Sunday 27 November 2011

Best Man toast

De kerk en het aangrenzende gebied zijn gedaan tot in pastel linten, kant en andere versieringen. Bloemen zoals de Dendrobium orchideeën, lelies sterrenkijker, roze en lavendel lelies zijn gebruikt om het altaar en de kerkbanken te versieren. Op deze mooie morgen die is gezegend door God, is de zon streaming via de glas in lood ramen en het orgel speelt op de achtergrond als de bruid father begeleiders haar op het gangpad. Het echtpaar ziet er mooi als ze wisselen hun geloften en ringen. Plotseling ben ik draaierig en geen meer een goed gevoel over dit hele ding. Ik weet dat binnen een korte tijdspanne zal ik proost op de bruid en de bruidegom in de voorkant van de grote menigte. Mijn klamme handpalmen en ik krijg koude voeten ook, ik weet niet waarom heb ik ingestemd met deze in de eerste plaats!
Klinkt bekend. Nou! Geen gedoe zelf over deze, hulp bij de hand. Het is belangrijk te onthouden dat het schrijven van een toost niet veel creativiteit vereisen. Met slechts een beetje van hard werk, geduld en vernuft heb je een Heerlijk geroosterd brood geschreven voor het paar.
U kunt beginnen met het schrijven van gedachten over de bruid en de bruidegom en uw relatie met hen. Je kon ook opschrijven antwoorden op eenvoudige vragen als:; Waarom denk je dat ze kozen u als beste man? ; Wat zijn de adjectieven die in je opkomen als je denkt over hen? ; Was de bruidegom verschillende voordat hij een ontmoeting met de bruid? ; Hoe en waar heeft het paar te ontmoeten? Wat waren de woorden / zinnen die de bruidegom gebruikt om haar te beschrijven? ; Zodra u de vragen eerlijk beantwoord en opgeschreven wat je voelt over het paar, is het nu tijd om de ideeën te gebruiken. ; Start door de invoering van jezelf, kan u dit doen door te zeggen Pardon iedereen, wil ik uw aandacht voor een moment als. Om de aandacht van mensen om je heen kan ook invoegen van een grap of een citaat over het huwelijk. Het is belangrijk om de mensen, die hosting bedanken, voordat je gaat te diep in de toespraak. ; Je kon een grappig verhaal over de bruid en / of bruidegom voor het Midden-gebruik. Zoals je misschien de bruidegom beter te leren kennen, proberen om de toast in evenwicht gehouden door het spreken over hen beiden. Probeer en houd de toespraak kort en zoet, maar vergeet niet om interessante details op te nemen. Gebruik eenvoudige zinnen en woorden te zeggen wat er in je hart, dit zal ervoor zorgen dat je niet fout gaan. ; Sluiten van de toast met een wens, traditionele toast of zegen voor de bruid en de bruidegom is een uitstekend idee. Hef je glas met klinkende felicitaties aan het echtpaar en jezelf ook. ; Tips; Oefen de toespraak. ; Vermijd verhaaltjes die vernederend. ; Ga rechtop staan ​​met daarbij aandacht voor de menigte. ; Neem een ​​rustige, diep adem voordat de extra zuurstof zal helpen u kalmeren. ; Begin de zin met een krachtiger stem dan u normaal gebruikt. ; Niet te veel voor uw toespraak, drinken meer dan dat zou kunnen maken je ziet eruit als een dwaas. ; Maak oogcontact met de mensen die je te pakken en niet lezen van de kaart, gebruik het alleen voor referentie.

No comments:

Post a Comment