Wednesday 16 November 2011

Dek Stair Designs

Dek is over het algemeen een openlucht structuur aangesloten op een bouwwerk. Het is vaak opgewekt uit de grond. Het ondersteunt het gewicht als een verdieping. De toegang tot een dek kunnen worden uit het huis of vanaf de grond, via een trap. Verschillende deck ontwerp ideeën kan worden gebruikt om een ​​dek bouwen. Afhankelijk van de beschikbaarheid van ruimte en de positie van het dek, kan verschillende vormen, maten en uitvoeringen worden gekozen om toe te voegen aan de woning decor.
Dek trappen zijn een belangrijk onderdeel van het dek. De trappen zijn de toegangswegen naar het dek en dus goed moet worden gebouwd, rekening houdend met de veiligheid en het decor. Het dek stair ontwerp moet zodanig zijn dat het aanvult het dek ontwerp en vergroot haar look. Tijdens het ontwerpen het dek trappen, rekening houden met uw eisen. De trap kan worden gemaakt van massief hout, staal, maagdelijke vinyl, gerecycled plastic, kunststof hars gemengd met houtvezels en aluminium of smeedijzer, afhankelijk van het ontwerp. De gemakkelijkste om te bouwen is de massief houten trap.
Hoe te bouwen Deck Trappen; Hoewel de planning het dek stair design, controleer dan de gemeentelijke bestemmingsplannen eisen over tegenslagen en geen-build zones. Niet te bouwen uw terras of trap zodanig zijn dat zij de tegenslag limiet overschrijden of in een no-build zone.
Bepaal de Rise and Run van de Steps, Meet de hoogte van het dek van de grond in inches. Verdeel het met 7,5 dat is de geschatte opkomst van elke stap. Dit geeft het aantal stappen die moeten worden gebouwd. De looppas van elke stap moet ten minste 12 of meer dan dat. De helling van de trap moet worden rond de 40 graden uit de grond.
Bereid een Concrete voettekst; Na al die berekeningen, markeert het gebied waar de trap zal de grond raken. Graven een 6 diepe vierkant gebied en verwijder al het gras en vuil van. Vul 2 van het met grind en niveau met een tamper. Vul de rest van met sneldrogende cement en niveau behulp een troffel.
Bereid de Stringer, stringers zijn gemaakt van een 2x12 bord. Gebruik een framing haaks op de gedeelten die moeten worden afgesneden van de stringer merk. Plaats de stringer teneinde de opkomst van 7,5 en het werkingscommando van 12 per stap merk. Start markeren van de volgende stap onmiddellijk na de vorige om een ​​zig-pattern zag. Merk aangiftelijnen voor top stap die zal worden gehecht naar het dek en onderste trede die zal worden gehecht aan het betonplateau. Gebruik een cirkelzaag te snijden en een handzaag voor de afwerking. Maak nog een stringer met de eerste als een sjabloon.
Bevestig de Stringer; Plaats de stringer zodanig zijn dat het raakt het dek evenals de concrete voettekst. Controleer de plaatsing met behulp van een level en een schietlood. Bevestig het aan het dek met behulp van punthaken en 3 gegalvaniseerde dekschroeven. Bevestig de twee parallelle stringers aan de basis door het plaatsen van een 2x6 bord tussen hen en hem vast te zetten met 3 gegalvaniseerde dekschroeven. Bevestig het bord met beton met metselwerk ankers.
Knippen en Bevestig de treden; Elk profiel bestaat in het algemeen uit twee lengtes van 2x6 planken. Snijd de traptreden houden 1 extra lengte aan beide zijden van de stringer. Plaats een profiel op de stringer en duw hem naar de back-end touch. Fix it er behulp twee 3 dekschroeven per zijde handhaven de 1 marge op elke kant. Plaats het tweede bord loopvlak op dezelfde stap en zet het vast te houden ¼ kloof tussen de twee loopvlak planken. Doorgaan tot alle stappen zijn bijgevoegd.
Bereid het hekwerk; Knip twee stukken van de 4x4 berichten van 30 elk. Een klein gedeelte van de onderste trede inkeping moet worden geknipt uit voorkanten om de post moet worden gehecht nauw aan bij de stringer. Bevestig de post van 4 schroeven aan het dek van de stringer. Zorg ervoor dat de palen precies verticaal. Cut 2x4 leuningen van de lengte hetzelfde als de afstand tussen de onderste plaatsen en het dek reling. Bevestig de railing naar post en het dek met 3 dekschroeven, houden het evenwijdig aan de helling van de trap. Bevestig een baluster bij elke stap houden niet meer dan 6 afstand tussen elk.
Dit is de eenvoudigste dek stair design. U kunt het in veel opzichten afhankelijk van uw voorkeuren. U kunt verhogen de run of afname de opkomst van de stappen. U kunt een lagere reling als basis voor de balustrade en toe te voegen aan het ontwerp voor trappen rails. Houd de lagere railing op een hoogte van 3-4 uit de stappen. U kunt kiezen uit verschillende vormen van balusters aan uw railing een unieke look te geven. Indien u een klein kind thuis en kies vervolgens een ontwerp dat het kind het hoofd of lichaam blijven vastzitten beschermt. U kunt lampen bij de onderste balk te verlichten het dek trap. Het dek trap ontwerp moet een aanvulling op de dek ontwerp. U kunt ook kiezen voor wenteltrap als u minder ruimte of indien u uw huis te kijken stijlvolle wilt maar door gebouw de trap jezelf, kunt u een persoonlijke touch geven aan uw dek.

No comments:

Post a Comment