Monday 7 November 2011

Alternatieve leefstijlen: wat ze moesten doen met MSN Chat

Sommigen volgen hen als het ware een religie, anderen in deze gewoon voor de lol, terwijl de anderen worden overgelaten hun oren krabben als precies wat het is dat maakt mensen hen volgen. Hou van ze, haat ze, censureren, volg hen, maar ze zullen altijd ergens verborgen worden van de mainstream mening - Alternate Lifestyles.
Alternatieve levensstijl hebben altijd een controversieel onderwerp geweest, en nu, met internet snel en zeker veroveren meer landen dan ook Genghis Khan, meer en meer mensen krijgen de hoogte van de verschillende alternatieve levensstijlen heersen in de wereld.
Om heel eerlijk te zijn, zijn er niet veel alternatieve levensstijl om te beginnen met, maar zoals met religie, zijn er veel veel culten en sekten en subklassen in een alternatieve levensstijl. Hier is een lijst van enkele van de meer gangbare alternatieve levensstijl in de wereld. En ja, de titel is niet alleen een oogbal afleider, heeft MSN zijn om iets te doen met alternatieve levensstijlen, meer van dat later.
Homoseksualiteit: De grote, de meest omstreden, en een tijdje geleden, een van de meest schokkende. Homoseksualiteit is een van de meest gangbare van the resterende alternatieve levensstijl. Terwijl een paar jaar geleden, was het een taboe om te spreken zelfs over het onderwerp, heeft de stijging van de mondiale interactie maakte het mogelijk voor beroemdheden en zelfs gewone mensen te komen in de open lucht. Homoseksualiteit was de levensstijl die verantwoordelijk was voor de bedenker van de term 'coming out van de kast'.
Lesbianisme: De vrouwelijke versie van homoseksualiteit, heeft het nog een veel meer sociale gevolgen voor een individuele dan dat het een homoseksueel. Samen met homoseksualiteit, is het min of meer geaccepteerd als een 'natuurlijke' levensstijl te leven.
Vampire / Goth / Punk: Hoewel veel mensen kunnen overwegen mensen van de vampier / goth en punk levensstijl te be kids hoog op testosteron, deze levensstijlen zijn goed gevolgd door vele mensen in de leeftijdsgroep van vijfentwintig-veertig.
BDSM: de Big Daddy van allemaal, en zonder twijfel de meest controversiële van alle alternatieve levensstijlen, BDSM. Hoewel de term zelf werd pas uitgesproken op gedempte toon in de binnenstad van cirkels een paar jaar, heeft het internet veroorzaakt BDSM te komen op de voorgrond. BDSM staat voor Bondage, Dominance, en Sado Masochisme. Natuurlijk, met de gepeperde soort levensstijl is, zijn er verschillende definities van de afkorting zelf. BDSM is simpelweg de levensstijl, wanneer een individu de voorkeur aan worden ondergeschikt aan een ander individu. Echter, er zijn vele andere concepten die betrokken zijn bij deze levensstijl.
BDSM heeft een aantal regels en voorschriften, die door de mensen ingesteld in de levensstijl zelf. Net als elke studie of volgende, er zijn mensen die zich niet aan de harde en snelle regels van BDSM, en zijn meestal neergekeken door de mensen die volgen BDSM dieper. Mensen aan de zelfkant van deze levensstijl staan ​​bekend als 'vanilla'.
Gor: Gor en BDSM hebben veel te veel met elkaar gemeen om niet samen te worden gebracht in een dergelijke lijst, en ze zijn veel te verschillend niet afzonderlijk worden beschreven. Gor, is in principe aangeduid als een 'huwelijk van Dungeons and Dragons en BDSM. Echter, de theorie en het concept van Gor is veel dieper dan BDSM. If BDSM is een persoon tot persoon interactie, Gor is veel breder en natuurlijk veel complexer en ingewikkelder dan BDSM.
Interessant was het hele concept van Gor gemaakt door een man, John Norman, (nu Sir John Norman), in een reeks van pulp fiction romans tijdens de jaren '60 en de jaren '70. Terwijl de romans werden voor het eerst buiten beschouwing gelaten als adolescent volwassen materiaal, maar kreeg een enorme populariteit met de toename van het internet. John Norman heeft geschreven rond de twintig zeven romans gebaseerd op de fictieve wereld van Gor, en heeft vrijgegeven achtentwintig roman onlangs.
De levensstijl van Gor, is gebaseerd op het fictieve wereld, getiteld Gor, die een zeer specifieke criteria van mannen die de heersende gender in de wereld heeft, en de vrouwen als ondergeschikt geslacht. Misschien, het grootste verschil tussen de Gor en BDSM is dat, hoewel BDSMers niet bijzonder zorg over mannen ondergeschikt, Goreans, aangezien zij zo worden geacht, zijn zeer streng en hard in hun kritiek over mannelijke onderdanigheid.
Onnodig te zeggen dat, zelden de aanhangers van deze levensstijl aanvaarding in de maatschappij te vinden, en dus, ze creëren inner groepen en andere manieren te kennen en interageren met elkaar. Het internet werd snel een thuis voor zo'n lifestylers, en veel van de chat-programma's werd een hotspot voor hen om te integreren.
Een van de meest populaire chat sites voor BDSM en Goreans was MSN Chat. In feite, bijna tachtig procent van de bevolking voor MSN chat was of BDSM en Gor chat. De andere bevolking was homoseksuelen, lesbiennes en andere levensstijlen die hier niet vermeld.
Zo diep was de volgende van deze levensstijl, en zo beroemd was MSN chat, dat MSN chat werd een tweede thuis voor de aanhangers van deze levensstijl. Mensen begonnen de uitgaven meer dan achttien uur op BDSM en Gor thema chatrooms. Het was hun wereld, waar ze kon krijgen wat ze willen en leven, hoe ze graag.
En dan, op een mooie dag, MSN chat gesloten.
De reden gegeven om mensen naar aanleiding van deze levensstijl was belachelijk: privacy veiligheid. Voor een tijdje was er een pauze in het internet activiteit van deze lifestylers, met de meeste van hen met minder dan de vereiste kennis om een ​​volwaardig chatprogramma toegang.
Geen lifestyler zal ooit vergeten MSN chat, en wat het deed hen om redenen still onbegrijpelijk lifestylers. Hun levensstijl heeft nu een tweede leven, met een hoog eindigde, heavy duty, 3D chat programma's zoals Second Life en Moove. Geen twijfel moeten deze chat programma's geven een persoon meer vrijheid en tevredenheid, maar vanwege de enorme bandbreedte snelheid die nodig is voor deze programma's, het is een kwestie als Ton wanneer deze programma's, en daarom is deze laan, zal niet beschikbaar zijn lifestylers van de VS of het Verenigd Koninkrijk.

No comments:

Post a Comment