Monday 21 November 2011

Aromatherapie Olie Branders

Niets te vergelijken met gaan naar huis Na een dag hard werken en verlichting de aromatherapie oliebrander plaats te schakelen op de televisie. U zult verbaasd zijn hoe effectief de damp is als het virus zich verspreidt door de kamer. Dat is niet alles, elke keer als je inademt, voel je de vermoeidheid en stress sijpelt uit je lichaam!
Zoals de naam suggereert, aromatherapie oliebranders instrumenten zijn die helpen verspreiden de gunstige effecten van parfums en andere geuren. Met behulp van aromatherapie oliebranders om etherische oliën te verdampen is uitgegroeid tot een prachtige manier om de groeiende populariteit van aromatherapie genieten. Deze olie branders zorgen voor een ontspannen en rustgevende sfeer thuis of een ondersteunende omgeving voor mentale scherpte en creativiteit in een kantoor omgeving.
Waarom laten verdampen?
Etherische oliën zijn verdampt, want als we inademen deze kleine moleculen van verdampt essentiële oliën, ze stimuleren de stank receptoren die zijn gelegen aan de basis van de neus. These stank receptoren worden direct verbonden met een deel van de hersenen dat wordt genoemd het limbisch systeem. Is Limbic systeem is verantwoordelijk voor geheugen, stemmingen en emoties.
Alle essentiële oliën hebben verschillende eigenschappen, bergamot, lavendel en ylang ylang helpen om te ontspannen en tot rust komen na een stressvolle dag, terwijl zwarte peper, kardemom, citroen en rozemarijn revitaliseren omzichtig geest.
Deze oliën kunnen ook worden verdampte om de verspreiding van ziektekiemen te stoppen en de lucht die we inademen te zuiveren, waardoor het voorkomen van de verspreiding van verkoudheid en griep van het ene familielid naar het andere. Niet alleen dit, verdampen helpt ook om zich te ontdoen van ongewenste geuren.
Keramische Olie Branders
Een manier om essentiële oliën verdampen is te gebruiken een keramische brander. Het enige wat u hoeft te doen is het toevoegen van een paar druppels van je favoriete essentiële olie in de top kom your aromatherapie oliebrander en licht dan de thee licht kaars eronder. Zodra dit is gebeurd en de olie is opgewarmd, zal het aroma verspreid over de hele kamer.
Elektrisch verwarmde olie Branders
Een andere manier van verspreiding van het aroma is met behulp van een elektrisch verwarmde olie brander. Een elektrisch verwarmd oliebrander wordt voorkeur om een ​​keramische ene omdat zij niet betrekken een vlam, vanwege waarvan kan worden links werken de hele dag en zelfs s nachts. Het enige nadeel met een elektrisch verwarmde olie-brander is dat het altijd moet worden geplaatst in de nabijheid van een stopcontact.
Wanneer u stap in de markt om een ​​oliebrander u zeker een die een bijzondere betekenis heeft om u te vinden te selecteren. U kunt ervoor kiezen een aromatherapie oliebrander gemaakt van glas, hars, metaal, terracotta of porselein. De patronen die ze beschikbaar zijn in zijn kunstwerken.

No comments:

Post a Comment