Monday 28 November 2011

Aromatherapie Etherische olie diffusors

Als je gaat winkelen voor een aromatherapie verkoper, bent u zeker om een ​​paar mooie op zoek klei terracotta vinden, kaars en elektrische diffusers. Met de verandering in levensstijl en toegenomen bewustzijn in het brein van de koper, elk van de roosters beschikbare bestrijken een breed scala van maten, vormen en kleuren.
Een paar voorbeelden van essentiële olie diffusers op de markt beschikbaar zijn:
Elektrische verwarming Verdampers
Deze essentiële olie diffuser is niet alleen zuinig en praktisch, maar ook de elementen van modern design. De elektrische verwarming diffuser werkt door een langzame opwarming van de gefilterde platen waar het toepassen van de olie van uw keuze. Als de plaat langzaam verwarmt, wordt de olie vrijkomen in de lucht het creëren van een ontspannen en vriendelijke sfeer. The elektrische verwarming diffuser verspreidt geuren in grotere gebieden.
Clay Pot Diffusers
Ook bekend door een reeks andere namen, aarden pot roosters lijken terracotta potten. Gevonden in een verscheidenheid van vormen, een aarden pot rooster bevat een opening voor het toevoegen van essentiële oliën. In de meeste gevallen is de opening wordt afgesloten met een kurk. Als de olie dringt door de pot Het diffundeert in de kamer. Deze diffuser is eenvoudig in gebruik, goedkoop en vereist geen elektriciteit.
Lamp Rings
Terracotta ringen die rechtstreeks set op een gloeilamp heten lamp ringen. De gegroefde lip dat alle weg gaat eromheen is gebruikt om de essentiële olie, die verwarmd van de gloeilamp vasthouden. Lamp ringen zijn niet duur, maar het enige probleem met het gebruik ervan is dat als de essentiële olie wordt op de lamp zijn er kansen van de lamp breekt.
Kaars Diffusers
Een kaars diffuser is meestal keramiek of metaal. Dit soort diffusor maakt gebruik van een theelichtje of een andere kaars zachtjes verspreid de geur in de kamer rond. De kaars diffusor heeft een opening of ruimte voor een kaars en een kommetje of lade die wordt gebruikt voor het opslaan van een kleine hoeveelheid etherische olie. Deze roosters zijn er in vele soorten en maten en zijn meestal goedkoop. Het enige nadeel is dat de geur verspreid using kaars diffusers is erg licht.
Fan Diffusers
Zoals de naam al doet vermoeden, een fan diffuser maakt gebruik van een ventilator om de essentiële oliën te blazen in de lucht. Om dit mogelijk te maken, zijn essentiële oliën geplaatst op een wegwerpbakje of absorberende pad. Als dit gebeurt is De ventilator blaast lucht over het pad en vult de kamer met de aroma. Deze ventilatoren zijn er in verschillende maten, zodat ze kunnen worden gekocht na het nemen van de grootte van de ruimte in aanmerking.
Vernevelaars
Een vernevelaar is een klein apparaat dat bestaat uit twee delen. Een daarvan is de plastic basis die de motor bevat en de andere is een zeer ongebruikelijk helder bruin glas op zoek apparaat dat vasthoudt en nebulizes de oliën. Wat dit apparaat werkt, is dat zij de essentiële oliën neemt en breekt ze in afzonderlijke moleculen op voor het verspreiden van de kleinere moleculen in de kamer. Een verstuiver wordt gezegd dat een grotere therapeutische voordelen in vergelijking met andere diffusers, omdat het breekt de olie in kleinere moleculen te leveren.

No comments:

Post a Comment