Friday 18 November 2011

Hoe maak je een yoga mat Kies: Beste Yoga Mats

Yoga is een Hindoe discipline of een systeem van oefeningen die een integraal onderdeel van de Hindoe discipline, en zijn voornamelijk gericht op de bevordering van de mogelijkheid om lichaam en geest te beheersen. Vandaag de dag wordt yoga beschouwd als een instrument in handen om een ​​synchronisatie van lichaam, geest en ziel en daarmee tevens van geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het is niet alleen herstelt mentale en emotionele stabiliteit door het beheer van stress en angst, maar wordt ook beschouwd door velen als een effectieve methode voor het regelen van een aantal lichamelijke aandoeningen. Echter, om verschillende soorten yoga en ervaring al zijn positieve effecten, hebt u een comfortabel en duurzaam mat, of je nu een beginner bent of een ervaren beoefenaar. Terwijl het kiezen van een yoga mat, dan moet je veel dingen rekening te houden, zoals de kosten van de verschillende matten, comfort en duurzaamheid. Er zijn een aantal essentiële kwaliteiten die de ideale of de beste yoga matten moeten bezitten.
Essentiële eigenschappen van een Yoga Mat; Yoga matten zijn een van het belangrijkste yoga supplies. An ideal yoga mat moet comfortabel en moet kunnen steun te verlenen aan enige vorm van letsel te voorkomen. Je moet niet kiezen een gladde yoga mat voor het beoefenen van krachtige or actieve vormen van yoga. Deze soorten van yoga te betrekken aantal moeilijke houdingen en dus leiden tot transpiratie. Met behulp van een gladde mat voor het beoefenen van deze yoga kan letsel veroorzaken.
De dikte van een yogamat is een andere belangrijke kwaliteit en het moet niet minder dan 4 mm. Echter, sommige houdingen vereisen een dikte van meer dan 4 mm. Dikte van yoga mat moet meer voor oudere leden van uw familie. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn enkele andere wenselijke eigenschappen van een yoga mat voor veel mensen. Als je moet constant reizen voor persoonlijke of zakelijke aangelegenheden, dan is een lichtgewicht en draagbaar yoga mat zou het beste zijn voor jou. Ook testen de compressie weerstand van een yoga mat door knijpen een klein gebied tussen twee vingers alvorens te kopen.
Hoe maak je een yoga mat kiezen?; Het kiezen van een yoga mat is niet erg moeilijk, omdat de essentiële kenmerken van een ideale yoga mat is reeds uitgelegd. Vóór de aankoop van een yoga mat, een besluit over de juiste maat volgens uw wensen. De lengte van de yoga matten kan variëren van 62 tot 75 centimeter. Dus kiezen voor een ideale maat voor u geschikt is. Hoewel de keuze van de lengte van de yoga matten, moet u de grootte van de gebruiker te overwegen, als een kleinere mat ook zou doen voor kinderen. De breedte van deze yoga matten is over het algemeen 24 inch.
Afgezien van grootte, het materiaal dat wordt gebruikt in de productie van verschillende soorten matten zaken ook veel. Goedkope yoga matten zijn vervaardigd uit kunststof of PVC, die kwamen veel milieu-en gezondheid gerelateerde onderwerpen. Volgens vele deskundigen, ze bevatten schadelijke chemische stoffen, die giftige stoffen uit te stoten, vooral bij hoge temperaturen en wanneer ze worden blootgesteld aan hitte. Daarom zijn deze goedkope plastic matten niet ontvangen hoge rangen in yoga mat beoordelingen. Thermisch plastic Elastomer yogamatten zijn een andere goedkope optie, die beter geacht dan de plastic tasjes voor milieu en gezondheid overwegingen.
Kurk of jute yogamatten zijn de betaalbare, maar eco-vriendelijk alternatief. Zij gemakkelijk kunnen absorberen zweet en dit kan uiteindelijk een verzwakking van de vezel. Dit is het belangrijkste nadeel van deze vormen van yoga matten. So jute en katoen matten zijn niet erg duurzaam of langdurige. Aan de andere kant, zijn natuurlijke latex en organische natuurlijke latex yogamatten door velen beschouwd als de beste yoga matten, zowel vanuit het perspectief van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.
Toch zou de keuze van een yoga mat ook afhankelijk van het type van yoga je gaat om te oefenen. Krachtige yoga als 'Asthanga yoga' zal een dikke mat met een goede vulling en duurzaamheid. Manduka zwarte yoga mat is door velen beschouwd als het beste merk van yoga matten, met name voor Asthanga yoga. Echter, vele anderen liever een vloerkleed in plaats van yoga matten voor deze yoga, zoals het tapijt kan gemakkelijk absorberen zweet en uitglijden te voorkomen. Aan de andere kant, kleverige yogamatten zijn ideaal voor heeft yoga en zijn ze ook geschikt voor de kinderen. Lichtgewicht draagbare yoga matten zijn speciaal ontworpen om aan de eisen van het reizen personen te ontmoeten.
Dus het kiezen van de beste yoga mat is grotendeels afhankelijk van individuele behoeften en eisen en wordt ook geregeld door de aard van een bepaalde yoga. Hopen dat deze eenvoudige tips over hoe je een yoga mat kiezen zou u te helpen een beslissing.

1 comment:

  1. Leuke blog, ben ik zo onder de indruk van de info die je hebt op deze website. Bedankt voor de informatie.

    Tent Kopen

    ReplyDelete