Tuesday 15 November 2011

Haarkleurmiddelen Kleuren

De meeste mensen gebruiken haarkleurmiddelen om grijze haren te bedekken terwijl anderen doen het om een ​​complete makeover ondergaan. Maakt niet uit wat het uiteindelijke doel is haarkleurmiddelen kunnen groot zijn voor het bereiken van een bepaalde look en stijl.
De voorzorgsmaatregelen, Als het gaat om cosmetische doeleinden, kan een haarkleurmiddelen een leuke manier om een ​​stijl statement te maken. Echter overmatig gebruik of onverantwoord gebruik van haarkleurmiddelen kan zelfs leiden tot uitdroging, evenals bij beschadiging haarfollikels. Dit kan leiden tot een heleboel mensen om haar te verliezen in het proces. Ook de meeste van de eerdere haarverf gebruikt om schadelijke chemicaliën zoals ammoniak bevatten (die overigens versneld het bleken en kleuren proces). Echter, met hedendaagse gezondheidsproblemen verhoogd door vele vrouwen en mannen, tegenwoordig zijn de meeste haarkleurmiddelen fabrikanten met ammoniak vrij vervangers.
Soorten haarverf; Er zijn voornamelijk drie soorten van haarkleurmiddelen - de vaste, de langdurige semi-permanente rassen en de semi-permanente types. De meeste mensen niet willen gaan voor de haarverf eenvoudig, omdat het de kleuren van het haar voor goed. Dus je kan niet het proces omkeren een keer gedaan. Ook als u hebt gebruikt een donkere kleurstof, dan krijgt het off kan moeilijk blijken te zijn. The tweede type of de langdurige semi-permanente type ondersteunt zelfs tot 20 wasbeurten en nog steeds kleur. Degenen met de kortste uithoudingsvermogen zijn de semi-permanente rassen. These vervagen al na 6 of 12 wasbeurten, waardoor deze goed voor de eerste keer gebruikers die open staan ​​om te experimenteren met kleuren.
De verschillende kleuren beschikbaar; Tegenwoordig zijn er gewoon zo veel kleuren verkrijgbaar zoveel haarkleurmiddelen te gaan dat het kiezen van een bepaalde kleur kan blijken te zijn een zware taak zijn. Bijvoorbeeld, vindt u vele schakeringen binnen zelfs een primaire kleur. Laten we bruine te nemen - je krijgt kastanje bruin, lichtbruin, donkerbruin, mahonie bruin, kaneel bruin en nog veel meer. U zult ook kleuren als bordeaux, zwart, blond, strogeel blond, en nog veel meer.
Weten welke kleur u het beste uitkomt; Vele malen, je zou kunnen vinden mensen langs de weg lopen die haarkleur die net niet gaan met hun huidskleur, persoonlijkheid en structuur. Haarkleurmiddelen kleuren zijn verkrijgbaar in veel deze dagen en het kan heel makkelijk te waarnaar kleur te kiezen in de war raken. Echter, haarkleur bij gebruik adequaat kan accentueren functies, brengen het beste schoonheid in een persoon en vlakker de verschijning in het algemeen.
Het kiezen van juiste haarkleur; Hier zijn enkele tips om u te helpen selecteren van de juiste haarkleur.; Een. Licht en warm teint; Mensen met een dergelijke huid worden gekenmerkt door een beige, romige, perziken en room of ivoor teint. Meestal hebben ze groen, bruin, oranje of hazelaar gekleurde ogen. Voor zulke mensen, haarkleurmiddelen kleuren zoals Strawberry Blonde, beige blond, licht kastanjebruin, licht goudblond of goudblonde haren zijn ideaal. Zoals gekleurd haar kan ook worden geaccentueerd met gouden of rode accenten.
2. Middellange en diepe warme teint; Deze personen worden doorgaans gelaatskleur, variërend from koperachtige diep goudbruin of bruinrode huidtinten. De oogkleur is meestal groen, oranje, kaneel, topaas, of gekleurde koffie. Voor deze personen diepe en rijke kleuren luxe zijn het meest geschikt. Daarom kleuren zoals donker bruin, honing bruin, kastanje, mahonie of koper kleuren zijn ideaal. Deze kunnen ook worden geaccentueerd met gouden bruine of rode accenten.
3. Cool teint; Zulke mensen meestal de neiging om rozerood, albast hebben, steeg beige, of zelfs een parelachtige teint. Oogkleur is meestal blauw, grijs, blauw of zelfs blauwgroen. Voor deze personen haarkleurmiddelen kleuren zoals wit-of lichtblond, zilverachtig blond, licht bruin of taupe zijn het meest geschikt. Het idee is om te zoeken naar kleuren, die een 'as' of koele toon te dragen. Deze haren kleuren kunnen geaccentueerd met een lichtere as of zilver blonde strepen.
4. Middellange en diepe koele huid; Dergelijke personen hebben olijf, donker bruin, donker olijfgroen, ebbenhout huidtinten. Oogkleuren kunnen variëren van blauw-groen, donker groen, donker blauw, bruin en zwart. De ideale haarkleuren in dergelijke mensen zouden worden bordeaux bruin, zwart, donkerbruin, pruim of zelfs zwarte kleur. Men kan zelfs hoogtepunt van deze kleuren met behulp van een bordeaux of van pruimen, rode accenten voor een betere werking.
Hoewel de keuze van de Hair Color Dye, is het belangrijk om alle bovenstaande dingen te overwegen. Het is een kunst en indien u wilt om grote looks hebben, moet je master it!

No comments:

Post a Comment