Saturday 12 November 2011

Hoe overschrijven Window Blinds installeren

Soorten Window Blinds; Styling uw venster met het juiste type van jaloezieën is belangrijk. Er zijn vele soorten zonneweringen en tinten die niet alleen voorkomen dat de teveel aan licht de toegang tot de kamer, maar ook helpen richt je kamer in en zorgen voor privacy. Er zijn verschillende soorten van jaloezieën, de fundamentele twee soorten van jaloezieën zijn verticale jaloezieën en horizontale jaloezieën. Verticale jaloezieën worden ook wel aangeduid als track blinds. Meestal zijn de verticale blinds gebruikt voor deuren en grote openingen. De horizontale jaloezieën worden vaak gebruikt voor normale grootte ramen.
Het type zonwering ook afhankelijk van de grootte van een enkel blind. Er zijn lamellen zonneweringen en stevige rolluiken. De lat jaloezieën worden ook wel mini-venster jaloezieën. De lat jaloezieën zijn verbonden met elkaar met de hulp van de snaren. De solide jaloezieën, aan de andere kant, hebben geen dunne schaduw panelen. In plaats daarvan zijn ze gemaakt uit een enkel stuk van het materiaal. Gordijnen zijn hiervan het beste voorbeeld van de vaste rolluiken. Deze vaste zonwering kan ook worden opgerold en gevouwen als de lat rolluiken. Er zijn nog andere soorten, zoals jaloezie de vouwgordijnen en faux hout rolluiken. In dit artikel, laat ons begrijpen hoe rolluiken te installeren. De aard van de besproken jaloezieën zijn de horizontale, lat, roll up venster jaloezieën.
Hoe overschrijven Window Blinds installeren; Stap I; De jaloezieën worden geïnstalleerd in het raamkozijn. Aanvankelijk, markeer de positie van het venster jaloezieën op het kozijn waar de blinds zijn om te worden gemonteerd.
Stap II; De volgende stap is om gaten te boren voor de schroeven nodig zijn om de beugels te monteren op het raamkozijn. Als je eenmaal hebt boor de benodigde gaten, steek en bevestig de schroeven en plaats de haakjes op het kozijn. Herhaal deze procedure voor het installeren van de beugel aan de andere kant van het kozijn.
Stap III; Enkele van de jaloezie kits bevatten de volant or profielkrans. Veel van deze kits hebben volant aan de headrails. Anders, als de headrails niet verbonden zijn aan de koof, bevestig vervolgens de headrails aan de volant aan de hand van clips. Sommige van de jaloezie kits onderste rails, dienovereenkomstig vastzetten. Er wordt gesuggereerd dat bij de installatie van de koof klemmen, ervoor te zorgen dat ze niet interfereren met de rollende actie van de blinds.
Stap IV, de laatste stap van het installeren van de zonwering, is het aanpassen van het snoer stopt. Het snoer-stop moet minstens 2 cm naar beneden of the headrails.
Tips voor het kopen Windows Blinds, de kleur en het type zonwering moet worden besloten op een manier dat het interieur decoratie stijl gekozen voor de kamer aanvult. Voor hedendaagse en moderne woningen jaloezieën voor de ramen is een goede optie. De kleur van het venster blinds moeten worden vastgesteld volgens de kleur van uw muren en stoffering. Gordijnen van florale prints in combinatie met fel gekleurde vouwgordijnen kunt opfrissen van de hele sfeer van uw kamer. Voor meer privacy, het installeren van aluminium jaloezieën is een goede optie. Houten jaloezieën is de beste optie, als je wilt te vangen warmte in de winter.
Dit waren de soorten van jaloezieën, een paar tips voor hen en de procedure van hoe rolluiken te installeren kiezen. Het installeren van de jaloezieën door een professioneel is een kostbare aangelegenheid, dus is het raadzaam om zelf te installeren. Happy versieren!

No comments:

Post a Comment