Saturday 5 November 2011

Do It Yourself Pest Control

Maakt niet uit hoe schoon je je huis of hoe de nieuwe uw huis kan worden, ongedierte is gebonden aan gebeuren. Ongedierte zoals kakkerlakken, termieten, kevers, mieren, teken, spinnen, oorwormen, bijen en knaagdieren zijn meestal opgesteld aan huizen als gevolg van de warmte, beschutting en voedsel. Terwijl sommige plagen kunnen alleen maar vervelend, sommige anderen, zoals ratten, dragen de ziekte, terwijl sommige anderen, zoals bepaalde soorten spinnen, kunnen giftig zijn. En als voor termieten, kunnen deze verslinden door al uw houten structuren, waardoor u duizenden euro's aan schade. Echter, om het inhuren van een professionele ongediertebestrijder zich te ontdoen van ongedierte in de woning kan een dure aangelegenheid dus voor meer en meer mensen kiezen voor het zelf doen ongediertebestrijding.
Voordat ik overga tot insecticiden, maar er zijn een paar ongediertepreventie methoden die u kunt gebruiken om besmetting te beperken. Een van de belangrijkste manieren om de populaties van insecten verminderen uw huis is door afsnijden de zeer dingen die ze komen voor, de voedsel, onderdak, en water. Bijvoorbeeld, zie dat je je prullenbak op te slaan in containers die deksels die goed achten. Zo spoedig kruimels val overal of er morsingen, schoon ze op onverwijld. Wanneer u stofzuigt, zorg ervoor om grondig te doen, vooral in kieren en spleten. Als er lekkages zijn, ze op te lossen, om insecten op zoek naar het vocht te voorkomen. Stapel geen dozen, hout of papier in de buurt of in uw huis. Als je een tuin hebt, of planten in uw huis, houd gemanicuurde de vegetatie en laten veel ventilatie en zonneschijn. Dicht alle kieren en gaten rondom uw huis om insecten te voorkomen van het krijgen van toegang binnen. Een kakkerlak moet gewoon 1 / 16 van een duim van de ruimte te verbergen. Bij het opzetten van in dozen, meubels en dergelijke in uw huis, zorg ervoor dat ze niet alle insecten herbergen.
In principe moet je om te gaan met het probleem voordat het wordt onhandelbaar. In het algemeen doen mensen niets over plagen totdat ze beginnen de plaats overschrijdingen. Hoe meer je uitstelgedrag over ongediertebestrijding, hoe moeilijker het zal zijn om het zelf te doen. Ook is het een goed idee om te leren over de specifieke aard van de plaag probleem je hebt. Bijvoorbeeld, als het kakkerlakken die het probleem is, moet u weten wat het beste werkt om zich te ontdoen van hen. U vindt er een heleboel bronnen op het Internet die u zullen helpen een goede strategie te formuleren en te kiezen producten te gaan met uw ongediertebestrijding probleem. Bijvoorbeeld, zijn er vele zelfgemaakte, niet-giftige organische bestrijdingsmiddelen die je kunt vinden te weten over die u kunt gebruiken. Veel chemische bestrijdingsmiddelen zijn zeer schadelijk, dus is het altijd veiliger om te kiezen voor niet-toxische middelen.
Hieronder een paar veilige, natuurlijke bestrijdingsmiddelen die je kunt maken thuis die kan tegen slechts werk over alles, van het wegwerken van insecten te doden schimmel, schimmel of meeldauw, en ongediertebestrijding plagen:
Knoflook is heel goed als een biologische bestrijding ingrediënt in de tuin, het is ook een natuurlijke Insektenwerend en bestrijdingsmiddelen.
Knoflook Spray: Doe twee eetlepels van minerale olie in een kom en 3 of 4 gram fijngehakte knoflook bollen erin toe te voegen. Laten inwerken van een dag. Los een theelepel vis emulsie in een pint water en meng dit in knoflook en minerale oliemengsel. Stam deze vloeistof en vervolgens opslaan in een glazen container (gebruik geen een metalen container). Wanneer u het wilt gebruiken, een deel van de oplossing te verdunnen tot 20 delen water. This doodt muggen, ui vliegen, en bladluizen.
Knoflook als een insectenwerend middel en ongediertebestrijding:; planten van knoflook samen met tomaten houdt spint weg. ; Boren krijgt afgestoten door het planten van knoflook rond fruitbomen. ; Als je knoflook spray op zoete aardappelen toe te passen zal de konijnen uit de buurt van hen. ; Spray de knoflook bestrijdingsmiddelen op vijvers om muggen te doden. ; Tomato Leaf Insect Spray: Verpletter wat tomaat bladeren in een plantaardige sapcentrifuge en voeg 4-5 pinten water samen met een eetlepel maïzena. Zeef deze vloeistof en bewaar in de koelkast, het gebruik ervan volgens voorschrift.
Sommige van de beste botanische pesticiden: Rotenon (geëxtraheerd uit kubus en Derris), Neem, Sabadilla en pyrethrine.
Plagen in de tuin kan worden bediend met insecticide zeep. Het is erg effectief tegen bladluizen, aardvlooien, spint, wolluis, wittevlieg en trips, en soms zelfs Cicade en rupsen. Het wordt meer potente wanneer gemengd met Rotenon. Insecticide zeep werkt alleen wanneer het rechtstreeks dus moet je spray het direct op de plaag. Het is ook effectief geintegreerde meeldauwbestrijding, indien zij is gecombineerd met botanische of tuinbouwkundige oliën.
Mint en ui zijn uitstekend als afweermiddel tegen insecten, vlooien en kevers.
Pyola is een natuurlijk insecticide dat koolzaadolie en pyrethrine bevat. Het is effectief tegen squash bugs, bladluizen, en kevers. Aangezien de meeste canolaolie in de VS is gemaakt van genetisch gemanipuleerde canola, telers van biologische groenten moet check it out voordat behulp.
Boorzuur, ook wel bekend als Borax, is heel goed tegen kakkerlakken, mieren, teken, vlooien, termieten, en vele andere insecten. Het is ook een effectieve biocide en fungicide, vooral wanneer het wordt gecombineerd met waterstofperoxide, en doodt schimmels en, met inbegrip van de giftige zwarte schimmel.
Opmerking: Wees voorzichtig bij het gebruik van breedwerkende pesticiden. Probeer en target alleen plagen, zodat u niet voor nuttige insecten te doden.

No comments:

Post a Comment