Sunday 6 November 2011

Can Stellen Gescheiden Reconcile

Scheiding is niet altijd een voorbode te scheiden. Wanneer meeste paren aparte, ze nog in het proces van beslissen of ze willen proberen hun huwelijk terugwinst, of indien het beyond repair. Verzoening in deze tijd kan het verschil maken tussen een gebroken huwelijk en een geredde. Verzoening is zeer krachtig woord. Het betekent 'het vinden van een manier waarop twee situations of overtuigingen die tegenover elkaar eens kunnen worden en bestaan ​​samen'. Hoewel de redenen voor scheiding zijn breed en gevarieerd, het antwoord op 'kan gescheiden paren verzoenen' is bijna altijd een 'ja'. Dit wordt ondersteund door onderzoek dat laat zien dat als koppels, zelfs in een laat stadium, verzorging krijgen, dan is verzoening mogelijk is. Gescheiden echtparen die hebben verzoend zeggen dat als je niet absoluut zeker dat een echtscheiding is wat je wilt, als er een wens om nog bij je partner, dan moet je alles wat je kunt proberen en je huwelijk te repareren doen.
In bepaalde situaties, wanneer de reden voor de scheiding is fysiek en / of emotionele mishandeling, drugs of andere verslavingen (en de partner weigert hulp krijgen), chronische ontrouw, of de ontdekking dat de echtgenoot homoseksueel is, verzoening niet mogelijk is. Echter, voor de meeste paren, de problemen zijn die van enorme misverstanden, die zijn opgebouwd in de tijd en verborgen verwachtingen van elkaar, die niet zijn gerealiseerd. Soms slaan ze een ruwe patch (zoals een te gaan door middel van een mid-life crisis) en beslissen dat het huwelijk voorbij is. Een andere veel voorkomende reden is dat ze niet meer in de liefde. But we reason, if you can fall in love and fall out van liefde, why can not you fall in love again?
De redenen voor verzoening zijn vele: houden van uw familie samen, resterende in een relatie dat u hebben doorgebracht vele jaren gebouw, wetende dat zelfs toekomstige relaties zullen problemen hebben, en vermijding een pijnlijke expensive echtscheiding. Veel mensen nog steeds in slechte huwelijken, en vermijd echtscheiding, ter wille van de kinderen. Hoewel goed bedoeld, is deze aanpak gebrekkig voor vaak kinderen zijn beschadigd door langdurige, ernstige conflicten tussen de ouders, dan door echtscheiding. Het punt is dat de juiste reden voor een paar te verzoenen is als zij denken dat hun huwelijk is waard besparing, en zijn bereid alle het duurt om hebben een goede gezond huwelijk doen.
Verzoening kan hebben prachtige resultaten, maar is een moeilijk proces. Het gaat om het paar te begrijpen zelf, hun partner, en het nemen van een diepgaande blik op wat er mis ging in de relatie. Ze zullen ook moeten leren considerate zijn, bestrijding billijk en te communiceren in een manier waarop iedere partner voelt 'gehoord, gerespecteerd en beschouwd', om een ​​gezond huwelijk sustain. Gescheiden paren die willen gaan het pad van verzoening moeten bereid te laten van woede en pijn gaan. Terwijl de meeste mensen zullen zeggen makkelijker gezegd dan gedaan, vergeving, herbouwen vertrouwen, en openheid tot verandering zijn de primaire ingrediënten van verzoening. Het is een traag proces, en velen hebben gevonden dat mogelijk wordt gemaakt door het gebed. Immers, in het vertrouwen weer is altijd een daad van geloof. Voor een paar die nog niet is alziende oog in oog, het volbrengen van alle bovenstaande op eigen kracht niet mogelijk. Voor hen hulp komt in de vorm van talloze verzoening en huwelijkstherapie programma's.
Ten slotte is gevonden dat indien een gescheiden paar, na het proberen te verzoenen, hebben toch besloten doorlopen een echtscheiding, de daaropvolgende procedure zijn meestal veel minder destructief. Bij het paren uit elkaar gaan, is het niet altijd nodig is om in een echtscheiding eindigen, en stelt de vraag 'kan gescheiden paren verzoenen' kan redden vele huwelijken.

No comments:

Post a Comment