeving van 65 ° te groeien tot 75 ° F temperatuur in de nacht en overdag kan voorzien van een 10 ° of een 15 ° verhoging van de temperatuur. Een hoge luchtvochtigheid is gunstig voor deze planten. Dit te vermijden kan je de potplanten in een metalen of kunststof container die gevuld is met grind of zand. U kunt een laagje water op de bodem van de container om verdamping te helpen in de atmosfeer. Maar, niet rechtstreeks instellen bodem van de pot in het water.
De zorg voor Afrikaanse viooltjes ook vereisen dat u een te controleren of houden de deze zijn onderworpen aan aanvallen van wolluis of rode spinnen. In het geval dit zich voordoet, kunt u gebruik maken insecticiden die zijn gelabeld voor gebruik op de Afrikaanse viooltjes. U kunt ook kiezen voor natuurlijke methoden om de aanvallen van de plaag of bugs controle. Terwijl het potten van de Afrikaanse viooltjes, kunt u gebruik maken decoratieve klei of plastic potten. Deze kunnen ook worden geplant in elke vorm van een container, maar voorzichtig moet worden ondernomen om een ​​aantal folie of tape langs de rand van een aarden pot. Dit zou houden de blad-rotten. Laten we hopen dat deze groeiende en zorgzame tips voor Afrikaanse Viooltjes kan u helpen cultiveren deze planten met gemak. Veel Succes!

No comments:

Post a Comment