Sunday 13 November 2011

Garage Organisatie

Garage organisatie hoeft niet zo'n lastige taak. Wanneer u deze taak te doen voor de eerste keer, kan het lijken eindeloos, maar dan kun je volgen enkele regels van de garage het organiseren van de volgende keer wordt eenvoudiger en gemakkelijker.
Allereerst is de tijd voor het doen van dit werk, vooral als dit de eerste keer dat je gaat krijgen je garage georganiseerd. Plan een weekend en een ideale, krijg je familieleden betrokken. U kunt zelfs overwegen om je vrienden om hulp.
De volgende ding om te doen is alles uit de spullen (dat wil zeggen de rommel) in de garage en zet ze in stapels - er kan een hoop spullen voor sport, een andere stapel voor dingen die kunnen gaan voor recycling, een stapel voor dingen die je kunt verkopen of te doneren, en een stapel voor dingen die je wilt weg te gooien. Meedogenloos zijn met de beslissing wat er in welke stapel.
Nu de vloer vegen en reinigen van de vlekken. Op deze manier kunt visualiseren de ruimte die je hebt voor je en dan beslissen wat waar.
Als je eenmaal hebt deze palen gemaakt en het opruimen van de garage, is het tijd om de ijzerhandel geraakt. Investeer in wandkasten en haringen en nagels - deze kunnen gaan op de muren van uw garage. Krijg sommige dozen met etiketten voor de dingen die je wilt houden en het spul dat kan worden verzonden voor recycling. Een vuilnisbak zou ook van pas komen als het nodig is. Get een kabinet dat is brand-proof, zodat u brandbare stoffen als verf op te slaan. U kunt de bovenkasten en haringen op uw eigen zoals je kunt vinden verschillende doe-het-zelf-opties in de winkel.
De garage is vaak de voorraadschuur voor andere belangrijke, maar zware machines zoals de grasmaaier, de sneeuwblazer etc. Zorg ervoor dat u ze op te slaan veilig in de garage, zoals in kasten die dichter bij de vloer. Fietsen, enz. kunnen gaan aan een kant van de garage waar ze gemakkelijk kunnen worden geopend als je kinderen rijden ze de hele tijd. Zo niet, dan kun je ze opslaan naar de achterkant waar ze kunnen worden geraadpleegd wanneer dat nodig is.
Hang uw gereedschap op aan de paaltjes, waar ze gemakkelijk kunnen worden gezien. Gebruik de gelabelde dozen op de prullaria die je zou kunnen gebruiken, maar kan niet hangen houden. Het labelen van de dozen naar behoren zal u helpen te bepalen waar u deze dingen bewaard voor het moment dat je eigenlijk nodig hebt. Doe alle dingen die je op regelmatige basis moeten op een toegankelijke plek.
Vervolgens neemt u de stapel van dingen om te worden weggegooid en sorteren door middel van het weer. Kunnen sommige onderdelen gerecycled worden? Doe ze in de bak gemarkeerd voor deze items. Dus nu, moet u beschikken over twee bakken - een met en een prullenbak met items voor recycling. Je hebt misschien ook nog een stapel / bin die items die verkocht kunnen worden bevat.
De prullenbak kan worden afgevoerd naar een stortplaats of weggegooid. De items voor recycling kunnen gestuurd worden naar het containerpark. En tenslotte, kan de items die kunnen worden verkocht, hetzij worden verkocht in een garage sale of geschonken aan goede doelen.
Als je eenmaal hebt genomen van deze grote stap van het schoonmaken van uw garage voor de eerste keer, zorg ervoor dat je enkele eenvoudige regels van thuis garage organisatie op te volgen. Als je iets, zet het terug op zijn plaats nadat u klaar bent met het gebruik ervan. Op deze manier, je helemaal te voorkomen dat de oprichting van de rommel.
Regularly schema een garage clean-up sessie, zeg, eens in de zes maanden of een keer per jaar. Op deze manier is dit alles goed werk niet verloren gaat, en regelmatig schoonmaken zorgt ervoor dat je garage daadwerkelijk de ruimte voor wat het eigenlijk zou moeten bevatten is - uw auto!

No comments:

Post a Comment