Monday 14 November 2011

Design Your Own House

Een huis is een huis, wanneer herbergt ze het lichaam en de ziel comfort. - Phillip Moffitt
Uw huis is echt een weerspiegeling van wie je bent. Het is een plek waar je kunt ontspannen, genieten, eten, slapen, maar vooral een plek waar je kan zijn in uw elementen. Ik herinner me de laatste keer heb ik besloten om mijn huis opknappen, dacht ik het eerste ding dat ik nodig had was een professionele ontwerper en dus huurde ik een. Ik heb ook ingehaald met de ideeën die de ontwerpers hadden presentatie en het bepleiten. Echter, de dag zag ik het hele plan op de blauwdruk, realiseerde ik me dat, hoewel het ontwerp zag er prachtig uit, het was niet aan mij beroep als mijn eigen huis. Dat was het moment dat ik besloot om weg te doen met de ontwerpers, en lading van het ontwerpproces zelf te nemen. Ontwerpen van je eigen huis kan een hele opgave zijn, maar absoluut de moeite waard omdat het laat u toe om de plaats te geven een persoonlijk tintje. Het ontwerpen van een huis kan omvatten zowel de primaire architectonische elementen, alsmede het interieur te ontwerpen elementen die volgen. In dit artikel zullen we zowel de aspecten die je zal helpen tijdens het ontwerpen van je eigen huis.
Architectonisch ontwerpen: Plannen van het Huis
Architectonisch ontwerpen elementen zijn essentieel als u van plan om een ​​huis te bouwen vanaf nul. Het eerste wat je moet doen is een uitvoerige studie van de beschikbare ruimte is voor u, eis van de kamers, de mogelijkheid van meerdere verdiepingen, de dakbedekking alsmede de locaties van het raam en deuren. In het geval u vindt dit intimiderend, en zijn nog steeds bereid om te werken zonder een professionele architect, zijn er een aantal software applicaties die u kunnen helpen met deze taak. Een simulatie van uw perceel gebied en de mogelijke posities en gebieden met een meervoudige kamers kunnen worden uitgeprobeerd met behulp van deze ontwerpen van software. U kunt eenvoudig Sleep de muren op de virtuele interface totdat u af te ronden de lay-out en kom met je eigen finaal blauwdruk van het huis plan.
Zodra het huis plan klaar is, kunt u het huren van de diensten van een goede woongebouw bedrijf aan uw blauwdruk materialiseren in een daadwerkelijke afgewerkte structuur. Terwijl het overhandigen van de teugels aan hen, zorg ervoor dat u uitleggen ze zorgvuldig het plan en vraag om suggesties. Als het plan is afgerond en de bouwers aan het werk zijn, hebben een woord met hen op een dagelijkse basis, zodat het eindproduct komt alleen maar de manier waarop je wilde. Maar het is niet raadzaam om hun werk te onderbreken zeer frequent en ze zijn met hun werk vertrouwen!
Tips om te onthouden:; Hoewel je hebt besloten om uw huis op uw eigen plan, kunt u niet op de hoogte van alle architectonisch ontwerp principes (tenzij je een architect zelf). Vandaar dat, als je eenmaal hebt afgerond je plan, krijgt het gecontroleerd vanuit een professionele en probeer de suggesties. ; Betrek alle leden van het huis, terwijl het plan wordt gemaakt en beschouwen individuele eisen voor hun kamers. Het definitieve plan moet handig zijn voor elk lid van uw huis. ; Bestudeer de natuurlijke verlichting een routebeschrijving naar een optimale natuurlijke lichtinval in de woonkamer of de studeerkamer volgens uw voorkeur te garanderen. Na het bestuderen van het lichtpatroon het zou ook handig voor u om de plaatsing posities van deuren en ramen af ​​te ronden; Kies nauwkeurige plaatsing van wanden. Vermijd een rommelige plan, studie uw ruimte en probeer niet te veel kamers binnen weinig ruimte omvatten. ; Met een beetje meer onderzoek, proberen en te nemen onconventionele patronen en stijlen in uw huis te plannen. Denken uit de doos! ; Interior Design - verfraaien van uw huis
Interieur te ontwerpen voor uw eigen huis is als het geven u een palet van kleuren en een blanco doek. Het enige wat u hoeft te doen is werken met je magische kwast, het toevoegen van een beroerte hier en daar tot je tevreden bent met het eindresultaat. Hier zijn enkele nuttige ideeën interieurinrichting ideeën voor uw huis:
'Kleuren'
Allereerst, gebruik van goede kwaliteit waterbestendig en langdurige verf. Ja, kan het kiezen van de kleuren van uw huis lijkt een eenvoudige klus, maar het is raadzaam om meer aandacht gebracht in het proces. Kies de kleur die brengt je persoonlijkheid, maar tegelijkertijd gaan niet over de top. In het geval u een liefhebber bent van gewaagde kleuren zoals bijvoorbeeld rood, proberen en nemen het samen met een zachtere kleur, zoals beige. Hoewel het aspect van mix en match intimideert de meeste mensen, een combinatie van twee (of meer) kleuren kan een prachtige ambiance te creëren. Terwijl het uitzoeken van de kleuren, denk aan de gevolgen die de natuurlijke of kunstmatige verlichting zal hebben op de kleur. Patroon muren zijn nogal in de mode ook. Als je echt artistiek, zou u ook net als de idee om van een hele muur in een prachtige muurschildering in plaats van een schilderij opgemaakt aan de muur.
