Thursday 10 November 2011

Het verwijderen van Black Hair Dye

Het pigment in een zwarte kleurstof sticks moeilijk om de haarlokken en dringt diep in de haarschacht. Daarom is het een van de moeilijkste kleuren te verwijderen uit het haar.
Zwarte Haarverf verwijderen stappen; De eerste stap is het bleken. Dit is een heel lang proces waarin sprake is van een inherent risico van ernstige verzwakking van het haar. Een 40 volume wordt voorgeschreven aan een extreem donkere kleur te verwijderen. Zoals elke laag van kleur is gebleekt afstand, de haren wijzigt het is kleur om verschillende tinten rood, oranje en tenslotte wit. Te minimaliseren zoals een verkleuring, de zwarte kleur moet ook worden verwijderd. Meestal bleken er meer dan een keer worden gedaan om de totale witte haren te krijgen. Het risico bestaat dat als gevolg van meerdere bleken, het haar zwaar zijn beschadigd en verdund. Meestal gebeurt het dat de zwarte niet voldoende opgeheven en het haar heeft een oranje tint.
Na het bleken, is de tweede stap het aanbrengen van een toner. Een toner zal nuttig zijn om de oranje verkleuring van het haar verminderen. Dit is ook een conditioner van het haar en voorkomt verdere schade.
Kan worden bewaard in gedachten dat bleken pelt afstand de buitenste laag van het haar en maakt het fragiel. Het haar wordt stretchy en dun. Als dit proces wordt uitgevoerd in een onprofessionele manier, zelfs kammen het haar zal leiden tot haaruitval.
Het verwijderen van zwarte haarkleurmiddelen methoden; Een kleur Remover kan ook gebruikt worden om de kleurstof te verwijderen uit het haar. Een oranje kleur is verkregen. Dan kan het haar opnieuw worden geverfd om een ​​andere kleur. Na deze twee processen, zal het haar ziet er heel gebakken. Deze kleuren verwijderaars krimpen de moleculen van de haarkleurmiddelen die hebben doorgedrongen in het haar. Na deze moleculen maar klein genoeg worden, moeten zij worden weggespoeld. Dan zal het haar terug te keren naar de oorspronkelijke kleur.
Het toevoegen van hoogtepunten aan het haar helpt ook. Op de eerste proberen, zal de kleur niet volledig worden verwijderd. Alleen de kleurstof zal iets verlicht. Na een onderbreking van enkele weken, zijn een andere ronde van hoogtepunten toegepast. Moet eraan worden herinnerd om de oplichting oplossing eveneens van toepassing in de gehele streng. Het proces moet nauwgezet worden gevolgd. Het bleekmiddel kan snel optreden op sommige onderdelen dan anderen. Soms lijkt het erop dat het moeilijk is om een ​​uniforme toepassing door zelf-applicatie. In dit geval, op het verzoek van iemand van toepassing het hoogtepunt. Door deze methode, de slijtage van het haar is aanzienlijk verminderd.
Color fix en Color zap zijn producten ontwikkeld om het haar kleur te verwijderen. Color fix verwijdert ongewenste permanente haarkleur. Een gecontroleerde gebruik is gedaan voor kleurcorrectie in specifieke gebieden. Deze correcties kunnen volledig of lichte kleur correcties. Kleur zap wast voorzichtig alles uit de permanente haarkleur. Het wordt aanbevolen voor kleurcorrectie, ongelijke resultaten, het verwijderen van donkere tinten of kleur opbouwen. Het is mogelijk om onmiddellijk weer de kleur van de haren na het gebruik van kleur zappen.
Kleur stripper en peroxide kan leiden tot zwarte te veranderen naar een darkish rood. Dit kan vervolgens worden geverfd naar bruin. Kleur stripper niet bleken het haar, maar brengt het haar dicht bij de natuurlijke kleur. De ontwikkeling moment varieert van 20 minuten en 2 uur afhankelijk van de kleur geverfd en voorwaarden. Instructies van de fabrikant moet worden gevolgd tijdens het gebruik.
Poeder bleekwater en shampoo / conditioner zijn gemengd met een gelijke hoeveelheid water. Na het mengen moet een romige consistentie worden verkregen. Dit mengsel wordt gelijkmatig aangebracht. Het afremmen het bleekproces dat stammen het haar. De tijd voor waarin het mengsel is te links op de haar is een cruciale kwestie.

No comments:

Post a Comment