Monday 14 November 2011

Soorten van berken bomen

Berken behoort tot het geslacht Betula and familie Betulaceae. Berken is eigenlijk de algemene naam voor bomen die tot geslacht Betula. De taxonomie van de berken kan worden gegeven als volgt:; Koninkrijk - Plantae (Planten); Division - Magnoliophyta (bloemplanten); Klasse - tweezaadlobbigen; Order - Fagales (beuken, berken gezin) Gezin - Betulaceae (Birch Familie); Genus - Betula (berk); Berken bomen zijn populair sier bomen die worden gebruikt voor de groenvoorziening. Het unieke uiterlijk van Birch bomen is omwille van hun papier, zoals schors en elegante delicate blad. Elk type berk heeft verschillende soorten schors kleur en functies. Laten we eens een kijkje op deze soorten berken.
Crimson Frost Birch; Crimson vorst berken geeft de meest aangename effect tussen alle soorten berken en dus is de meest gebruikte berk voor landscaping. De kenmerken van Crimson vorst berken die het het meest aantrekkelijk zijn, zijn witte schors met kaneel toon en diep donkerrood gekleurde bladeren. De kleur van het loof varieert van Crimson in de zomer tot oranje-geel in de herfst.
Erfgoed River Birch; resistentie tegen ziekten en kleurrijke schors zijn de kenmerken van Erfgoed River Birch boom die maken het een aantrekkelijke vorm van berk voor landscaping. De bast peelings en heeft zalm kleur. De bladeren van Heritage River berk zijn driehoekig van vorm en hebben getande rand.
Europees White Birch, Europees White Birch, ook wel als Silver Birch, is een soort berk die zelden wordt gebruikt voor de groenvoorziening omdat de boom heeft een lage weerstand tegen problemen insect. De schors van dit soort Birch is niet-peeling en de schors wordt zwart met de groeiende leeftijd van de boom. De bladeren van deze boom hebben dat glanzende groene kleur en ze geel in de herfst.
Jacquemonti Birch; Jacquemonti Berken of Wit-blafte Himalaya Berk heeft een schors die heeft de witste kleur onder alle de berken. De bladeren van deze boom is donker groene kleur, en daarmee het contrast van de witte bast en donkergroene bladeren maakt het uiterlijk van de boom zeer elegant. De donkere groene bladeren zijn taai en hebben een gele in de herfst. De boom wordt vooral aangetroffen in oosten van de Verenigde Staten.
Paper Birch; Paper Birch wordt ook wel als White Birch of kano Birch. De boom wordt gezegd dat de meest aangename berk in Noord-Amerika. De schors van de boom is bruin als de boom jong is en hij verandert in wit en schillen met de groeiende leeftijd van de boom. De schors van de boom schillen op papier achtige vorm en dus de naam. De bladeren zijn donkergroen van kleur met zaagtand-randen en ze geel in de herfst.
River Birch; River Birch wordt ook wel als Rode Berk en is gevonden in het zuiden van de Verenigde Staten. De schors is zalm kleur dat pelt. De bladeren zijn driehoekig van vorm met getande randen en de wenden zij zich tot gele kleur in de herfst. De boom is niet vatbaar voor ziekten.
Gele Berk; Gele Berk kan leven voor maximaal 300 jaar en de prachtige kleuren van de bladeren maken de boom heel mooi type Birch. Een meer aantrekkelijke eigenschap van de boom is dat de takken of twijgen van de boom bij het snijden geeft een natuurlijke wintergroen geur. De schors van de boom is geel-oranje kleur, die zich tot roodbruin als de boom leeftijden. Dit type van Birch wordt veel gebruikt voor timmerhout en wordt vooral aangetroffen in het noordoosten van de Verenigde Staten.
Treurberk Young; Dit type Birch heeft asymmetrische gestructureerde tak die maakt het een unieke boom worden geplant in kleine werven of een kleine tuinen. De schors van de boom in het wit in kleur die schillen en bladeren zijn donkergroen in kleur die geel in het najaar.
De tabel hieronder geeft een gedetailleerde informatie over feiten van hierboven genoemde soorten berken.
Type Birch TreeHeight (in voeten) ShapeSpread (in voeten) bodem; Crimson Frost Birch30 to 35Upright and oval20Good voor zware kleigrond; Europese White Birch of Silver Birch40 to 50Oval, multitrunked10 to 30Acidic bodem; Heritage River Birch40 to 70Pyramidal of ovaal, multitrunked40 to 60Suitable voor zure en vochtige bodem ook aan te passen met kleiige, natte bodem; Jacquemonti Birch of Wit-blafte Himalaya Birch25 to 60Upright, smalle ovale en single-trunked lage vestigingen 15Rich bodem, geschikt voor licht alkalische bodem; Paper Birch of Wit berken of Kano Birch50 to 70Pyramidal om onregelmatige, multitrunked30Suits goed met alkalische; River berken of Red Birch40 to 70Pyramidal of ovaal, multitrunked40 to 60Suitable voor zure en vochtige bodem ook aan te passen met kleiige, natte bodem; Gele Birch60 to 80Irregular crown30Well-uitgelekt en vruchtbare zandige bodem; Young's Weeping Birch15Weeping habit20Damp, goed gedraineerde, neutrale;
Zo, nu als je weet dat alle soorten berken, verbeter uw outdoor door het aanplanten van een berk boom van uw keuze. Berken zijn bomen met papier-achtige schors en kleurrijke bladeren zijn altijd al de favoriete bomen van huiseigenaren voor landscaping.

No comments:

Post a Comment