Tuesday 15 November 2011

Krijgt wat u waard bent: De Fine Art van de onderhandelingen

Door Carol Johnson
Salarissen in het algemeen afhankelijk van twee dingen: de aard van de job en het geografische gebied. Personeelsdiensten beschikken over gedetailleerde informatie over de huidige salarissen voor het werk van hun medewerkers te voeren, zodat ze weten binnen een vrij nauwe bandbreedte hoeveel uw taak is de moeite waard. Alvorens het in salarisonderhandelingen, moet u bepalen wat dat bereik is, maar gelukkig, de taak is niet moeilijk. Regering kantoren, professionele organisaties en universiteiten publiceren regelmatig informatie over het salaris trends in het hele land. Veel van deze informatie is direct beschikbaar in de openbare bibliotheek of op internet.
Bijvoorbeeld om de twee jaar het US Bureau of Labor Statistics publiceert een landelijk erkende bron van informatie carrière genaamd het Occupational Outlook Handbook. Het handboek beschrijft takenpakket, de arbeidsomstandigheden, de vereiste opleiding, inkomen, en de verwachte vooruitzichten voor meer dan 250 beroepen. De Nationale Vereniging van Hogescholen en werkgevers voert regelmatig onderzoek om te bepalen welke banen het meest in de vraag en hoe salarissen fluctueren van jaar tot jaar in bepaalde banen. Beroepsgroepen een voortreffelijke bron van salarisgegevens en veel hen websites of vakbladen where ze publiceren samenvattende artikelen. Bronnen, zoals deze kunnen u helpen te bepalen welk loon cijfer is redelijk en billijk is voor de baan die u overweegt, in het gebied waar u woont. Voordat de onderhandelingen arena, moet u beslissen hoeveel u bereid bent om af te wijken van dat cijfer.
Onderhandelen is niet een mysterieuze, ingewikkeld proces dat alleen bepaalde mensen goed in zijn. Iedereen kan onderhandelen over salaris, maar een meer echte verklaring is dat iedereen te onderhandelen zou moeten. Je moet nooit geïntimideerd of onzeker discussiëren over salaris krijg je meestal maar een kans, en je moet het nemen als je echt geïnteresseerd bent in de job. David Jensen van Search Masters International biedt een waardevolle tip om in gedachten te houden als je loopt in het onderhandelingsproces kamer. Denk eraan dat je onderhandelingen gaande is in de zich ontwikkelende relatie met een nieuwe werkgever. Zet jezelf in de positie van de persoon aan de andere kant van het bureau, en je zult beseffen dat hij of zij is waarschijnlijk net zo ongemakkelijk als jij. Als u zich richten op het feit dat zowel u als de werkgever gebaat bij een goede aanbieding, is het makkelijker om te ontspannen en de barrières van ongerief dat vaak de onderhandelingen tense te voorkomen.
Zorg ervoor dat de werkgever weet dat je enthousiast over het vooruitzicht van de nieuwe baan, en vraag relevante vragen over het werk: vragen over de voordelen, aandelenopties, bonussen, en andere randzaken. Vragen over aspecten van het aanbod, andere dan het salaris niet alleen helpen bij het verminderen stress op beide kanten, ze u ook te voorzien van informatie voor het vergelijken appels met appels tussen de nieuwe job en uw huidige baan. Hoewel een beter verzekering plan zullen nooit gecompenseerd een $ 10.000 verschil in salaris, kon zwaaien uw besluit als alle andere kwesties zijn te sluiten. Zorg ervoor dat u alle onderdelen van het aanbod te begrijpen voordat ze zich richten op een probleem dat u onaanvaardbaar overwegen.
