Saturday 12 November 2011

Badkamer Design Ideeën voor het decoreren van Badkamers

Het ontwerpen van uw badkamer:; Een van de belangrijkste dingen om te doen bij het ontwerpen van uw badkamer is te overwegen de principes van Universal Design. Die in feite betekent dat, zelfs als u een aantal unieke ideeën uniek voor uw badkamer, het moet gemakkelijk toegankelijk en veilig is voor alle gebruikers. Door goed doordachte planning van de ruimte en door het selecteren van geschikte materialen en accessoires, kun je gemakkelijker navigeren en het voorkomen van ongelukken, zoals valpartijen en brandwonden. U kunt het ontwerp door de gebruikelijke methode van het maken van een verkleinde tekening van uw badkamer en de vereiste badkamer apparaten, of u kunt een geautomatiseerd design service die u toelaat tot het opstellen van een virtuele plan en sleep en verplaats accessoires rond het te gebruiken.
Het versieren van uw badkamer:; toevoegen kleine dingen en het herschikken van bestaande apparaten kan een nieuwe look te geven en het gevoel in uw badkamer. Als je al beschikt over uitstekende sanitaire toestellen, heeft het weinig zin in het reviseren ze en je kan in plaats daarvan proberen een verse laag verf of een nieuw behang of nieuwe mozaiek tegels op de muren of een nieuwe vloer. Of het zou het andersom moeten zijn.
Gebruik van natuurlijke kleuren of zachte pasteltinten, met misschien een paar trekjes van helderder primaire kleuren. Breng een lichtere kleur in de badkamer kasten. Aandacht te vestigen op het plafond met decoratieve kleur behandeling of voeg decoratieve balken.
Voor vloeren, ga dan voor duurzame materialen zoals natuursteen of keramiek. Deze komen in een reeks van natuurlijke kleuren en texturen en de keramische tegels, natuurlijk, in een reeks van patronen ook. Je kunt ook proberen vinyl of houten vloeren, maar deze kan aanzienlijk meer onderhoud in een badkamer nodig.
Zet een grote spiegel op een muur - je zult een verbazingwekkende verscheidenheid van spiegels te vinden in zowel de luxe winkels en de vlooienmarkt - of installeren spiegelkasten; spiegels creëren een illusie van ruimte, maar ga niet overboord of je zou kunnen eindigen met een ruimte van illusies.
Het installeren van accessoires:; Verbeter de uitstraling van uw badkamer met aantrekkelijke wc-brillen, badkuipen, kranen, douchekoppen en wastafels. Neem de tijd om te kiezen uit de verschillende types op de markt beschikbaar. Ipv de gebruikelijke bad, kan je gaan voor een whirlpool. Hier krijg je een flexibele spray-slang, en installeren van een water-temperatuur controle apparaat, dus er is niet eens een externe kans op brandwonden jezelf. If u een douche, overwegen de invoering van een zitplaats voor een meer ontspannen baden.
Het installeren van verlichting:; Maak optimaal gebruik van natuurlijk licht en een aanvulling op dat met kunstlicht. De huidige trend is voor gelaagde verlichting, die helpt bij het creëren welke stemming of sfeer je nastreeft en benadrukt any kunstwerken of collectibles. Het belangrijkste is om een ​​goede, heldere verlichting die u zal toestaan ​​te reinigen en effectief bruidegom zelf. En indien alle uw licht fixtures recente en eersteklas vintage u bovendien bespaart beetje op je elektriciteitsrekening.
Het installeren van luxe:; Plaats een glazen plank of twee-tot verzamelobjecten like schelpen of stenen of porseleinen beeldjes display en opgemaakt ingelijste schilderijen. Voeg een rieten tafel om uw verzameling van gewalst zachte handdoeken, zeep, badzout en mooie toiletartikelen, die op hun beurt, kunnen worden opgeslagen in antieke schalen, glazen vaten of kleurrijke mokken te houden. Houd aromatische kaarsen in de buurt van het bad en op de kaptafel.
Get handdoeken, badkamer en douche-gordijnen gordijnen in verschillende kleuren en funky patronen die elkaar aanvullen en ga goed met de totale inrichting ook.
Voeg een stoel. Het zal heel handig zijn als u wilt toepassen make-up, je haar droog of gewoon stil te zitten en te denken.
Doe in een paar potten groene planten of wat verse bloemen. Denk creatief. Bloemen hoeven niet te worden weergegeven in de gewone vazen, kunt u gebruik maken interessante-vormige glazen potten of blikken. Als u een mooi venster met een raam-box, kunt u daar plant een aantal hele heldere bloemen.
Hang een kleine kroonluchter in het midden van het plafond.
Scatter antislip badmatten in de badkamer en plaats een lichte deken in de buurt van de kaptafel.
Iets leuks en extravagant, probeer dan een handdoek warmer om je badhanddoeken warm op koude winterdagen, een stralend verwarmingssysteem onder de vloer te houden uw voeten warm en een ingebouwde stereo-installatie naar muziek doordringen in de somberste baden.

No comments:

Post a Comment