The Furniture
Er is veel variatie in meubels die vandaag beschikbaar zijn staal, smeedijzer, eigentijds, antiek en nog veel meer. Om verwarring te voorkomen is, het thema of de look die je wilt voor je huis en dus koopt het meubilair. In het geval u bereid bent de dop van een paar extra geld kunt u uw meubels op maat gemaakt ook. Denk van de duurzaamheid van het meubilair samen met zijn esthetische-je beide nodig. Niet rommel uw ruimte met veel meubels, maar het definiëren van uw opslag-en zitplaatsen eisen en krijgen de meubels die het wetsvoorstel past precies goed. Het is een gemeenschappelijke tendens dat mensen kiezen uit de meest fancy bank of de meest extravagante tafel in het midden voor in de woonkamer. Terwijl je dat doet, na te denken over het comfort factor, alsook het onderhoud. Bijvoorbeeld een witte leren bank ziet er misschien erg aantrekkelijk in de winkel, maar onderhouden en schoonmaken van het thuis te houden mousserende misschien een grote hoofdpijn. Denk chique maar denk handige zo goed! De slaapkamer, kinderkamer of de studeerkamer meubels moeten afgerond met hetzelfde perspectief, maar moeten nemen individuele smaak.
De gordijnen en lakens
Of het nu de satijnen roze in de slaapkamer, of de knapperige blanken in de woonkamer-mooie gordijnen kunnen het gehele uiterlijk van een eenvoudige kamer te verbeteren. Dubbel gelaagde gordijnen geven u de gewenste privacy en bescherming tegen zon en kun je kamer te chique en elegant met de tweede laag. Uitzoeken van de juiste lengte en rite stoffen, dat geeft je de gewenste bescherming en de juiste hoeveelheid blootstelling aan licht / obstructie. In het geval dat je iets meer hedendaagse, ga dan voor blinden. Terwijl het uitzoeken van platen voor uw slaapkamers, in het algemeen gaan voor de aangepaste sets die de kussens onder meer covers, bladen alsmede dekbedden. Als je niet een 'kleur-coördinatie' type van een persoon ze gewoon mixen en matchen volgens uw smaak.
De gadgets en apparaten
Uw televisie, muziek systeem, telefoon, magnetron, de koelkast, laptop, al uw gadgets vormen een integraal onderdeel van uw interieur. Gebouwd in de ruimte voor de gadgets is een geweldig idee en scores op de ruimte gebruik evenals esthetiek. Als voor uw televisie, kunt u kiezen voor een slanke LCD-TV die net hangt aan de muur in plaats van de omvangrijke Ones. Als voor de muziek-systeem of de home theater, zorg ervoor dat je de speakers vast met verborgen bedrading. Rommelige draden kan gewoon ruïneren het uiterlijk van de woning.
Verlichting en Decoratie
Nu komt het gedeelte waar je van al je favoriete dingen en gleuf in deze dingen in uw interieur. Dat antieke wandklok dat is een erfstuk, de Afrikaanse kunst die je opgepikt op je safari, of de prachtige schilderij dat u heeft gekocht op een veiling - Nu is het tijd om het te pronken. Als u op zoek bent naar iets heel extravagant, dan uitgeven aan kristallen kroonluchters. Geborduurde tapijten met levendige kleuren en interessante patronen kunnen ook worden gebruikt. Vergeet niet dat alle uw interieur een final touch van een perfecte verlichting nodig heeft. Mooie lampen en lampenkappen, kan niet alleen zorgen voor het effect van schilderijen en wandkleden, maar kan ook zorgen voor de perfecte sfeer of het nu de woonkamer of de slaapkamer. Wees voorzichtig bij het kopen van lampenkappen die patronen hebben geschilderd op hen sinds tijden, kan de verf gekomen na uitgebreid gebruik.
De Groenen, Als je een tuin in je voortuin of achtertuin, dan kunt u get extra ruimte voor expressie. Zorg ervoor dat je plant bloemen die er aantrekkelijk uitzien, vereisen een minimum aan onderhoud en bloeien voor langere periodes. If u een eenvoudige tuin, proberen en het interessanter maken door toevoeging van een openlucht vijver of zelfs een vogelhuisje. Wat betreft degenen die geen tuin, proberen en maak een mini-tuin in het balkon of in een beperkte binnenruimte. Als voor degenen die het niet lukt om tijd te besteden aan de verzorging van hun bomen en bloemen, ga dan voor kunstmatige bloemen en planten te sparren-up van uw leefruimte en een snufje van groen toe te voegen!
Ten slotte onderhouden van uw persoonlijke stijl en ontwerp je huis op een manier die zou maken dat u wilt terug naar huis opnieuw en opnieuw.

No comments:

Post a Comment