Saturday 12 November 2011

Kapsel Ideeën voor Mannen en Vrouwen

Ooit liep salon helemaal geschokt, want je hebt nu een kapsel dat volledig in tegenstelling tot wat je had gedacht. U weet hebben een hoofd vol van lagen en strepen haar, en toen je binnenkwam alles wat je wilde was een gestructureerd kapsel. Dit is wat er gebeurt met de meeste mensen wanneer zij in gaan voor een knipbeurt. Ze gaan in Clueless en uit lopen Shell geschokt en teleurgesteld. Maar er is een oplossing voor dit.
Praat met je kapper, mannen en vrouwen, luister, is het beste dat je praat met je kapper voordat ze beginnen met de schaar en kammen. Hebben een discussie over wat je wilt, wat kijk je probeert te krijgen en wat je vertrouwd mee bent. De stylist zal vervolgens weer suggesties om u en u kunt werken rond of met die. Als u niet denkt dat je je gedachten kunt overbrengen naar uw kapper, dan is het het beste om een ​​foto van het kapsel dat u wilt uit een tijdschrift of online. En als je niet zeker bent van wat je wilt, zal de styliste hebben boeken en bestanden gevuld met hun werken en delen die bij u past. Geven geen vage verklaringen aan je kapper als afgesneden 2 inch of gewoon trim, omdat de kapper zal een andere perceptie have.
Wanneer je niet wat gewenste; Waarschijnlijk u niet weet wat je gaat wandelen een kapsalon en ik gewoon niet over vrouwen maar zelfs mannen twijfelt wat haarsnit ze willen. Laat niet de kapper te beslissen wat te doen, in plaats daarvan hebben een discussie en bespreken verschillende opties. De kapper kan iemand die is funky en creatief, waar als u de ernstige vorm die niet graag te veel veranderen, aan het einde van het kapsel afspraak die u niet wilt lopen uit willen je had een papieren zak op je hoofd .
Bepaal je gezicht vorm te geven; De meeste kapsels werken volgens vormen gezicht, en de makkelijkste manier om uw gezichtsvorm weet is het meten van uw vorm van verschillende plaatsen. Meten over het breedste deel van je voorhoofd, over je wangen, rond de kaaklijn en van de top van je haarlijn tot aan de punt van de kin. Dit zal bepalen of je gezicht is rond, ovaal, lang, hartvormig, vierkant of ruitvormig. Nadat u hebt vastbesloten je face vorm moet u beslissen of u wilt camoufleren, verbeteren of te laten zijn.
Kapsels voor mannen en vrouwen volgens de gezichtsvorm, korte of afgesneden kapsels zal helpen om een ​​korte nek langwerpige en hetzelfde geldt met lange haren die kunnen worden gestapeld in een staart of knot classy. , Als je een dubbele kin of rond gezicht, dan haar linker los rond het gezicht zal camouflage helpen dit. ; Als u beschikken over een goed gevormde hals, fijne gelaatstrekken of een ovale vorm, moet u een kapsel waarmee deze functies veeleer worden verbeterd dan onder-up. ; Lagen helpen om scherpe gelaatstrekken te verzachten, dit werkt goed voor zowel mannen als vrouwen. ; Indien u een rond gezicht dan een korte en piekerig kapsel het beste werkt voor u, als dit helpt bij het uitstippelen van het gezicht. ; Voor die mannen en vrouwen met een vierkant gezicht, een korte puntige kapsel is het beste;. Vergeet niet dat uw kapsel en kapsel moet passen bij uw persoonlijkheid, een luid en levendig kapsel niet past bij een persoon die is zacht gesproken en schuchtere , zorg ervoor dat complimenten u en uw levensstijl. En als je het niet erg dat avontuurlijke dan als ze zeggen, laat je kapper gaan schietgrage.

No comments:

Post a Comment