Monday 7 November 2011

Douche Pan Repair

Het is echt vervelend en irriterend voor een lekkende douche pan. De lekkage kan optreden op verschillende manieren. Op keer, het probleem is onherstelbaar. De enige manier links is te scheuren van de geruïneerde oude douche pan en het installeren van een nieuwe douche pan op zijn plaats. Douche pan vervanging is vrij duur. Gelukkig zijn de meeste van de tijd, kan de problematische douche pan worden hersteld en er zijn enkele effectieve manieren om dit te doen. Deze methoden in het algemeen te verhelpen het probleem. Zelfs als ze niet permanent repareren, althans zij zouden uw plan om de douche pan te vervangen vertraging. De twee belangrijkste methoden van douche pan reparatie worden besproken.
Shower Pan-repair; Epoxy Injectie: De meest effectieve manier om een ​​lekkende shower pan oplossing is om epoxy te injecteren door de vloer van de douche. Epoxy is een thermohardende hars en vormt een waterdichte laag onder de douche. Het wordt gebruikt als een sterke lijm. Hier moet je voorzichtig zijn want er is elke mogelijkheid dat epoxy loopt naar de douche water stromen. Dit zou blok de afvoer en de douche pan zou niet goed uitlekken. Daarom injectie van epoxy, soms kan zelf een probleem geworden.
Mortel Reparatie: Zoals aangegeven in de basic design van een douche pan, het water bereikt de douche afvoer na het doorstromen van de douchevloer grout en vervolgens de douche pan liner onder. De mortel, zo niet gemaakt van epoxy, is niet waterdicht. Na een periode van tijd, water verslechtert de specie door middel waarvan het regelmatig sijpelt. Als gevolg daarvan kan de specie te breken en te ontwikkelen scheuren. Met het oog op het niet laten gebeuren, moet je de specie om het te beschermen tegen water afdichting.
Als u vindt gekraakt de grout, verzegeling van de scheur met een goede kwaliteit kit. Indien de sub-verdieping eronder is ook verslechterd, dan kun je beter vervangen door de douche pan. Er zijn situaties waarin de specie niet alleen op de hoeken van de douche. Het water stroomt aan de buitenzijde van de voering.
Controleer of de douche pan nog in werkende staat. Zo ja, dan kun je vast het lek. Laat de douche om helemaal droog is. Verzegeling van de scheur met een waterdichte afdichting te maken waterdicht. Siliconen dichtingsmaterialen zijn het beste voor dit doel.
If de specie is volledig mislukt, dan is de ideale optie is om te gaan voor het opnieuw voegen. Verwijderen van de verslechterde specie met een zaag. Passen in de nieuwe specie. Je nodig zou hebben een rubberen voeg troffel voor de vaststelling. Check voor de deugdelijkheid door alle hoeken en de vloer. Verzegelt het met siliconen Als de douche pan droog. Dit brengt uw reparatie taak.
Een douche pan heeft een kleine ingewikkelde constructie. Al haar belangrijke onderdelen zijn onder de vloer. Als u begrijpt de basis te bouwen van een douche pan kunt u voorkomen veel problemen. Hier zijn enkele punten je niet mag missen om uw douche pan lekvrije.
Tips voor een lekvrije Douche Pan; De douche pan vloer is opgebouwd uit meerdere lagen. Zorg ervoor dat ten minste een van de lagen waterdicht is. U kunt gebruik maken vinyl om een ​​dergelijk membraan te vormen. De douche pan heeft twee drain niveaus. Maken zowel van hen waterdichte door lijmen vinyl voor hen. U kunt de hele zeehond douche van water door het installeren van de kit op de muren en de drempel. Als je moe bent van het kijken uit voor mortier lagen en vinyl membranen, ga dan voor een douche kit. Dit is een tegel-ready douche pan. Gebruikers vinden het gemakkelijk te installeren.
Pan je kunt douchen repair eenvoudig gedrag effectief en, als je weet goed welk deel is beschadigd en moet hersteld worden. Een gedegen kennis van de bouw van een douche pan zou blijken te zijn van grote hulp.

No comments:

Post a Comment