Sunday 20 November 2011

Garage Vloeren: garagevloer Sealer

Een garage is een verlengstuk van uw huis. Daarom moet u handhaven garage in dezelfde manier als jij alle andere delen van uw huis. De garage vloeren wordt regelmatig blootgesteld aan elementen zoals stof, vuil, grime, olie en vet, meestal uitgevoerd door de wielen van uw voertuig. Deze materialen vaak schade en verkleurt de vloer. Reinigen een beschadigde betonvloer is een taai taak. Wanneer garagevloer sealer wordt toegepast op de garage vloeren, beschermt de concrete vanaf elke schade en maakt het oppervlak glad. Als gevolg, schoonmaken de vloer wordt gemakkelijk en schade aan het beton kan ook worden voorkomen.
Een unieke manier toevoegen van een persoonlijke touch aan de garagevloer afdichtmiddel is enkele acrylverf voeg met een aantrekkelijk kleur. Wanneer u toepassen op de vloer, zal het look spectaculair. Druppels olie en antivries maken vaak de garagevloer erg glad. Als deze nat kan worden gevaarlijker. Some garagevloer zeehondenjagers zijn beschikbaar met antislip additief gemengd met het. Toepassing van dit type van een sealer geven u veiligheid vanaf elke ongevallen veroorzaakt door een gladde vloer.
How to the Right Garage Floor Sealer Choose?; Er zijn zoveel variëteiten van garagevloer sealer beschikbaar in de markt dat zij krijgt moeilijk om te kiezen degene die beste is voor jou. Some zeehondenjagers beweren opdrogen sneller, sommige zijn beschikbaar tegen een zeer goedkope tarief en anderen zijn duur. Sommige van deze kan gebruikt worden voor garage muren alsmede. Je moet kiezen voor de ene met name bedoeld voor de garagevloeren alleen omdat het een betere en sterkere impact op de vloer te hebben. Altijd de voorkeur aan een gereputeerde merk van garagevloer sealer. Indien u zich niet bewust zijn van een dergelijke merk, ga dan door de belangrijkste ingrediënten en de speciale functies die zijn vermeld op het etiket. Degenen garagevloer zeehondenjagers dat synthetische epoxyharsen hebben zijn sterk aanbevolen omdat ze laatste voor een langere duur en voorkomen soort vloeistof morsingen in contact komt met het beton hieronder.
How to garagevloer Sealer toepassen?; Garagevloer zeehondenjagers moeten worden toegepast op een grondig schone ondergrond. Derhalve de eerste ding om worden gedaan, is om de vloeren grondig schoon. Ten eerste te vegen de vloer met een stijve bezem in teneinde ontdoen van alle losse vuil en puin. Vindt u sommige taaie vlekken van olie, vet en chemicaliën op de garage vloerbedekking die moet verwijderd worden voordat u de sealer of anders gebruiken, zal de sealer niet goed hechten met de vloer. Voor dit doel, het gebruik commerciële garagevloer schoonmakers. Spread de reiniger grootmoedig hele de garage vloeren en laat hem er regelen voor ongeveer een uur. Neem een ​​borstel met harde haren en schrobben van de vloer krachtig, met name de harde vlekken en de scheuren. Indien nodig, giet een laag van schonere op de vlekken die zeer koppig zijn. Zodra de vloer vrij is van alle de merken en de vuil, afwassen grondig met een tuinslang. Toestaan ​​de natte garagevloer opdrogen voor de volgende 24 uur.
Put schilderstape op de muren en de deur van de garage zodat ze geen gekleurd krijgen met de sealer, per ongeluk. Neem kleine delen van de vloer op een tijd om de sealer toe te passen. Start de toepassing van de sealer uit de verste hoek van de garage en af ​​in de buurt van de garagedeur. Elke keer lag een dikke laag van de sealer en verdeel het gelijkmatig met een lange steel borstelwals. Zorg ervoor je geen omhoog beëindigen makend een pool van de vloer sealer op de garagevloer! Als je de gehele verdieping met garage vloer sealer vallen, laat het volledig opdrogen. U kunt sneller het droogproces met behulp een ventilator. Volledig uitharden, je moeten wachten gedurende 3-4 dagen voordat u daadwerkelijk begint behulp de garage.
Een aantal schadelijke chemicaliën zijn aanwezig in garagevloer zeehondenjagers en ze vaak geven giftige dampen. Daarom moet u geschikte beschermende kleding bij u ervoor kiest om het toe te passen op de garage vloer. Uw kleren moet betrekking up uw hele lichaam. Draag laarzen, handschoenen, beschermende bril, gezichtsmasker voordat u begint met de taak. Houd uw garage goed geventileerd, zodat dat de schadelijke dampen kunnen een uitlaatklep krijgen.

1 comment:

  1. Ik heb in mijn garage een hele mooie vloeistofdichte vloer in mijn garage er trekt niks in en je hebt het zo schoon als er bijvoorbeeld vet van de frituurpan op valt om maar een voorbeeld te geven.

    ReplyDelete