Friday 18 November 2011

Keuken Decorating Ideas

Het versieren van uw keuken:, Als u op zoek bent naar een nieuwe look in uw keuken te gieten, kunt u dit doen zonder het gaan door het hele gamma van remodeling. By opknappen van de kamer unieke stijl kunt jullie sparen uw geld imprint eigen creativiteit in huis.
Begin uw keuken decoreren regeling, zoals altijd bij het werken aan huis verbetering, met een plan. Denk aan de verschillende doeleinden u uw keuken te gebruiken voor - om te koken, te eten, te ontspannen, om te werken en voor vermaak. Dit zal u helpen de stemming die je wilt.
Denk out of the box. Er is geen vaste manier waarop een keuken 'moet' kijken, vooral als je het brengen naar meerdere toepassingen. Dat betekent, ja, kunt u up die kristallen kroonluchter als je wilt. Kunt u lijn-up van uw verzameling tinnen soldaatjes of je geliefde Barbara Cartland romans. Rechts naast dat sierlijke spiegel en die tank van exotische vissen. Natuurlijk kan je een beetje voorzichtig te oefenen. Terwijl zij tegelijkertijd stelt je persoonlijkheid in de keuken, probeer het niet te stellen in alles wat met de gootsteen. Err aan de kant van de goede smaak.
Opknappen uw keuken kasten:; Veel een keuken heeft genomen op een vers geschoten op mode met een eenvoudig of niet-zo-eenvoudige herinrichting van de keukenkastjes. Repaint your kasten. U kunt proberen verschillende technieken, zoals schilderen like faux schilderen, beglazing, meanderen, ontgroening en kraken. Als je nieuw bent aan het schilderen te experimenteren op karton voordat u probeert de kasten. U kunt ook sierlijsten en appliques aan uw kasten. U kunt kopen deze of maak uw eigen. Als je gaat om zowel verf en voeg moldings Zorg ervoor dat u vast op de lijsten eerst.
Krijgen een nieuwe keuken counter-top:; Counter-tops zijn er in verschillende soorten - steen, graniet, marmer - en kleuren. U kunt selecteren een die Jells met uw algehele ontwerp. Denk na over de vereiste onderhoud te wanneer u kiest.
Voeg een kookeiland:; U kunt kopen eilanden die zowel esthetisch aantrekkelijk en praktisch bruikbare deze dagen. Als je de ruimte hebt, krijg je twee. You kunt koken op een en uw maaltijden aan de andere, maar niet te spreken te krijgen genoeg opslagruimte voor je spullen.
Voeg kleurrijke en getextureerde weefsels in uw keuken:, opgemaakt heldere nieuwe gordijnen, een tafel-covers en het toestel bestrijkt. Display kleurrijke servetten en handdoeken. Als u de kosten betalen, kunt u uw keuken stoelen bekleed met een prachtige stof. U kunt ook stof-als behang voor uw keuken, maar zorg ervoor dat het gemakkelijk is schoon te houden.
Get aantrekkelijke keukengerei en houders voor uw keuken:: Ga shoppen in zowel dure winkels en rommelmarkten, en kopen interessant uitziende of antiek bestek, keukengerei, kommen, borden, schalen, kannen, kopjes, glazen, servetringen, flesopeners, zout en peper shakers en ga zo maar door. Get aantrekkelijke coasters en placemats, of maak je eigen door het eenvoudige proces van het creëren van kunstwerken op papier of doek stukken en het krijgen van deze gelamineerd in een moeilijke, doorzichtig plastic.
Hang de keuken potten en pannen:; U kunt hangen enkele van uw keuken potten en pannen uit de kast deuren of aan het plafond. Zolang ze niet in de weg, kunnen ze een tamelijk warme en huiselijke sfeer.
Display verzamelobjecten en dierbare voorwerpen in uw keuken:; Heeft u een mooie collectie van porselein of glaswerk of andere voorwerpen die je hebt opgevangen en dat de moeite waard pronken (de fossiele botten collectie misschien wel een beetje hard-gezet in de culinaire afdeling) , tonen als off in glas-faced kasten of op planken van glas, hout of metaal. Je kan proberen wat creativiteit in de manier waarop je een afspraak in de schappen.
Display kunstwerk:; Een goed schilderij kan een enorm verschil naar een kamer. Opgemaakt kunstwerk of prenten van uw favoriete artiest of een gokje wagen in het creëren van enkele jezelf. Voeg accentverlichting in de buurt van de frames te maken van de werken opvallende meer. Een ander idee, als je de muur voor haar, is een houtskooltekening rechtstreeks op de muur en een glas vast over.
Display groenten, fruit en bloemen:; Een mooie glazen schaal van groene, rode of gouden appels kunnen een beroep toe te voegen aan de keuken, dus ook een grote mand van gemengde groenten. Hetzelfde kan gezegd worden voor strijkinstrumenten-up uien of een vaas met bloemen of een raam-box van de bloeiende planten. Voegen ze een bepaalde levendige aspect van een keuken. Maar zorg ervoor dat ze echt zijn. Uw familie en gasten zullen de keuken vind je een meer gastvrije plek als het echt mogelijk om in te bijten in die appel of schil die banaan.

No comments:

Post a Comment