Thursday 24 November 2011

Zonne-energie tuin fonteinen

De eerste en belangrijkste voordeel van het gebruik op zonne-energie fonteinen is dat het gebruik ervan is zacht voor het milieu en uw uitgaven ook. Afhankelijk van de grootte en het opzetten van de kosten, kan zonne-energie tuin fonteinen variëren in hun prijs. Echter, zou de prijs ten opzichte van haar elektrische tegenhangers, zeker sound rustgevend voor je oren. Tuin fonteinen die draaien op zonne energie kosten relatief goedkoper en geeft je de vrijheid van de drukte van het rommelige draden. Door hun verschillende ingebouwde mechanismen, zonne-energie tuin fonteinen moeten verzorgd worden met bepaalde unieke zorg en aandacht. De zonne-aangedreven technologie van deze fonteinen biedt het voordeel van een minimum aan onderhoud en compleet product waarde. Ja, wat zijn de andere voordelen van zonne-tuin fonteinen en wat zijn de onderhoudskosten tips te volgen?
Onderhoudstips voor de werking van Solar Powered tuin fonteinen
Power Back-Up: Het is duidelijk dat een op zonne-energie fontein niet werkt als de zon is. Dus, als je wilt de fontein willen 's nachts werken, zal het apparaat moet een batterij backup.
Arme Pompprestaties; Indien u merken dat de waterpompen niet werken zoals ze zouden moeten, dan heb je om te werken aan de zonnepanelen. De positie van de zonnepanelen in een richting waar ze maximaal kan zonne-energie aan te wenden. Hoewel zeldzaam, maar als je extra vermogen nodig voor de pompen, kunnen extra zonnepanelen ook worden toegevoegd aan het apparaat.
Inconsistent waterstralen; Omdat zonne-fonteinen alleen afhankelijk energie zon voor hun operatie, kan de intensiteit van hun macht fluctueren gedurende de dag. De frequentie van de schommelingen hangt af van de sterkte van de zonnestralen. Dus, als de atmosfeer helder is, dergelijke schommelingen een normaal gezicht.
Set Up; Een zonne-fontein kan worden gemonteerd, met of zonder zonnepanelen. In een set up, waarbij de panelen zijn gescheiden van de fontein, kunt u de fontein geplaatst waar u maar wilt. Zou er een snoer tussen de fontein en de zonnepanelen. Het enige wat in gedachten worden gehouden, is dat de panelen moet worden gesitueerd op een locatie, waar ze kunnen maximaal zonlicht ontvangen. Als u denkt dat de fontein een goede uitstraling met de zonne-panelen geïntegreerd in hen, dan heeft u een andere optie om de gehele unit te plaatsen onder de zon. Ophoping van stof en vuil op de zonnepanelen kan hebben voor de werken. Gewoon, veegt het vuil ervoor te zorgen dat de panelen het grootste deel van het zonlicht te krijgen.
Voordelen van Solar Powered tuin fonteinen, kosten-vrije energie; Voor het uitvoeren van zonne-tuin fonteinen, natuur kosten die u geen kosten. Zonne-energie is in overvloed zo veel en kan als dat nodig is gebruikt worden. Geniet van de zomer zonder elektrische wissels die je dwarszitten in het geval van standaard fonteinen.
Place Anywhere; Solar-technologie biedt u het voordeel voor de fontein waar u maar wilt plaatsen. Solar fontein kunt u het opzetten van de eenheid in de verste locatie van uw huis. Dit is een ideale functie voor degenen die hebben een grote tuin. Zoals eerder vermeld, zolang de panelen zijn de zonne-energiecentrale gebruik, maakt het niet uit, zelfs als u de fontein in uw huis plaats. De beperkingen op door een stopcontact forced wordt geëlimineerd in een zonne-fontein.
Eenvoudig te installeren; Solar fontein, in tegenstelling tot de standaard elektrische fontein, is meer dan eenvoudig te installeren. Je zou geen extra kosten voor het inhuren van een loodgieter voor elke loodgieters werkzaamheden voor de fontein te dragen. Een zonne-aangedreven fontein is een stand-alone unit voor zowel water als energiebron. Je hoeft ook niet te spoel of Rol de elektrische draden om het toestel te verbinden met een stroombron. Aangezien de totale werking van het apparaat is zonne-gebaseerd, er is geen nood meer aan extra kabels. Zo kunt u ook wat geld besparen dat anders zou worden besteed aan het inhuren van een elektricien.
Veilig en betrouwbaar; Omdat zonne-fonteinen zijn laag op onderhoud, ze zijn zeer betrouwbaar. Het kan gebeuren dat als gevolg van plotselinge regen, water kunnen krijgen in de zonnepanelen. Dit doet meestal geen effect op de zonne-fontein. Het toestel is ook veilig voor kleine kinderen en huisdieren. Er zijn ook geen risico's voor kinderen of huisdieren.
Een gelijkspel Terug of nadeel!; Het enige nadeel in verband met de werking van zonne-energie tuin fonteinen is hun totale afhankelijkheid van de zon. Solar fonteinen werken op hun best op een zonnige dag. Hun performance gets langzamer op een bewolkte dag. When winters vallen, is het verstandig om het toestel binnen te houden. Sneeuw en vorst kan schade veroorzaken aan de pomp en de zonnepanelen. De kommen van de fontein kan ook barsten als gevolg van de vorst.
Zonne aangedreven tuin fonteinen zijn het beste voor plaatsen die een goede hoeveelheid zonlicht en ervaren minder bevriezing weer en wind te ontvangen. Solar fonteinen komen in een verscheidenheid van stijlen, sommige kunnen worden geplaatst op elk oppervlak en sommige zijn gebruikt om op te drijven vijvers of poelen. Zonne-energie fonteinen zijn een van de meest kosteneffectieve apparaten die harnas de grootste hernieuwbare bron van energie; zonlicht. groene Ga, ga zonne-energie!

No comments:

Post a Comment