Je grootste kans om het salaris te bespreken komt na de randzaken zijn besloten en je bent op het moment van de bespreking van de resterende gebieden die zouden kunnen worden onderhandeld. Omdat u zich op het werk de eerste en laatste salaris, heb je jezelf onderscheiden van de meerderheid van de kandidaten die onderhandelingen te beginnen door te praten over geld. Zich geen zorgen dat zal de werkgever van gedachten te veranderen over het inhuren je gewoon omdat je vragen om meer geld. Als Jack Chapman, auteur van Onderhandelen Uw Salaris: Hoe tot $ 1000 a Minute Merk, wijst erop: Als u hebt het goed geïnterviewd (! En je moet hebben gedaan of dat u niet zou krijgen van een aanbod), jij bent de voorkant runner reeds. Als je hoort de werkgever biedt een figuur of een bereik, herhaal het cijfer of de bovenkant van de range, en dan rustig voor een moment. Chapman adviseert, Zelfs als je zo enthousiast over het aanbod dat je klaar bent om een ​​mal dans, maak uw eerste reactie van een krimp! Als je dan reageert met een vraag, zoals Is er een flexibiliteit in dat aanbod? Of is dat het beste wat je kan doen? De werkgever zal waarschijnlijk een beetje meer te bieden aan de pot te zoeten.
Uitleggen aan de werkgever uw redenen voor de onderhandelingen, zoals certificeringen u hebt aangeschaft, jarenlange ervaring, uitdagingen die je hebt ontmoet in uw huidige baan die relevant zijn voor het nieuwe baan, of wijzigingen in de kostprijs van levensonderhoud als u verhuist. De werkgever kan u vragen wat zie jij in gedachten had, of hij zou kunnen suggereren dat hij in staat zijn om iets te doen aan het cijfer dat hij heeft voorgesteld. Ofwel reactie geeft aan dat hij bereid is te overwegen om dit aan te bieden. Hij kan in plaats daarvan bereid zijn om een ​​zekere speelruimte in andere gebieden, zoals vakantiedagen of aandelenopties aan te bieden. David Jensen suggereert, om creatieve suggesties wanneer je jezelf met geen flexibiliteit in de omgeving van het salaris. Kan de totale rekening van de te verantwoorden kosten voor de verhuizing worden omgezet in een huur bonus, dus not kost hen niets, maar waardoor u in te pakken en jezelf verplaatsen terwijl het potten van de besparingen?
Wees flexibel in je aanpak, en je meer kans om weg te lopen uit de tabel met een bevredigend aanbod. Paradoxaal genoeg, wanneer een werkgever heeft te verhogen een aanbod om uw aanvaarding veilig, doe je niet zomaar meer geld, de werkgever kan zelfs een beter gevoel over het eindresultaat. Als u accepteren van een aanbieding recht van de vleermuis, kan de werkgever zich afvragen of zijn aanbod was te hoog om te beginnen. Het maken van een beter aanbod, ongeacht hoe klein, geeft de werkgever het gevoel te hebben gewonnen van de onderhandelingen, want hij was in staat om zijn bieden voldoende voor u aanpassen om het te accepteren. En je hebt de voldoening van het winnen door zich aan uw prijs en het krijgen van een aanbod dat u tevreden bent met.
Aantal werkzoekenden hebben de misvatting dat jobaanbiedingen makkelijk zijn voor een bedrijf uit te breiden, zodat ze koopbiedingen alleen maar om hun markt de moeite waard te bepalen of tegenbod stimuleren van andere bedrijven. In werkelijkheid moeten de meeste bedrijven gaan door een ingewikkeld en soms vermoeiende inspanning voorafgaand aan het maken van een jobaanbieding. Verspil geen een werkgever tijd en de jouwe tippelen een jobaanbieding je niet van plan te gaan, je kon het risico ontwikkelen van een negatieve reputatie, die nooit kan off dragen in een nauw networked industrie. Maar als je het geluk hebt om de aandacht van een werkgever je echt zou willen werken, zorgen dat je het verwerven van de nodige vaardigheden beschikken om een ​​goed aanbod gestreken moeten Nab. Maakt niet uit wat het niveau van de baan is, bewezen strategieën bestaan ​​voor koehandel met een potentiële werkgever om precies het salaris dat u denkt dat u de moeite waard zijn zich vergissen. Onderhandelen over een goed salaris te beginnen met is veel gemakkelijker dan proberen te krijgen flinke beloning verhoogt later. En na de onderhandelingen zijn voorbij en je hebt aanvaard bieden u geweest bent dromen, zeker om het te krijgen in het schrijven.

No comments:

Post a Comment